فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ پلمب یک کافه‌بازی و ۲ سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟
سرخط خبرها

قطعی‌های برق ۴ساعته شد

  • کد خبر: ۳۳۰۷۲۶
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
قطعی‌های برق ۴ساعته شد
درحالی که تازه به میانه بهار رسیدیم، قطعی‌های برق در برخی شهرستان‌ها به چهار ساعت در روز و حتی بیشتر هم رسیده و به‌نظر می‌رسد هیچ برنامه مشخصی در خصوص اعمال خاموشی‌ها وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، امسال برای اولین بار در میانه فروردین ماه با کسری تولید نسبت به تقاضای برق مواجه شدیم و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق را در نخستین ماه سال در بخش خانگی شاهد بودیم.

درحالی که انتظار می‌رفت این وضعیت بی‌برنامه در اعمال خاموشی‌های بهاره، یک تا نهایتا دو هفته به‌طول انجامد و دوباره مجموعه توانیر و وزارت نیرو وضعیت تأمین برق را سامان‌دهی کنند، اما در کمال ناباوری، خاموشی‌های با برنامه و بی برنامه‌ای که از میانه فروردین شروع شده بود، ادامه‌دار شد و درحال وصل شدن به خاموشی‌های برنامه ریزی شده فصل گرم امسال است.

روز گذشته در شهرستان‌های استان تهران از روستا‌ها و شهر‌های شمالی استان (منطقه شمیرانات) تا شهر‌های غرب استان (شهریار و حومه) قطعی‌های برق دو تا ۴ ساعته برق گزارش شده که اغلب بدون برنامه و در هماهنگی حداقلی با برنامه اعلامی بوده‌اند.

این قطعی‌های طولانی و چندباره برق در شهرستان‌های استان تهران و برخی دیگر از استان‌های کشور، در نقاطی که تأمین آب آنها با چاه صورت می‌گیرد موجب قطعی چندساعته آب به دلیل قطعی برق چاه‌های تأمین آب شده است. به‌طور مثال در منطقه صباشهر شهرستان شهریار، قطعی برق چاه‌ها موجب قطعی بیش از ۴ ساعته آب شرب در روز گذشته شده بود.

همچنین در منطقه شمیرانات تهران نیز در برخی شهر‌های شمالی استان، درحالی که قطعی ۲ ساعته میانه روز به‌عنوان قطعی برنامه‌ریزی شده برق اعلام شده بود، این قطعی بیش از ۴ ساعت به‌طول انجامید و هیچ شماره‌ای اعم از ۱۲۱، پاسخگوی مردم کلافه از قطعی‌های برق نبوده است.

گلایه مردم، عمدتا ناشی از خاموشی‌های بی‌برنامه است که یا در مورد آن اطلاع رسانی نشده و یا نسبت به اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته، هماهنگی در زمان اعمال خاموشی و زمان وصل مجدد برق وجود ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->