مرکز نوآوری‌های حمل‌ونقل شهرداری مشهد آغاز به کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقشه تصادفات مرگبار مشهد در ۱۴۰۳ | موتورسیکلت‌ها و عابرین پیاده؛ قربانیان اصلی ترافیک مشهد هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی آلوده است (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فقط ۶درصد از بیمارستان‌های مشهد در برابر آتش‌سوزی ایمن هستند | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های ایمن‌سازی مراکز درمانی مشهد نشست تخصصی «شهر‌های ایرانی در چارچوب جهانی» در مشهد آغازبه‌کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش یک‌ساعته سرویس‌دهی مترو مشهد در روز جمعه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هم‌زمان با برگزاری کنکور افتتاح اولین مرکز نوآوری محیط‌زیست و خدمات شهری در مشهد | پیوند مدیریت شهری و دانش‌بنیان‌ها برای مقابله با چالش‌ها ایمنی شهری؛ آغازگر تحول در حمل‌ونقل مشهد مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد باسعادت امام‌رضا(ع) اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستورکار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به‌سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال ۱۴۰۳ معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به‌سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم

  • کد خبر: ۳۲۸۸۵۴
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به‌سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم
فرماندار مشهد گفت: ما در شهر ساختمان‌های ناایمن داریم که باید با ملاحظه مسائلی که وجود دارد، اما با قاطعیت به‌سمتی برویم که آن‌ها را ایمن کنیم و در صورت لزوم، مقابله لازم صورت گیرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسن حسینی امروز، ۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی به همراه ۲۰ دستگاه خودروی فرماندهی و لجستیک، اظهار کرد: هفته شورا‌ها هفته بسیار بزرگی در تقویم جمهوری اسلامی ایران است؛ زیرا شاهد تولد یک اصل اساسی قانون اساسی و یک ضرورت بودیم.

وی افزود: براساس آموزه‌های دینی و ضرورت دنیای جدید، یکی از بهترین راهکار‌ها برای اداره شهر‌ها و روستاها، تشکل‌های شورایی است. در شهرستان مشهد بالغ بر هزار نفر در شورا‌ها دغدغه آبادانی، توسعه و خدمت به مردم را دارند. شورا‌ها یکی از مظاهر مردم‌سالاری هستند. اختلاف در بین همه اجتماعات طبیعی است و در اختلاف رشد و تعالی نمود پیدا می‌کند؛ بنابراین نباید از اختلاف در شورا‌ها هراس داشته باشیم.

حسینی بیان کرد: شورای شهر مشهد شورای کارآمدی بوده و برخی اختلاف‌نظر‌ها در آن طبیعی است. این شورا کار‌های خوبی داشته و زحمات و خدماتشان قابل‌تقدیر است. کمک و پشتیبانی ما نیز باید مستمر باشد. تکلیف ما در هیئت تطبیق این است که به لحاظ شکلی مصوبات را با قانون تطبیق دهیم و در محتوا در صورت مغایرت با سیاست‌ها ورود پیدا کنیم.

فرماندار مشهد با بیان اینکه آتش‌نشانی یکی از سازمان‌های مهم و اثرگذار شهر است، عنوان کرد: در ادوار مختلف در شهر مشهد پیشرفت خوبی در آتش‌نشانی داشتیم. آتش‌نشانی مشهد پیشگام و پیشرو است و خیلی از شهر‌ها آرزو دارند یک‌دهم یا یک‌بیستم امکانات و توانمندی آتش‌نشانی شهرداری مشهد را داشته باشند. به شهر‌های کوچک هم کمک کنید.

وی ادامه داد: شهرداری مشهد باید پیشرفت کند و ایستگاه‌های در دست احداث در زمان‌بندی خود به اتمام برسد. حتما باید زمان رسیدن به حادثه را که الان ۴ دقیقه و ۸ صدم ثانیه است، به ۴ دقیقه برابر استاندارد جهانی برسانیم.

حسینی تصریح کرد: ما در شهر ساختمان‌های ناایمن داریم که باید با ملاحظه مسائلی که وجود دارد، اما با قاطعیت به سمتی برویم که آن‌ها را ایمن کنیم و در صورت لزوم مقابله لازم صورت گیرد.

فرماندار مشهد گفت: برای ایستگاه آتش‌نشانی بیمارستان امام رضا(ع) پیگیر شدم، اعضای بیمارستان اعتقاد داشتند جا به اندازه کافی ندارند، اما دکتر شبستری، رئیس علوم پزشکی مشهد، قول دادند در اولین جلسه هیئت‌امنای دانشگاه، موضوع را بررسی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->