مشکل تلویزیون‌های اسنوا و دوو تا ۲۴ ساعت دیگر رفع می‌شود کاهش دامنه نوسان قیمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات از (دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت‌گذاری گندم به هفته آینده موکول شد آغاز عملیات انسداد چاه‌های آب غیرمجاز در محدوده شهری تربت حیدریه (۶ مرداد ۱۴۰۴) اخطار بانک مرکزی | اگر سفر اربعین نرفتید، ارز مسافرتی را پس بدهید پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴) آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ مرداد ۱۴۰۴) | ریزش ۷۰ میلیونی دیگنیتی بررسی قیمت‌های امروز خودرو‌های داخلی (۶ مرداد ۱۴۰۴) | سهند به ۶۰۷ میلیون تومان افت قیمت کرد نرخ تورم تیر ماه ۱۴۰۴ رشد کرد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین افزایشی شد برق ۳۵۹ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد وزیر نیرو: مردم خاموشی‌های بیش از ۲ ساعت را گزارش دهند ثبت نام محصولات ایران خودرو در قالب ۳ طرح عادی، خودرو فرسوده و جوانی جمعیت آغاز شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) سردرگمی زائران و اختلال در اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های غیرحضوری ۴ بانک جهت خرید ارز اربعین (۶ مرداد ۱۴۰۴) ریزش شدید بورس در پی اخبار ضدونقیض تعطیلات یک‌هفته‌ای | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ بلیت رفت‌وبرگشت مشهد–نجف ۱۵ میلیون تومان اعلام شد معضل ایجاد طبقات مازاد غیر مجاز در ساختمان‌ها و تهدید ایمنی مردم افزایش قیمت ارز اربعین در بانک مرکزی | دینار بازار آزاد مشهد چند؟ (۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد صعود کرد بلاتکلیفی ۴ ساله تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | فشار پیمانکاران بر کارگران بهره‌گیری از تجربه جهانی برای مقابله با رکود اقتصادی تولید محصول آب‌بر در استان بی‌آب خراسان رضوی! طلای جهانی به پایین‌ترین حد در دو هفته اخیر رسید (۶ مرداد ۱۴۰۴) رشد حدود ۵۰ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۶ مرداد ۱۴۰۴) ضرورت ساماندهی و اصلاح یارانه نان با رویکرد کارت ملی سرمایه گذاری ۲.۳ میلیاردلاری برای تولید ۷ هزار مگاوات برق خورشیدی
سرخط خبرها

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۹۳۹۷
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۸
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
قیمت طلا و سکه روز دوشنبه تحت تاثیر کاهش نرخ دلار کاهشی بود. اما آیا این روند روز سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه هم ادامه خواهد داشت؟

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت طلا و سکه روز دوشنبه تحت تاثیر کاهش قیمت دلار و سقوط اونس جهانی طلا به کانال ۳۲۰۰ دلاری، نزولی شد. در این بین، قیمت تمام قطعات سکه افت کرد و حباب سکه‌های سنگین کاهش یافت. حباب سکه‌های کوچک، اما افزایشی بود.

 قیمت طلا و سکه روز دوشنبه کاهشی بود. این روند در نتیجه کاهش دو هزار تومانی قیمت دلار و قرار گرفتن این ارز در کانال ۸۱ هزار تومانی رخ داد. در این بین قیمت اونس جهانی طلا نیز به کانال ۳۲۰۰ دلاری سقوط کرد و موج منفی جدیدی را در بازار طلا و سکه به راه انداخت.

گفتنی‌ست، کاهش تنش‎های بین‌المللی و اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا درباره صلح میان اوکراین و روسیه، بازار‌های جهانی را خوش‌بین کرد و به این ترتیب، قیمت طلا تا لحظه تنظیم این گزارش به رقم ۳۲۹۸ دلار رسید.

ترامپ همچنین مذاکرات ایران و آمریکا را مثبت ارزیابی کرده و گفته توافق میان دو کشور نزدیک است. بر همین اساس، انتظارات تورمی در بازار روز دوشنبه کاهش یافت و همراه با افت قیمت دلار، قیمت‌ها در بازار طلا و سکه نیز نزولی شد.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

بازار طلا و سکه چشم‌انتظار اشاره یا خبری منفی‌‍ست تا دوباره اوج بگیرد. با این حال، اما با توجه به رفتار دلار و بازارساز به‌عنوان لیدر‌های مهم بازار طلا و سکه، به نظر می‌رسد روند قیمت‌ها به ثبات نسبی رسیده باشد.

در این بین، اما با توجه به اصلاح قیمتی در بازار طلا و سکه، ورود تقاضای جدید دور از انتظار نیست که در این صورت موج تازه‌ای از افزایش قیمت را در بازار طلا و سکه به راه خواهند انداخت.

ریزش قیمت سکه و کاهش حباب

قیمت سکه امامی روز دوشنبه با کاهش یک میلیون و ۶۱۵ هزار تومانی روی رقم ۷۲ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان قرار گرفت. قیمت سکه بهار آزادی با افت یک میلیون و ۵۷۰ هزار تومانی به رقم ۶۸ میلیون و ۲۱۰ هزار تومان رسید.

قیمت نیم سکه ۲۰۰ هزار تومان افت کرد و روی رقم ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قرار گرفت. قیمت ربع سکه نیز با افت ۱۰۰ هزار تومانی به رقم ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. قیمت سکه گرمی هم روز دوشنبه کاهش ۱۰۰ هزار تومانی داشت و در سطح ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قرار گرفت.

حباب سکه‌های سنگین در جریان معاملات روز دوشنبه بازار طلا و سکه کاهشی شد. حباب سکه امامی ۵۶۸ هزار تومان ریخت و به هشت میلیون و ۸۲۲ هزار تومان رسید. حباب سکه بهار آزادی هم با افت ۶۰۱ هزار تومانی به چهار میلیون و ۵۷۹ هزار تومان رسید.

حباب سکه‌های کوچک، اما افزایشی بود. حباب نیم سکه با ۳۱۰ هزار تومان رشد به ۱۰ میلیون و ۶۰۹ هزار تومان رسید. حباب ربع سکه ۱۵۵ هزار تومان بالا رفت و به هشت میلیون و ۶۰۲ هزار تومان رسید. حباب ربع سکه هم ۲۵ هزار تومان رشد کرد و در سطح پنج میلیون و ۴۷۸ هزار تومان قرار گرفت.

قیمت طلا نیز روز دوشنبه کاهشی بود. قیمت طلای ۱۸ عیار با افت ۱۵۳ هزار تومانی به رقم ۶ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان در هر گرم رسید. مثقال طلای ۱۸ عیار نیز ۲۸ میلیون و ۳۴۱ هزار تومان شد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->