از ۸۰ یادواره شهدا تا ۱۸ هزار ختم قرآن| اعلام ویژه‌برنامه‌های کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)+فیلم تشریح ویژه‌برنامه‌های سالگرد ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام‌خمینی(ره) حضور بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بسیجی خراسان رضوی در مراسم سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در تهران آخرین اعزام حجاج ایرانی به عربستان امروز ۱۰ خردادماه ۱۴۰۴ انجام شد کتاب «مناظرات امام رضا(ع) با علمای مسیحی» روانه بازار شد اجتماع عظیم مردمی ۱۴ خردادماه در حرم امام خمینی(ره) برگزار می‌شود پیشرفت سینمای دفاع مقدس مستلزم سیاست‌گذاری و مدیریت است ۶۶۰ اختراع توسط نخبگان جامعه ایثارگر به ثبت رسیده است موزه‌ای ویژه قاریان برجسته، در مصر تأسیس می‌شود افزایش سهمیه حج ایرانیان در سال ۱۴۰۵ + فیلم آغاز بازگشت حجاج از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ اکران وصایای شهدا درباره امام‌خمینی(ره) در سطح شهر مشهد | بزرگداشت سالگرد رحلت امام(ره) با حضور ۳ هزار نفر از فرزندان شهدا فراخوان جذب خادمیار فرهنگی اربعین ویژه پسران هنرمند ۱۲ تا ۲۰ سال دهه امامت نقطه آغاز برنامه‌ریزی برای ایام محرم است | فراهم‌کردن شرایط مناسب برای ارائه خدمات به زائران امام‌رضا (ع) در این ایام حرکت ۷۲ روزه زائران پیاده از مشهد به کربلا آغاز شد+ فیلم محافظِ لباس خود باش! بی‌نیاز از خلق خانه‌هایی با عطر بهشت | درباره سنت‌های حسنه اثرگذار در پویایی خانواده گره‌گشایی در دیدار مردمی تولیت آستان قدس رضوی | نور امید در خانه خورشید
سرخط خبرها

اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت | از پرواز پهپادها در آسمان پایتخت تا شهربازی ۱۵۰۰ متری

  • کد خبر: ۳۳۰۹۶۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت | از پرواز پهپادها در آسمان پایتخت تا شهربازی ۱۵۰۰ متری
مسئول ستاد مردمی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها با بیان اینکه این اجتماع بزرگ مردمی امسال چهار محور اصلی را با شعار «ایران امام رضا (ع)» مد نظر دارد، گفت: از جمله محور‌های این جشن و اجتماع مردمی ادای احترام به شهدای خدمت و محور مقاومت است و در صدد هستیم برنامه‌های اصلی حول محور کودکان و نوجوانان باشد تا بیشتر با فرهنگ دینی و رضوی آشنا شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس حیدری امروز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در نشست تشریح برنامه‌های اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها (ع) که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با بیان اینکه در سه چهار سال اخیر، برگزاری جشن‌ها و رویداد‌های اجتماعی و مذهبی در تهران به شکلی گسترده و با جمعیت زیاد افزایش یافته است، اظهار کرد: این جشن‌ها و مراسمات مذهبی به دلیل همکاری و همبستگی ارکان مختلف جبهه فرهنگی انقلاب و حمایت دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی از مردم برگزار می‌شوند. برنامه‌های متعددی مانند جشن بزرگ امام رضا (ع). جشن غدیر، سلام فرمانده و مراسم‌های ماه محرم با حضور میلیونی مردم در خیابان‌ها در سال‌های گذشته برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: تهران به عنوان یک مرجع فرهنگی رسانه‌ای شناخته می‌شود و دیگر شهر‌ها نیز به تدریج به این برنامه‌ها پیوسته‌اند. جشن بزرگ امام رضا (ع) در ابتدا در دانشگاه تهران برگزار شد و به تدریج به میدان خراسان و سپس به میدان ولیعصر منتقل شد. امسال نیز به دلیل استقبال مردم، خیابان‌های بیشتری به این مراسم افزوده شده است.

وی با بیان اینکه موضوعات اصلی این جشن‌ها شامل ادای احترام به شهدای خدمت و محور مقاومت است یاد آور شد: شعار امسال دهه کرامت «ایران، امام رضا» انتخاب شده و برنامه‌های ویژه‌ای برای نذر به نیت امام رضا (ع) برای این جشن در نظر گرفته شده است که شامل جمع‌آوری جهیزیه و کمک به مستضعفان و... است.

حیدری از دیگر اقدامات فرهنگی، اکران‌های شهری و تبلیغات مرتبط با امام رضا (ع) در تهران خبر داد و گفت: برگزاری جشن روز دختر با حضور ۱۲ هزار نفر از دختران و دانش‌آموزان نیز از جمله این برنامه‌هاست. همچنین، برگزاری رویداد ایده‌پردازی فرهنگی رسانه‌ای با حضور بیش از هزار نفر از نوجوانان در استان تهران، به منظور تشویق نوآوری و ایده‌های جدید در حوزه فرهنگی انجام شده است.

وی با اشاره به این موضوع که این مراسم‌ها و جشن‌ها به تدریج در دیگر شهر‌ها از جمله ساری، تبریز، قزوین، همدان و مشهد نیز برگزار شده و به یک حرکت اجتماعی بزرگ تبدیل شده است و با تشریح برنامه‌های این جشن گفت:در مسیر برپایی جشن چندین استیج و فعالیت‌های مختلف برای کودکان و نوجوانان وجود دارد. برنامه‌ها از ساعت ۱۶ آغاز می‌شود و از ساعت ۵ بعد از ظهر به صورت زنده تلویزیونی پخش خواهد شد. محتوای این برنامه‌ها شامل موضوعات مذهبی و فرهنگی است و در ساعت ۱۹ تا ۱۹ و ۳۰ نماز جماعت برگزار خواهد شد. از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۰، محتوای استیج‌ها به بزرگداشت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت اختصاص دارد و بعد از آن، فضا به جشن و حضور مداحان و گروه‌های سرود تغییر می‌کند. مراسم تا ساعت ۱۰ شب ادامه خواهد داشت تا شرکت‌کنندگان بتوانند به راحتی با استفاده ار وسایل نقلیه عمومی به خانه‌های خود بازگردند.

وی گفت: در این مراسم، حدود ۱۵۰۰ متر از خیابان‌ها به شهربازی اختصاص یافته است که کودکان می‌توانند به صورت رایگان از آن استفاده کنند. همچنین، حدود هزار موکب پذیرایی در نظر گرفته شده که به صورت مردمی اداره می‌شوند و شامل خدمات فرهنگی، هنری و پزشکی هستند. قرار است برای اولین بار در تهران، پرواز نمایشی پهباد‌ها و نورافشانی ویژه‌ای در میدان ولیعصر و خیابان‌های منتهی به آن در این مراسم برگزار شود. از تمامی نهاد‌ها و افرادی که در برگزاری این مراسم کمک کرده‌اند، از جمله شهرداری، سازمان صدا و سیما، و دیگر نهاد‌های دولتی و مردمی، تقدیر و قدردانی می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->