خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا خبر استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

اقدام جدید سازمان نظام روانشناسی برای پیشگیری از خودکشی در ایران

  • کد خبر: ۳۲۹۶۳۷
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
اقدام جدید سازمان نظام روانشناسی برای پیشگیری از خودکشی در ایران
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران از راه‌اندازی اورژانس روانشناختی و سامانه ۴۰۳۰ به‌عنوان ابزار‌هایی برای پیشگیری از خودکشی در جامعه خبر داد و بر لزوم افزایش فعالیت‌ها در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی فتحی آشتیانی» گفت: موضوع خودکشی جنبه‌های متعددی دارد و فقط بُعد روانشناختی ندارد. ابعاد مختلفی وجود دارد که منجر به این اقدام می‌شود. شاید بخشی از آن را سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بتواند کمک کند و آن هم بخشی است که بحث اورژانس روانشناختی را فعال کنیم و اگر کسی اقدام به این مسئله کرده یا افکار خودکشی دارد، با تماس با این اورژانس می‌تواند کمک را دریافت کند و از خودکشی پیشگیری شود.
وی افزود: اگرچه می‌دانم که سازمان بهزیستی این اورژانس اجتماعی را دارد و آنجا کمک می‌کند. برخی از فرصت‌های دیگر مانند سامانه ۴۰۳۰ که ستاد فرمان امام در دوران کرونا راه‌اندازی کرد، اکنون دوباره فعال شده و این هم می‌تواند کمک کند. شاید لازم باشد که در این حوزه بیشتر فعال شویم و کسانی که در واقع افکار خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده‌اند، قبل از اینکه اقدام آنها به خودکشی موفق منجر شود، کمک‌های روانشناختی را دریافت کنند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی درباره وقوع خودکشی در میان دانش آموزان گفت: فرهنگستان علوم پزشکی که من عضو پیوسته آن هستم، جلسات متعددی با نمایندگان وزارت آموزش و پرورش درباره موضوعات مختلف از جمله موضوع خودکشی دانش‌آموزان برگزار کرده است تا راهکار‌های لازم در این خصوص اتخاذ شود.

وی درباره نظارت بر مشاوره‌های آنلاین که در کشور زیاد شده است، گفت: این نظارت پسینی است و یک مورد آن خدمات روانشناسی آنلاین است و در نظارت پسینی هر فردی که به روانشناس به صورت آنلاین یا حضوری مراجعه می‌کند، کد ملی‌اش را ارسال می‌کند. کد ملی که می‌رود، ما برای او یک سری سوال می‌فرستیم که آن سوالات را پاسخ دهد. در واقع ارزیابی می‌کنیم آن خدماتی که دریافت کرده، میزان رضایتش، میزان هزینه‌ای که پرداخت کرده، چه میزان بوده است.

فتحی آشتیانی درباره قیمت‌های هنگفت مشاوره‌های روانشناسی که افراد را از مراجعه به روانشناسان منصرف می‌کند، گفت: بیمه فقط می‌تواند در این زمینه کمک کند. بهترین اقدام در رابطه با این مسئله که مردم بخاطر هزینه‌های گران خدمات روانشناختی به مشاوره مراجعه نمی‌کنند، کمک بیمه است تا در خدمت مردم قرار گیرد. در واقع وزارت بهداشت و دولت و بیمه باید به کمک مردم بیایند تا خدمات سلامت روانی تحت پوشش بیمه قرار گیرد تا مردم بتوانند با هزینه قابل قبول و قابل پرداخت راحت‌تر مراجعه کنند.

وی در خصوص اقدامات سازمان نظام روانشناسی در خصوص توسعه سواد روانشناسان گفت: در برنامه سازمان نظام روانشناسی است تا همه روانشناسانی که عضو هستند یا پروانه دارند، حتماً باید در دوره‌های مورد نظر نظام روانشناسی شرکت کنند و برای تمدید پروانه شان امتیاز لازم را کسب کنند. این اقدام کمک می‌کند تا سطح سواد روانشناسان ارتقا یابد و خدمات خوبی را به مردم ارائه شود.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->