ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند
سرخط خبرها

دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند

  • کد خبر: ۳۲۹۵۷۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند
محققان شواهد محکمی برای فرضیه‌ای پیرامون ویتامین B۱ (یا تیامین) یافته‌اند که تقریباً ۷۰ سال پیش برای اولین بار مطرح شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در سال ۱۹۵۸، رونالد برسلو، شیمیدان دانشگاه کلمبیا، پیشنهاد داد که ویتامین B۱ با تشکیل یک ساختار مولکولی به نام کاربن، فرآیند‌های متابولیکی کلیدی را در بدن انجام می‌دهد.

اما کاربن‌ها بسیار ناپایدار و واکنش‌پذیر هستند و معمولاً فوراً در آب تجزیه می‌شوند. آن‌ها، به هر حال، باید با محتوای بالای آب بدن ناسازگار باشند.

به تازگی محققانی به رهبری تیمی از دانشگاه کالیفرنیا، موفق شده‌اند یک کاربن را ماه‌ها در آزمایشگاه خود در آب سالم نگه دارند.

دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند

ساختار کاربن پایدار در آب

وینسنت لاوالو، شیمیدان دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: «این اولین باری است که کسی توانسته یک کاربن پایدار را در آب مشاهده کند. مردم فکر می‌کردند این یک ایده دیوانه‌وار است. اما معلوم شد که برسلو درست می‌گفت.»

کلید این موفقیت، روشی بود که محققان توانستند یک مولکول «لباس زرهی» را در آزمایشگاه سنتز کنند تا به دور کاربن بپیچد و آن را سالم نگه دارد. این تیم توانست از تصاویر با وضوح بالا برای تأیید ترکیب کاربن استفاده کند.

از طریق برخی اصلاحات شیمیایی دیگر در بالای ساختار محافظ، کاربن می‌تواند تا شش ماه در آب پایدار بماند. این نشان می‌دهد که کاربن‌ها می‌توانند از نظر بیولوژیکی در بدن وجود داشته باشند و ویتامین B۱ ممکن است برای انجام کار خود در بدن، این شکل را به خود بگیرد.

علاوه بر این، محققان فکر می‌کنند رویکردی که در اینجا استفاده کرده‌اند می‌تواند کاربرد‌های صنعتی داشته باشد. توانایی تثبیت کاربن‌ها می‌تواند به آب اجازه دهد تا در آینده جایگزین مواد سمی‌تر و خطرناک‌تر در واکنش‌های شیمیایی شود و راهی پاک‌تر برای تولید چیز‌هایی مانند دارو‌ها و سوخت‌ها ایجاد کند.

وارون راویپرولو، شیمیدان دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس (UCLA)، می‌گوید: «آب حلال ایده‌آلی است؛ فراوان، غیرسمی و سازگار با محیط زیست. اگر بتوانیم این کاتالیزور‌های قدرتمند را در آب به کار بگیریم، گامی بزرگ به سوی شیمی سبزتر برداشته‌ایم.»

اینجا یک نکته‌ی انحرافی وجود دارد: محققان در حال بررسی شیمی مولکول‌های واکنش‌پذیر بودند، نه به دنبال اثبات فرضیه‌ی برسلو. این نمونه‌ی دیگری از اکتشافات علمی غیرمنتظره‌ای است که گاهی اوقات می‌توانند از تحقیقات دقیق حاصل شوند.

این تحقیق همچنین می‌تواند سندی باشد برای تسلیم‌نشدن در برابر یک ایده‌ی امیدوارکننده، حتی پس از تقریباً شش دهه. در اینجا دانشمندان چیز‌های بیشتری برای بررسی دارند؛ به ویژه اینکه چرا به نظر می‌رسد محافظت اضافی مولکول، واکنش‌پذیری آن را کاهش می‌دهد.

لاوالو می‌گوید: «واسطه‌های واکنش‌پذیر دیگری نیز وجود دارند که ما هرگز نتوانسته‌ایم آن‌ها را جدا کنیم، درست مانند این یکی. با استفاده از استراتژی‌های محافظتی مانند استراتژی ما، ممکن است بالاخره بتوانیم آن‌ها را ببینیم و از آن‌ها بیاموزیم. فقط ۳۰ سال پیش، مردم فکر می‌کردند که این مولکول‌ها حتی نمی‌توانند ساخته شوند. اکنون می‌توانیم آن‌ها را در آب بطری کنیم. آنچه برسلو سال‌ها پیش گفت.»

این تحقیق در Science Advances منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->