کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند!
سرخط خبرها

هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹

  • کد خبر: ۳۳۲۲۱۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹
رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام افزایش سه‌برابری موارد مثبت کووید۱۹ در هفته‌های اخیر، درباره شیوع بیماری‌های تنفسی هشدار داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز،هر ساله، هم در فصل پاییز و هم فصل بهار موج شیوع بیماری‌های حاد تنفسی را شاهد هستیم. بر اساس اعلام رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، براساس ارزیابی نظام مراقبت بیماری‌های تنفسی حاد، در هفته‌های اول و دوم اردیبهشت۱۴۰۴، درصد مثبت‌شدن نمونه‌های کووید ۱۹ نسبت به ماه‌های گذشته بیشتر از سه‌برابر افزایش داشته است.
دکتر زهرا نهبندانی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با بیان اینکه داده‌های نظام مراقبت کشوری هم حاکی از افزایش موارد مثبت کووید۱۹ در سطح کشوری است، اظهار کرد: برای پیشگیری از شیوع بیماری‌های حاد تنفسی اعم‌از آنفلوانزا و کرونا اقدامات رفتاری پیشگیرانه بسیار مؤثر است. رعایت آداب تنفسی در هنگام عطسه و سرفه، استفاده از دستمال و دفع بهداشتی دستمال‌های آلوده در سطل زباله دربسته، شست‌وشوی مکرر دست‌ها با آب و مایع صابون، استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ از جمله مترو، اتوبوس و... همچنین هنگام مشاهده علائم تنفسی در خود یا اطرافیان، تغذیه مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن، به‌ویژه در گروه‌های پرخطر مانند مادران باردار، سالمندان، کودکان و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی افزود: درخصوص مسافران و حجاج، طبق روال گذشته مراقبت سندرومیک از جمله غربالگری بیماری‌های تنفسی و آموزش لازم در زمان عزیمت و مراجعت در مرز‌های هوایی انجام می‌شود.
رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: لازم به ذکر است در مقایسه موج فصل بهار کووید ۱۹ امسال و سال گذشته، درصد مثبت‌شدن نمونه‌های ۱۴۰۴ کمتر از ۱۴۰۳ است.
نهبندانی تأکید کرد: ترجیحا توصیه می‌شود که در مراکز تجمیعی از جمله مدارس، البته با توجه به اتمام کلاس‌ها و شروع امتحانات، از ماسک استفاده شود. در همین راستا مکاتبه با همه مراکز بهداشت به‌منظور اعلام به واحد‌های آموزشی و تجمیعی انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->