وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد
سرخط خبرها

قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۸۸۴۶
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم
شهردار مشهدمقدس گفت: در این دوره تاکید کردیم که تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی به ۶۰ ایستگاه و سرفاصله زمانی رسیدن همکاران آتش‌نشان به صحنه به حداقل ممکن برسد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی به همراه ۲۰ دستگاه خودروی فرماندهی و لجستیک، اظهار کرد: اگر خدمات شورا‌ها در شش دوره شورای شهر را با گذشته مقایسه کنید، می‌بینید شهر‌ها و روستا‌ها، زمین تا آسمان فرق می‌کنند.

وی افزود: تحولات صورت‌گرفته بی‌نظیر است. شاید اگر شورا‌ها شکل نمی‌گرفت، وضعیت پیشرفت پروژه‌ها به اینجا نمی‌رسید. در دوره ششم پروژه‌های بی‌نظیری اجرا شده که با دوره‌های گذشته قابل‌مقایسه نیست. در دو سال گذشته شصت‌هفتاد پروژه کلان و صد‌ها پروژه متوسط و خرد انجام شده است و امسال نیز ۴۷ کلان‌پروژه را در برنامه داریم.

قلندرشریف ادامه داد: کار سخت است؛ آن‌هم الان با توجه به مشکلاتی که در کشور در حوزه تامین منابع مالی وجود دارد. اگر ریسک‌پذیری مدیریت شهری با حمایت ریسک‌پذیرانه شورای شهر نبود، بسیاری از کار‌ها انجام نمی‌شد و کار‌ها به‌صورت روزمره پیش می‌رفت.

شهردار مشهد اضافه کرد: سال گذشته هزینه جاری شهرداری یک همت بود که امسال اگر شهر را به همین وضع نگه داریم، یک‌ونیم همت است؛ اما با همراهی هم و حرکت جهادی و انقلابی، ۴۷ کلان‌پروژه را در دستورکار داریم که سرپروژه آن قطارشهری برای این دوره کافی است. امسال بزرگ‌ترین پروژه ملی کشور، فاز یک خط۳ قطارشهری مشهد است.

وی بیان کرد: کار‌های ویژه‌ای اتفاق افتاده است. امسال مدیران با تعداد زیاد پروژه‌ها خسته خواهند شد؛ اما خوش‌حال و راضی. هر هفته پروژه افتتاح خواهیم کرد و بعضی هفته‌ها دو افتتاح خواهیم داشت. سه‌شنبه ایستگاه شهید فکوری خط ۲ و در اردیبهشت فازیک خط ۳ افتتاح خواهد شد. بوستان نصرت، ۴۰ زمین ورزشی و ایوان سلام آماده است. این اراده جمعی و نتیجه کار شورایی بوده و اگر شهردار تنها و ریسک‌پذیر بود، به نتیجه نمی‌رسید.

قلندرشریف عنوان کرد: پروژه ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی یکی از موضوعات مهم است. ایمنی مردم خط قرمز ما بوده است و باید تلاش کنیم سازمان آتش‌نشانی نیرو‌های ورزیده، ورزشکار و آماده‌به‌کار، اما بیکار داشته باشد و حادثه‌ای نداشته باشیم که اعزام شوند. در این دوره تاکید کردیم که تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی به ۶۰ ایستگاه و سرفاصله زمانی رسیدن همکاران آتش‌نشان به صحنه به حداقل ممکن برسد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: امیدواریم کمترین مزاحمت تلفنی را در آتش‌نشانی و اورژانس داشته باشیم. سازمان آتش‌نشانی شهرداری قدیمی‌ترین سازمان بوده و هست، اما تازه الان از خانه‌به‌دوشی رها شده است. باید تلاش کنند مابقی پروژه که فاز ۲ است، به عنوان بزرگ‌ترین مجموعه ستاد فرماندهی شرق کشور تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی گفت: نزدیک سه سال است پیگیر ایستگاه آتش‌نشانی بیمارستان امام رضا(ع) هستیم که یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های مشهد است. نماینده دولت در مشهد و استان کمک کنند تا ما هم در اسرع وقت این پروژه را به سرانجام برسانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->