خبر شهرآرا تایید شد | مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت پرده اختلاف افکنی زنوزی در پرسپولیس شرط عجیب دورسون، پیش روی درویش استقلال قید گولسیانی را زد؟ همه چیز درباره خرید احتمالی پرسپولیس | آن روی سکه اوریه ۵ ستاره در فهرست فروش آرسنال تاریخ برگزاری سوپرجام مشخص شد نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه باشگاه سپاهان: با آلوز مذاکره نکردیم
سرخط خبرها

سیاست شمسایی جواب داد | اولادقباد کوتاه آمد

  • کد خبر: ۳۳۰۴۶۹
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
سیاست شمسایی جواب داد | اولادقباد کوتاه آمد
ستاره تیم ملی فوتسال بعد از سکوتی طولانی در خصوص خط خوردن از اردوی تیم ملی پیش از اعزام به تورنمنت تایلند سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مسلم اولادقباد بازیکن تیم ملی فوتسال که در اردوی نوروزی تیم ملی از سوی سرمربی تیم ملی کنار گذاشته شد می‌گوید تصمیم اول و آخر را آقای شمسایی می‌گیرد و اگر دعوت بشوم مثل یک سرباز برای ایران می‌جنگم.

وی افزود: من خیلی اهل گفت‌و‌گو در رسانه‌ها نیستم، معمولاً ترجیح می‌دهم تمرکزم را روی بازی کردن بگذارم. در این مدت گفته شد من با بی‌احترامی اردو را ترک کردم، این موضوع واقعاً از اساس دروغ بود. بعد از تصمیم آقای شمسایی من حتی به اتاق ایشان رفتم و ضمن عذرخواهی برای ترک اردو اجازه گرفتم و تا امروز به خودم اجازه نداده‌ام یک کلمه در این مورد حرف بزنم، سرمربی تیم ملی اختیار تام دارد و باید جایگاه ایشان محفوظ بماند.

او با اشاره به سابقه بازی در تاسیسات دریایی کنار وحید شمسایی گفت: گذشته‌ام را فراموش نکرده‌ام و قدردان آقای شمسایی هستم که در تاسیسات به من فرصت بازی، دیده شدن و رشد کردن داد. هیچوقت به خودم اجازه بی‌احترامی نمی‌دهم، چون به شعار سرمربی تیم ملی اعتقاد دارم که هیچکس از تیم ملی ایران بزرگتر نیست. نه من و نه هیچ بازیکن دیگری آنقدر بزرگ نیست که خدای نکرده شانس پوشیدن پیراهن تیم ملی را پس بزند.

اولادقباد در پاسخ به این پرسش که به عنوان بهترین بازیکن آسیا از اتفاقات پیش آمده ناراحت نیست، گفت: عنوان بهترین بازیکن آسیا به من تعلق ندارد، به ایران تعلق دارد. هر وقت به تیم ملی دعوت شده‌ام با تمام وجود بازی کرده‌ام، حتی وقتی مصدومیت و درد داشتم هم ذره‌ای به خودم اجازه ندادم که کوتاهی بکنم. تیم ملی یک خانواده است و بزرگتر دارد، اینجا جای ناراحتی نیست. یک سرباز وظیفه دارد برای سربلندی کشورش بجنگند نه اینکه دردسر و حاشیه درست کند.

شماره ۸ تیم ملی فوتسال در خصوص تورنمنت تایلند و مسابقات کافا گفت: خوشبختانه سیاست آقای شمسایی در مورد فرصت دادن به جوان‌ها جواب داد و بازیکن‌های جوان با اعتماد به نفس بسیار خوبی در تایلند بازی کردند و اگر کمی خوش‌شانس بودیم روسیه را شکست می‌دادیم. مطمئن هستم تیم ملی با این رویه آینده بسیار خوبی در پیش دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->