بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

اعمال ممنوعیت تردد گردشگران به کلات

  • کد خبر: ۳۳۲۳۸
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵
اعمال ممنوعیت تردد گردشگران به کلات
فرماندار کلات در استان خراسان رضوی گفت: بر اساس تصمیم ستاد مقابله با کرونا ورود مسافر و گردشگر به ییلاقات و مناطق تفریحی این شهرستان در روزهای پنجشنبه و جمعه ممنوع است.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصری افزود: با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در کلات و نبود امکانات آی. سی. یو در این شهرستان مرزی، شورای تامین و ستاد مقابله با کرونا در شهرستان کلات این محدودیت را تا پایان تیر ماه اعمال کرده است و امکان تمدید آن به شرایط و تصمیم‌های بعدی ستاد بستگی دارد.

وی ادامه داد: طی روز‌های آتی نیرو‌های انتظامی و پلیس راه برای اطلاع رسانی و راهنمایی مسافران در محل پل هفت دهانه در کیلومتر ۶۵ جاده کلات - مشهد مستقر شده و مسافران را هدایت خواهند کرد، اما از ورود آنان به شهر کلات ممانعت به عمل نمی‌آید بلکه ورود گردشگران به مناطق ییلاقی این شهرستان ممنوع است.

فرماندار کلات به تعطیلی مراکز تاریخی و موزه شهر کلات نادر در روز‌های پایان هفته جاری اشاره کرد و گفت: ممنوعیت برگزاری هرگونه اجتماع عمومی توسط دستگاه‌ها و نهاد‌ها تا پایان تیر ماه و لغو برگزاری هرگونه مراسم در مساجد به جز اقامه نماز تا اطلاع ثانوی از دیگر محدودیت‌های اعمال شده در این شهرستان است.

وی با بیان اینکه فعالیت همه اماکن ورزشی در کلات تا پایان تیر ماه ممنوع است افزود: برگزاری مراسم عروسی تا روز جمعه این هفته و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ۵۰ درصد ظرفیت تالار‌ها در فضای باز ممکن خواهد بود و از روز شنبه ۲۱ تیر ماه برپایی هرگونه مجلس عروسی تا پایان این ماه ممنوع است و تخلف از آن پیگرد قضایی خواهد داشت.

در شرایط عادی سالانه ۱۵۰ هزار نفرشب اقامت گردشگران داخلی و خارجی در شهرستان کلات ثبت شده است.

مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری کلات در ۱۵۵ کیلومتری شمال شرق مشهد واقع است.

کلات از شمال و شرق هم مرز با جمهوری ترکمنستان است.

بر اساس آخرین آمار رسمی، تاکنون ۲۴۳ هزار و ۵۱ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۶۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۱ هزار و ۷۳۱ نفر رسیده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->