۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۳۲۷۹
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
  • ۳
۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی از کشف حدود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده از انباری در مناطق سنگ‌بست و حاشیه شهر مشهد خبر داد.

محمدصادق محمدزاده در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به اهمیت تأمین امنیت غذایی و رفاه عمومی شهروندان اظهار کرد: پیرو دستور معاونت دادستان در موضوع مبارزه با قاچاق و مایحتاج عمومی و پس از رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) در سپاه ناحیه کمیل مشهد و گشت مشترک بازرسی و نظارت بر اصناف استان خراسان رضوی مبنی بر نگهداری و احتکار روغن‌های خوراکی در یک انبار، ۸۷ تن برنج و روغن عرضه خارج از شبکه کشف و ضبط شد.

وی ضمن تأکید بر برخورد قانونی با متخلفان و احتکارکنندگان، افزود: طی بازرسی‌های به‌عمل‌آمده در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت‌ماه)، ۲۵ تن روغن خوراکی خانوار در انباری در حاشیه‌ شهر مشهد که در حال تخلیه بود و نیز ۶۲ تن برنج پاکستانی احتکارشده در انبار یکی از گاوداری‌های سنگ‌بست، کشف شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید جعفر حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
0
0
با درود احتکار نتیجه تصمیمات غلط دولت است
سید محسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
0
0
وقتی صبح از خواب پامیشی میزی مغازه قیمت دیروز این بود امروز دو برابر میشه همینه نظر روی قیمت ها نداریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
0
0
سلام وقت بخیر ،وقتی هر مغازه‌ای مرم دنبال روغن میگردیم همشون میگه روغن نداریم آخرش همین دیگه از یه جایی درمیاد☺️