فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ پلمب یک کافه‌بازی و ۲ سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟
سرخط خبرها

سهام نوزادان ۱۴۰۲ در هاله‌ای از ابهام

  • کد خبر: ۳۳۱۶۴۷
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۰
سهام نوزادان ۱۴۰۲ در هاله‌ای از ابهام
قرار بود هدیه‌ای امیدبخش برای نوزادان تازه‌متولدشده باشد، نشانی از توجه دولت به آینده فرزندان این سرزمین؛ اما سهام وعده‌داده‌شده به نوزادان ۱۴۰۲ حالا در هاله‌ای از ابهام، پیچیدگی و بی‌خبری گرفتار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، قرار بود هدیه‌ای امیدبخش برای نوزادان تازه‌متولدشده باشد، نشانی از توجه دولت به آینده فرزندان این سرزمین؛ اما سهام وعده‌داده‌شده به نوزادان ۱۴۰۲ حالا در هاله‌ای از ابهام، پیچیدگی و بی‌خبری گرفتار شده است.

با گذشت چند ماه از آغاز ثبت‌نام سهام رایگان برای نوزادان متولد ۱۴۰۲، نه‌تنها فرآیند اجرا با مشکلات و پیچیدگی‌هایی همراه شده، بلکه ابهام در تأمین منابع مالی و شفاف نبودن جزئیات سهام واگذارشده، نگرانی‌های جدی در میان خانواده‌ها و کارشناسان ایجاد کرده است.

با استناد به وعده دولت چهاردهم، قرار بود به نوزادان متولد سال ۱۴۰۲، سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس (ETF) به ارزش ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اختصاص یابد. این سهام تا ۲۴ سالگی یا ازدواج فرزند، غیرقابل برداشت است.

اما در حالی که هدف اصلی این طرح، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اعلام شده، مسیر اجرایی آن چالش‌برانگیز و برای بسیاری از والدین همراه با ابهام است، ثبت‌نام در سامانه سجام، افتتاح حساب بانکی به نام نوزاد و ورود به درگاه دولت هوشمند، همگی مراحل الزامی هستند که زمان‌بر و پر از ابهام بوده، اما خانواده‌ها نگران از ادامه این روند هستند.

منبع: شرق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->