کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت
سرخط خبرها

رئیس شورای شهر مشهد: دوره اعمال‌نظر دیگران گذشته و شورا به بلوغ رسیده است

  • کد خبر: ۳۳۱۴۳۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
رئیس شورای شهر مشهد: دوره اعمال‌نظر دیگران گذشته و شورا به بلوغ رسیده است
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دوره اعمال‌نظر دیگران گذشته و شورا به بلوغ رسیده که خودش می‌تواند تصمیم بگیرد، عمل کرده و نظارت کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی امروز، ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، در همایش شورا‌ها که در هتل ثامن برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین نهاد‌های مغفول در جمهوری اسلامی ایران، مشارکت مردم در قالب شورا‌های اسلامی شهر بود.

وی افزود: این روز‌ها به اعتبار تلاش شورا‌ها نام شورا‌ها بر سر زبان مدیران کشور می‌چرخد. قبلا این‌گونه نبود، به شورا به عنوان یک نهاد مزاحم برای دولت و یک تهدیدکننده حاکمیت دولت نگاه می‌شد، نه نهادی که قرار بود باری از دوش دولت بردارد و مشارکت مردم را در اداره خود تضمین کند.

ناصحی بیان کرد: امروز نهاد شورا به بلوغی دست پیدا کرده که نادیده‌انگاشتن آن برای سایر دستگاه‌های مرتبط امکان‌پذیر نیست. تسلط اعضای شورا به امور درون شهر در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که اگر مدیری بخواهد تصمیم بگیرد، باید نظر شورا را جویا شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: براساس قانون اساسی، دیگران باید پاسخگوی شورا باشند. اعضای شورا باید به گونه‌ای عمل کنند که سایر دستگاه‌ها به آن‌ها پاسخگو باشند. شورا، شورای شهرداری نیست، شهرداری خدمت‌رسان است و شورا بودجه آن را تعیین می‌کند.

وی با بیان اینکه جایگاه شورا جایگاه والایی است، عنوان کرد: اگر گرفتار موضوعات دست‌پایین نباشیم و موضوعات راهبردی و توسعه‌ای را در روستا و شهر دنبال کنیم، دیگران هم می‌دانند که به کجا باید مراجعه کنند. ما برای اولین‌بار در شورای شهر مشهد این موضوع را مشق کردیم.

ناصحی ادامه داد: لایحه تعیین تعرفه سرویس مدارس توسط شهرداری به شورا ارسال می‌شد، اما لایحه شهرداری را برگرداندیم و آموزش‌وپرورش را مکلف کردیم که خودش لایحه ارسال کند و آن را بررسی کردیم. ما نیاز به نهاد واسطی به نام شهرداری نداریم، هر دستگاه خود باید لایحه ارائه کند.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: میزان توجهی که به واسطه تلاش و سطح ارتباطات آقای حاجی‌بگلو در شورای عالی استان‌ها ایجاد شده، در طول تاریخ نبوده و روزی نیست که یک خبر خوش از شورای عالی استان‌ها نشنویم. حضور ایشان در شورای عالی استان‌ها نشان داد همیشه یک مشهدی و خراسانی بهتر می‌تواند اداره کند.

وی تصریح کرد: اگر در شورا‌ها دست در دست هم دهیم و با هم امورات مرتبط با جایگاه شورا‌ها را مدیریت کنیم، کسی از بیرون توان اعمال اراده خود را نخواهد داشت و این فقط در سایه وحدت اتفاق می‌افتد. دوره اعمال‌نظر دیگران گذشته و شورا به بلوغ رسیده که خودش می‌تواند تصمیم بگیرد، عمل کرده و نظارت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->