روایت پرچم‌های سرخ و سیاه حسینی در مسیر پیاده‌روی اربعین تردد ۱۴۱ هزار زائر عتبات عالیات از مرزهای اربعینی کشور افزایش ۹۰ درصدی درخواست گذرنامه زیارتی| ارائه خدمات گذرنامه‌ای در نماز‌های جمعه آغاز فرایند نظارت و ارزیابی اربعین با هدف رفع آسیب‌ها و ارتقای کیفیت خدمات در خراسان رضوی مشهد میزبان رویداد‌های جهانی به مناسبت پانزدهمین قرن ولادت پیامبر اعظم (ص) بی‌بی رقیه (س) در امتداد علی‌اصغر (ع) کربلا ای صفای قلب زارم هرچه دارم از تو دارم ببین از غمت تا کجا گریه کردم روایتی از زندگی شهید سردار مسعود شانه‌ئی که در حملات رژیم صهیونی به شهادت رسید بانوی کوچک شام و دختران امروز غزه گام‌های یهود برای اشغال فلسطین مجتهدی که اهل سلوک بود | راه‌ورسم زندگی آیت‌الله سیدجواد خامنه‌ای و آنچه می‌توان از آن آموخت شهروند زائرپذیر لازمه معماری اجتماعی مشهدالرضا (ع) سفره‌ای برای دردانه کربلا | ۵ هزار مشهدی مهمان سفره بزرگ حضرت رقیه (س) شدند + فیلم تخصیص بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان از محل موقوفات برای خدمت‌رسانی در اربعین ۱۴۰۴ نزدیک‌ترین مسیر دریایی برای زائران اربعین حسینی کجاست؟ ماموریت اربعین ۱۴۰۴ «مبارزه با ظالمان» است آمادگی ۲۵ هزار خادم برای خدمت رسانی به زائران پیاده دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ استقرار ۱۰ هزار موکب در عراق در ایام اربعین حسینی رونمایی از تصاویر مشترک ایران و عراق با محوریت اربعین حسینی
سرخط خبرها

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی: تا هفتمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهیم کرد

  • کد خبر: ۳۳۰۸۲۰
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی: تا هفتمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهیم کرد
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: تاکنون بیش از سه پیش‌نشست در خارج از کشور و چهار پیش‌نشست در داخل کشور در راستای اجلاسیه بین‌المللی کنگره حضرت رضا(ع) داشتیم. امروز اجلاسیه بین‌المللی را برگزار کردیم و تا سال آینده، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالحمید طالبی امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در اختتامیه اجلاسیه بین‌المللی ششمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در مشهد اظهار کرد: براساس سیاست‌های ابلاغی تولیت آستان قدس رضوی، موظف به دستیابی به جایگاه عالی‌ترین مرجع معنوی و مرجع علمی در تولید و ترویج معارف قرآنی و مکتب اهل‌بیت به‌ویژه وجود مقدس حضرت رضا(ع) هستیم.

وی بیان کرد: در آغاز دور مجدد و احیای کنگره جهانی حضرت رضا(ع) مفتخر به پیام نورانی مقام معظم رهبری بودیم که فرمودند «در سه بعد باید نسبت‌به معرفی ائمه اقدام کنیم؛ اول جنبه قداست ائمه، دوم بیان کلام و درس‌های اهل‌بیت(ع) در مسائل گوناگون موردنیاز انسان و سوم بیان سیاست و اهداف ائمه». عمده آن‌ها نیز ایجاد جامعه و حاکمیت اسلامی یعنی ریاست دین با شیوه‌های مختلف در فصول مختلف و با اهداف کوتاه‌مدت مختلف، اما هدف بلندمدت یکسان است.

طالبی عنوان کرد: بر اساس چارچوب مفهومی و راهبردی، دیدگاه‌های رهبر حکیم انقلاب را در قالب چهار هدف، ۱۴ مفهوم کلیدی و پنج سیاست کلان همراه با ۲۶ اقدام طراحی کردیم و برای اهداف شش‌گانه‌ای که در شروع کار در دبیرخانه ترسیم شده بود، با استفاده از این کلام نورانی و اجرای حدیث نورانی حضرت رضا(ع) یعنی احیای گام‌های جدید در دبیرخانه برای ترسیم و نقشه راه ادامه کنگره تا ۱۰ سال آینده که به صورت دو سال برگزار می‌شود، اقدام کردیم.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: امسال نیز موضوع حقوق و کرامت انسانی انتخاب شده است. تاکنون بیش از سه پیش‌نشست در خارج از کشور و چهار پیش‌نشست در داخل کشور داشتیم. امروز اجلاسیه بین‌المللی را برگزار کردیم و تا سال آینده، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->