زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد

  • کد خبر: ۳۲۹۴۷۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد
مهلت دریافت پرینت کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ فردا، چهارشنبه دهم اردیبهشت پایان می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، کارت شرکت در آزمون متقاضیان به همراه راهنمای شرکت در آزمون در سامانه جامع آزمون سراسری (مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور) برای مشاهده و پرینت فعال شد. متقاضیان باید با ورود به کارپوشه خود از طریق درج کدملی/شناسه یکتا و رمز عبور یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند.

متقاضیانی که در ۲ گروه آزمایشی متقاضی شده‌اند (یک گروه آزمایشی اصلی «علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی» به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان­‌های خارجی) دارای ۲ کارت هستند.

متقاضیان باید طبق تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم‌چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس­دار و ارائه آن الزامی است. داوطلبان درصورت مشاهده نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون، باید به واحد‌های رفع‌نقص کارت اعلام شده مراجعه کنند.

متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه را همراه نداشته باشند، از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

با توجه به اینکه روش ورود به سامانه جامع آزمون سراسری و کارپوشه متقاضیان از طریق وارد کردن کدملی/شناسه یکتا و رمز عبور و سپس دریافت کد تایید ارسالی توسط سامانه به شماره تلفن همراه اعلام شده در زمان ثبت­ نام است، ضرورت دارد در زمان ورود به سامانه جامع، شماره تلفن همراه اعلام شده زمان ایجاد حساب کاربری در دسترس باشد.

محل رفع‌نقص کارت شرکت در آزمون متقاضیان گروه‌­های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان­های خارجی بر مبنای شهرستان انتخابی آنان که در تقاضانامه ثبت­ نام، مشخص کرده‌اند، است و باید به آدرس محل رفع‌نقص مراجعه کنند.

در این آزمون تغییر گروه آزمایشی، ثبت­‌نام جدید و تغییر حوزه امتحانی به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست؛ لذا از مراجعه به واحد‌های رفع‌نقص کارت، برای این موارد جداً خودداری شود.

برای آن‌دسته از متقاضیانی که یکی از بندهای مربوط به معلولیت را در تقاضانامه ثبت‌نام علامت‌گذاری نموده و پس از استعلام از سازمان بهزیستی معلولیت آنان مورد تایید قرار گرفته، در مقابل عنوان معلولیت در کارت شرکت در آزمون، نوع معلولیت و شدت آن درج شده است. چنانچه متقاضی یکی از بندهای مذکور را علامت‌گذاری کرده؛ اما معلولیت وی مورد تایید قرار نگرفته است و بند معلولیت وی حذف شده، لازم است در روز اعلام شده، با همراه داشتن گواهی معلولیت که از سازمان بهزیستی محل سکونت خود دریافت کرده، مراتب را سریعاً به واحد رفع‌نقص اطلاع دهد تا قبل از برگزاری آزمون وضعیت وی مشخص شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->