نتیجه بازی پرسپولیس و فولاد در لیگ برتر(۲۲ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| فتح الفتوح نیمه کاره آقا وحید ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و فولاد(۲۲ شهریور ۱۴۰۴) تبریک روز ملی سینما به رامین رضاییان نتیجه و ویدئو کشتی امیرحسین زارع برابر حریف گرجستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | خیز زارع برای طلا نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اوکراینی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | احمد در جمع برترین‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم پور برابر حریف روس در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک دیدنی کامران غیبت ۳ بازیکن سپاهان مقابل حریف اردنی پخش زنده بازی پرسپولیس و فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بیرانوند جام جهانی را از دست می‌دهد؟ نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف آذربایجانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک تماشایی احمد نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور برابر حریف مغولستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | صعود متقدرانه کامران به یک‌چهارم پیاتزا: در تلاشیم نتایج مورد انتظار مردم ایران را کسب کنیم نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اکوادوری (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت جوان مشهدی در قهرمانی جهان ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | بیفوما در ترکیب اصلی؟ نتیجه و ویدئو بازی امیرمحمد یزدانی برابر حریف آذربایجانی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شوک سنگین به کشتی ایران تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و منچستریونایتد | دربی بحران‌زده‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور و حریف قرقیزستانی در دور نخست قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) شورش جوکوویچ علیه صربستان! تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و اینتر | دوئل مدعیان در تورین تاریخ و ساعت مسابقه والیبال ایران و مصر در قهرمانی جهان | شروع ماراتن جذاب روی تور
سرخط خبرها

جباری هفته آخر لیگ برتر برای پرسپولیس بازی می‌کند

  • کد خبر: ۳۳۰۷۸۳
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
جباری هفته آخر لیگ برتر برای پرسپولیس بازی می‌کند
اگر پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست‌ونهم، رقبای خود را ببرند، تکلیف سهمیه این دو تیم برای رفتن به لیگ نخبگان به هفته آخر می‌کشد؛ هفته‌ای که استقلال باید در اصفهان مقابل سپاهان بازی کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پرسپولیس و سپاهان در وضعیتی هستند که اگر در هفته بیست‌ونهم مقابل تیم‌های حریف امتیازی مشابه دریافت کنند، قطعا سرنوشت تصاحب نیم سهمیه ایران در لیگ نخبگان که به یکی از این دو تیم خواهد رسید، به هفته پایانی خواهد کشید. پرسپولیس در خرم‌آباد، مهمان تیم خیبر است و سپاهان در تهران، مقابل هوادار قرار می‌گیرد. در حال حاضر نیز سپاهان ۲ امتیاز بیشتر از پرسپولیس دارد و شانس اصفهانی‌ها برای رسیدن به پلی‌آف لیگ نخبگان فصل آتی بیشتر است، اما با توجه به اینکه شش امتیاز در پیش است، هر احتمالی وجود دارد که جای دو تیم در هفته پایانی تغییر کند.

نکته بسیار مهم این است که سپاهان در هفته پایانی در اصفهان میزبان استقلال خواهد بود و چنانچه استقلال بتواند از سپاهان امتیاز بگیرد و حتی این تیم را شکست دهد، مسیر برای رسیدن پرسپولیس به جایگاه دومی هموار خواهد شد. اینکه تصور کنیم جباری به خاطر ناکام‌گذاشتن رقیب سنتی مقابل سپاهان بی‌تفاوت خواهد بود، تحلیلی کاملا اشتباه است به این دلیل که جباری به طور کلی خصوصیات منحصربه‌فردی دارد و اسیر این جریانات نخواهد شد و اعتبار مربیگری خود را به خاطر ناکام‌گذاشتن حریف آن هم از راه بی‌تفاوتی مقابل سپاهان در هفته پایانی، زیر پا نخواهد گذاشت؛ بنابراین انتظار اینکه جباری و بازیکنانش در هفته پایانی به قول معروف دربرابر حریف وابدهند، بسیار ضعیف است و استقلال با تمام قوا مقابل رقیب خود در هفته پایانی قرار خواهد گرفت و پرسپولیسی‌ها می‌توانند روی ناکامی سپاهان در بازی هفته پایانی مقابل استقلال حساب کنند.

درواقع به شکلی عجیب سرنوشت رفتن پرسپولیس به آسیا در دستان مجتبی جباری است و این چهره استقلالی می‌تواند سهمی بزرگ در رفتن پرسپولیس به آسیا ایفا کند به شرط آنکه سرخ‌ها دو بازی هفته‌های پایانی را با برتری پشت سر بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->