ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی بزرگداشتی برای هنرمندی که صداقت و عشق به مردم، بخش جدایی‌ناپذیر از هنر اوست افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان تصویری از ریشه‌های نور در اقیانوس ژرف عرفان | نگاهی به نمایشگاه نقاشی و حجم در نگارخانه آسمان مشهد ادای دین هنرمندان مشهدی به شهید جمهور | درباره یک هم آفرینی هنری به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی نصرالله مدقالچی در آستانه جراحی | آماده‌سازی برای دوبله فصل جدید «آن‌شرلی» فعالیت «تلویزیون اینترنتی همشهری» بدون مجوز! همکاری مهران احمدی، امین حیایی، هادی کاظمی و مهران مدیری در فیلم سینمایی زالو شیوا ارسطویی، نویسنده و شاعر، به خانه ابدی بدرقه شد «شاهنامه»، کتاب راهنمای حکومت داری | درباره کتاب «استقبال از شاهنامه در سده‌های میانه به سانِ آینه پادشاهان» برگزاری یازدهمین دوره کنگره شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کارگردان فیلم پدرخوانده، یک هتل سینمایی راه انداخت تجربه‌گرایی در هنر | گفت‌و‌گو با احسان عظیمی‌مجاور، هنرمند ایرانی درباره فیلم «انفجار در قطار گلوله‌ای»، اکشن نفس‌گیر ژاپنی که نتفلیکس را تکان داد «شب‌های برره» محبوب‌ترین سریال ایرانی در سایت جهانی فروش تئاتر‌های روی صحنه مشهد از ۲۹ میلیارد ریال عبور کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین خبر‌ها از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۸۱۴۴
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
آخرین خبر‌ها از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
محل برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مصلای امام خمینی (ره) درحال آماده‌سازی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارگروه اجرای نمایشگاه کتاب در فاصله کمتر از ۱۵ روز تا آغاز این رویداد فرهنگی به طور کامل در محل مصلی مستقر شده و دسترسی به سالن‌های برگزاری نمایشگاه نیز میسر شده و فعالان بخش اجرایی در تدارک آماده‌سازی آن هستند.

در نمایشگاه کتاب سال جاری دو فضای دوهزار مترمربعی در دو سوی گنبدخانه مصلی برای بخش ناشران آموزشی تدارک‌ دیده‌ شده است.

بخش کودک‌ونوجوان نیز در زیر زمین شبستان شرقی با فضایی بالغ بر ۲۰ هزارمترمربع برپا خواهد شد.

بخش دانشگاهی در طبقه اول شبستان شرقی شامل ۵ هزار متر سالن و ۲ هزار متر فضای باز مسقف و بخش کتاب‌های لاتین و عربی در فضایی بالغ بر ۵ هزار متر مربع در طبقه اول شبستان غربی فعالیت خواهند داشت.

شبستان اصلی مصلی نیز با ۳۲ هزار مترمربع فضا میزبان ناشران عمومی خواهد بود.

در این دوره از نمایشگاه نیم‌طبقه دوم شبستان به بخش بین‌الملل و رسانه اختصاص داده شده که این فضا نیز بیش از ۸ هزار متر مربع است.

در این دوره از نمایشگاه همچنین سالنی اختصاصی در امتداد محل استقرار سالن کتاب‌های لاتین و عربی و در ضلع جنوب غربی حیاط شبستان به برگزاری فلوشیپ تهران اختصاص‌ یافته است.

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->