نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آیا شایعهٔ زندانی‌شدن ناهید کیانی در هتل مسابقات جهانی حقیقت داشت؟ + فیلم بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید آدان، دروازه‌بان قطعی استقلال در دربی اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟
سرخط خبرها

جباری هفته آخر لیگ برتر برای پرسپولیس بازی می‌کند

  • کد خبر: ۳۳۰۷۸۳
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
جباری هفته آخر لیگ برتر برای پرسپولیس بازی می‌کند
اگر پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست‌ونهم، رقبای خود را ببرند، تکلیف سهمیه این دو تیم برای رفتن به لیگ نخبگان به هفته آخر می‌کشد؛ هفته‌ای که استقلال باید در اصفهان مقابل سپاهان بازی کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پرسپولیس و سپاهان در وضعیتی هستند که اگر در هفته بیست‌ونهم مقابل تیم‌های حریف امتیازی مشابه دریافت کنند، قطعا سرنوشت تصاحب نیم سهمیه ایران در لیگ نخبگان که به یکی از این دو تیم خواهد رسید، به هفته پایانی خواهد کشید. پرسپولیس در خرم‌آباد، مهمان تیم خیبر است و سپاهان در تهران، مقابل هوادار قرار می‌گیرد. در حال حاضر نیز سپاهان ۲ امتیاز بیشتر از پرسپولیس دارد و شانس اصفهانی‌ها برای رسیدن به پلی‌آف لیگ نخبگان فصل آتی بیشتر است، اما با توجه به اینکه شش امتیاز در پیش است، هر احتمالی وجود دارد که جای دو تیم در هفته پایانی تغییر کند.

نکته بسیار مهم این است که سپاهان در هفته پایانی در اصفهان میزبان استقلال خواهد بود و چنانچه استقلال بتواند از سپاهان امتیاز بگیرد و حتی این تیم را شکست دهد، مسیر برای رسیدن پرسپولیس به جایگاه دومی هموار خواهد شد. اینکه تصور کنیم جباری به خاطر ناکام‌گذاشتن رقیب سنتی مقابل سپاهان بی‌تفاوت خواهد بود، تحلیلی کاملا اشتباه است به این دلیل که جباری به طور کلی خصوصیات منحصربه‌فردی دارد و اسیر این جریانات نخواهد شد و اعتبار مربیگری خود را به خاطر ناکام‌گذاشتن حریف آن هم از راه بی‌تفاوتی مقابل سپاهان در هفته پایانی، زیر پا نخواهد گذاشت؛ بنابراین انتظار اینکه جباری و بازیکنانش در هفته پایانی به قول معروف دربرابر حریف وابدهند، بسیار ضعیف است و استقلال با تمام قوا مقابل رقیب خود در هفته پایانی قرار خواهد گرفت و پرسپولیسی‌ها می‌توانند روی ناکامی سپاهان در بازی هفته پایانی مقابل استقلال حساب کنند.

درواقع به شکلی عجیب سرنوشت رفتن پرسپولیس به آسیا در دستان مجتبی جباری است و این چهره استقلالی می‌تواند سهمی بزرگ در رفتن پرسپولیس به آسیا ایفا کند به شرط آنکه سرخ‌ها دو بازی هفته‌های پایانی را با برتری پشت سر بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->