ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل

  • کد خبر: ۳۲۹۵۵۴
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل
در حاشیه نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، ساعت، گوهرسنگ‌ها و صنایع وابسته که از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه، همه‌روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان است، قرار است از اولین شمش طلا و نقره ضدجعل و نخستین شمش طلا و نقره ضربی در وزن‌های ۵۰ و ۱۰۰ گرم به‌عنوان محصولات جدید فعالان اتحادیه رونمایی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه، ساعت، گوهرسنگ‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته از دقایقی قبل و با حضور ۷۵ غرفه‌دار در مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد آغازبه‌کار کرد. در این رویداد که از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، همه‌روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان است، آخرین دستاورد‌های حوزه تولید و فروش طلا، جواهر و مصنوعات، نقره، فیروزه، ساعت، سکه، گوهرسنگ‌ها، ابزار، ماشین‌آلات و صنایع وابسته، نرم‌افزار‌های مالی و حسابداری طلا و جواهر، اکسسوری و جعبه جواهر، آموزشگاه‌های طراحی و طلاسازی در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

رونمایی از ۵ محصول جدید در حوزه طلا و جواهر

ناصر توکلیان‌فر، سرپرست شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد، در حاشیه آیین افتتاحیه این رویداد و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی قبلی قرار است این یک رویداد هوشمند، به‌روز و تعاملی باشد تا سالن فردوسی در فضایی به وسعت ۳۵۰۰ مترمربع، به‌طور کامل به غرفه‌هایی اختصاص پیدا کند که محصولات خود در حوزه طلا و جواهر را ارائه می‌کنند.

وی افزود: البته رویداد نهم منحصر به یک نمایشگاه چهارروزه نیست؛ بلکه هم‌زمان با آن، قرار است مسابقه بزرگ طراحی طلا و جواهر نیز به میزبانی اتحادیه مشهد و با حضور همه جواهرسازان و طلاکاران حاضر در رویداد برگزار شود. علاوه بر این، از غرفه نفیس گوهرکاران و بسته‌بندی سکه، اولین پک سیم‌کارتی ۱۰ شمش یک‌گرمی، اولین شمش طلا و نقره ضدجعل و نخستین شمش طلا و نقره ضربی در وزن‌های ۵۰ و ۱۰۰ گرم نیز به‌عنوان محصولات جدید فعالان اتحادیه رونمایی خواهد شد.

به گفته سرپرست شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد، در نهمین رویداد تخصصی طلا و جواهر مشهد، ۴۴ شرکت از خراسان رضوی و ۳۱ شرکت از استان‌های تهران، اصفهان، یزد، آذربایجان شرقی، البرز و سمنان حضور دارند و به مناسبت ثبت رسمی مشهد به‌عنوان «شهر جهانی گوهرسنگ‌ها»، پیش‌بینی می‌شود که هیئت‌های تجاری مختلفی هم از کشور‌های همسایه از این نمایشگاه بازدید کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->