رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است ناراحتی سرمربی پرسپولیس از عملکرد باشگاه در نقل و انتقالات کارتال به یک دلیل آل‌کثیر را نمی‌خواهد رضایت مربیان ترک پرسپولیس از آمادگی سروش و امیری گولسیانی می‌ماند، کنعانی می‌رود| انقلاب در دفاع پرسپولیس؟ حرف آخر کارتال: گندوز به کارم نمی‌آید تغییر ساعت مسابقات هفته پایانی لیگ برتر آماده‌باش جباری به بازیکنان استقلال | باانگیزه و باقدرت مقابل سپاهان بازی می‌کنیم دنیامالی: با «ورزش و جوانان» روابط ایران-یونان را توسعه می‌دهیم رفیعی در دسترس کارتال تراکتور در اهواز جام می‌گیرد واکنش باشگاه استقلال به مذاکره با بیرانوند تراکتور برترین تیم ایران در رنکینگ جهانی ماجرای صحبت‌های سردار آزمون درباره ایرانی نبودنش چیست؟ دنیامالی هم میزبانی مشهد را تأیید کرد توتومرکاتو: حالا یک طارمی جدید داریم چشمی هم بازی با سپاهان را از دست داد؟
سرخط خبرها

مادریدی‌ها در کمین ستاره تاتنهام

  • کد خبر: ۳۲۸۱۵۱
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
مادریدی‌ها در کمین ستاره تاتنهام
رئال مادرید و اتلتیکو مادرید در حالت آماده‌باش قرار گرفتند تا ستاره باشگاه تاتنهام را در تابستان پیش‌رو به خدمت بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کریستین رومرو، ستاره تاتنهام، در روز‌های سیاه این تیم لندنی در این فصل، گفت که به دنبال باشگاهی جدید برای پیشرفت است و همین موضوع پروژه جدایی او از تاتنهامی‌ها در نقل و انتقالات تابستانی را کلید زد.

این بازیکن ۲۶ساله در چند وقت گذشته مورد توجه رئال مادرید و اتلتیکو مادرید بوده است و حالا پس از اینکه مدافع اسپرز از علاقه‌اش به جدایی صحبت کرده است، دو غول مادریدی رقابتی را برای جذب او آغاز کرده‌اند.

رومرو با مبلغی در حدود ۵۶ میلیون دلار در سال ۲۰۲۱ از آتالانتا به تاتنهام پیوست و از آن زمان تاکنون، به عنوان یکی از بهترین مدافعان میانی لیگ برتر شهرت پیدا کرده است. اگرچه عملکرد او در این فصل به دلیل بحرانی که گریبان تاتنهام را گرفته، افت کرده است، اما این ملی‌پوش آرژانتینی برای نجات دوران فوتبالش به دنبال خروج از لندن است و لالیگا می‌تواند مقصد جذابی برای او باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->