زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است

  • کد خبر: ۳۲۹۴۸۷
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
  • ۱
استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک کشور اعلام کرد: این سازمان استانداردهای لازم از جمله تناسب فضا و تعداد نوآموزان در قبال هر مربی را تدوین و برای اجرا به کودکستان‌ها ابلاغ کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا شیخ‌الاسلام گفت: از منظر روانشناختی بهتر است کودک دارای یک مربی باشد زیرا ارتباط اثر بخش، ایمن و سازنده میان کودک و مربیان متعدد، به سختی برقرار می‌شود. با این حال ممکن است در فرایند اجرا، کودکستان ناچار به تغییر مربی یا استفاده از مربیان تخصصی در کنار مربی اصلی باشند که البته این موضوع نباید وظایف مربی اصلی را تحت تأثیر قرار دهد و موجب آسیب یا خلل در رابطه کودک و مربی شود.

وی با بیان اینکه توصیه می‌شود این موضوع به عنوان یک اصل، در تمام کودکستان‌ها و مراکز تعلیم و تربیت کودک رعایت شود افزود: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک استانداردهای لازم از جمله تناسب فضا و تعداد نوآموزان در قبال هر مربی را تدوین و برای اجرا به کودکستان ها ابلاغ کرده است.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک استانداردها را این گونه عنوان کرد:

- در دوران شیرخوارگی (تولد تا ۲۴ ماهگی): ظرفیت مجاز به‌ازای هر مربی، حداکثر ۵ کودک حداقل با سرانه فضای ۲ مترمربع برای هر کودک است.

- در دوره ۲۴ تا ۳۶ ماهگی (۲ تا ۳ سالگی): ظرفیت مجاز به ازای هر مربی، حداکثر ۸ کودک – حداقل سرانه فضا ۲ متر مربع برای هر کودک است.

- در دوره ۳۶ تا ۴۸ ماهگی (۳ تا ۴ سالگی): ظرفیت مجاز به‌ازای هر مربی، حداکثر ۱۰ کودک – حداقل سرانه فضا ۱٫۵ مترمربع برای هر کودک است.

- در دوره ۴۸ تا ۶۰ ماهگی (۴ تا ۵ سالگی): ظرفیت مجاز به‌ازای هر مربی، حداکثر ۱۵ کودک – حداقل سرانه فضا ۱٫۵ مترمربع برای هر کودک است.

- در دوره ۶۰ تا ۷۲ ماهگی (۵ تا ۶ سالگی): ظرفیت مجاز به‌ازای هر مربی، حداکثر ۲۰ کودک - حداقل سرانه فضا ۱٫۵ مترمربع برای هر کودک است.

شیخ‌الاسلام اظهار کرد: برای تحقق استانداردهای ذکرشده، سازمان در همکاری با دستگاه‌های ذی‌ربط و مؤسسان همۀ تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۶
0
0
چرا سازمان ملی تعلیم و تربیت دوره جدید شایستگی موسسات که اولین مدرک برای تاسیس مهدکودک هست برکزار نمیکنه ما از بهمن تا حالا منتظریم ،و اصلا مرکز و سایت جوابگو نیستن؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->