حمایت جدی انجمن آثار و مفاخر کشور از پژوهش‌های مرتبط با حکیم ابوالقاسم فردوسی + فیلم ارسال ۳۸۶ مقاله به سومین همایش حکیم ابوالقاسم فردوسی + ویدئو فرماندار مشهد: فردوسی بزرگ جایگاه خاصی در ذهن و روان همه ایرانیان دارد مسگرانی: نوجوانان و جوانان ما آشنایی خوبی با مفاخر فرهنگی به خصوص شخصیت فردوسی و شاهنامه ندارند رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه فقط برای دوره فردوسی نبوده، بلکه برای امروز و فردای ماست ادبیات امروز باید همچون شاهنامه مسئله‌محور باشد زمان پخش سریال «بامداد خمار» مشخص شد| ادغام دو قسمت پایانی سریال «آبان» تصویرگر تصنیف‌های زندگی | یادی از پرویز مشکاتیان استاد بی‌بدیل سنتور حکم تتلو شکسته شد +عکس سلام سینما؛ نسخه مجازی | درنگی در باب چرخش غیرحرفه‌ای بازیگری به سمت بلاگر‌ها فضای مجازی، سکوی پرتاب چهره‌های جدید | چگونه بلاگر‌های مشهدی راه خود را به تلویزیون و سینما باز کردند؟ لودمیلا اولیتسکایا، نویسنده مطرح و معاصر روس: به جنبه انسانی بیشتر علاقه مندم تا تحلیل سیاسی آموزش داستان نویسی | صحبت‌های بی آغاز (بخش دوم) صدور مجوز ساخت برای ۴ فیلم‌ساز در ستایش آرکتایپ و نگاه مینیمال مؤلفش | وقتی سلیقه، سالن‌ها را از عنصر دیدن خالی می‌کند بازی دروغ‌ها در روشنایی چراغ‌های کم‌سو | گزارشی از نمایش «بلوف زودرس» در پردیس تئاتر مستقل مشهد پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان عضو صندوق اعتباری هنر اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود رونمایی از پوستر همایش ملی بزرگداشت فردوسی در نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر فرهنگ امیر جعفری بازپرس کهنه‌کار سریال «کوری» شد
سرخط خبرها

افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی

  • کد خبر: ۳۳۲۳۴۵
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی
باشگاه ادبی سیمرغ با هدف پرورش استعداد‌های نوجوانان علاقه‌مند به شعر و داستان‌نویسی، سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، هم‌زمان با روز بزرگداشت فردوسی در آرامگاه این شاعر نامدار افتتاح می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت روز فردوسی، باشگاه ادبی سیمرغ ویژه شاعران و نویسندگان نوجوان، با هدف ایجاد فضایی برای رشد و بالندگی استعداد‌های ادبی نسل جوان، در آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی آغازبه‌کار می‌کند. این رویداد فرهنگی از ساعت ۱۶ تا ۱۸ و با حضور چهره‌های شاخص ادبی کشور و دانش‌آموزان نخبه برگزار خواهد شد.

در این راستا، با معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی گفت‌و‌گو کردیم تا از جزئیات این برنامه فرهنگی بیشتر باخبر شویم.

محمدعلی خلاقی با اعلام این خبر تصریح کرد: آیین افتتاح باشگاه سیمرغ، ویژه شاعران و نویسندگان نوجوان، روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه در آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این مراسم، جمعی از دانش‌آموزان نخبه ادبی به همراه شاعران و نویسندگان مطرح استانی و کشوری و همچنین برخی مسئولان فرهنگی استان و کشور حضور خواهند داشت.

خلاقی هدف از راه‌اندازی این باشگاه را ایجاد فضایی برای رشد و بالندگی ادبی نوجوانان عنوان کرد.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی تصریح کرد: هم‌زمان با این مراسم، کارگاه هنری مجسمه‌سازی با موضوع شخصیت‌های شاهنامه و با حضور استاد رزاقی برای اعضای هنرمند و نوجوان کانون برگزار خواهد شد.

وی تأکید کرد: در ادامه فعالیت‌های این هفته، باشگاه سیمرغ در شهرستان‌های تربت‌حیدریه و نیشابور نیز افتتاح خواهد شد. همچنین رونمایی از دفتر شعر نوجوان «کیانوش» در تربت‌حیدریه و برگزاری کارگاه کشوری با موضوع «خلاقیت در شعر» برای مربیان کانون به‌صورت مجازی در دستورکار است.
 
خلاقی از برگزاری نشست ادبی با حضور اعضای نوجوان در مرکز شماره ۱۰ مشهد نیز خبر داد که روز چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه، از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->