پیام تبریک سفیر ایران در بغداد به مناسبت روز ملی عراق لیبرمن: ایرانی‌ها روز به روز قابلیت‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهند قالیباف: شهدای ما حافظه تاریخ نیستند، شهدا وجدان بیدار جامعه هستند نامزدی یک یهودی در انتخابات پارلمانی سوریه برای اولین بار پس از ۶۰ سال عمان خواستار فشار بین‌المللی بر اسرائیل شد اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را یک سال دیگر تمدید کرد ترامپ باز هم حماس را به «برپا شدن جهنم» تهدید کرد موسسه گالوپ: بی‌اعتمادی به رسانه‌ها در آمریکا رکورد زد یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد ۶۳ شهید و ۲۲۷ زخمی طی ۲۴ ساعت گذشته در غزه (۱۱ مهر ۱۴۰۴) پاریس: بازگشت تحریم‌ها پایان دیپلماسی با ایران نیست بهبود زنجیره ارتقای کیفیت نان کشور در کمیسیون اصل نود مجلس بررسی می‌شود ادعای رسانه صهیونیست: حماس با اصلاحات به طرح ترامپ پاسخ مثبت می دهد وزیر دفاع بلژیک: ۱۵ پهپاد ناشناس بر فراز یک پایگاه نظامی به پرواز درآمدند برخورد غیر انسانی وزیر صهیونیست با بازداشت شدگان کاروان صمود عراقچی در نامه‌ای به ۲ کشور آسیایی: در برابر تحریم‌های غرب مقاومت کنید تبادل اطلاعات بیشتر میان واشینگتن و کی یف برای حمله به عمق روسیه خوزستان با تلاش دیپلماتیک ایران و روسیه به بازار اوراسیا خواهد پیوست امام جمعه موقت تهران: اروپا بداند با مکانیسم ماشه هیچ غلطی نخواهد کرد تأکید ایران و روسیه بر بی‌اعتباری اقدام سه کشور اروپایی برای بازگشت قطعنامه‌های تحریم درگیری پلیس سوئیس با حامیان فلسطین در شهر ژنو آخرین گزارش‌ها از وضعیت بازداشت‌شدگان ناوگان جهانی پایداری توسط صهیونیست‌ها سیاست صادرات سلاح به اسرائیل از سوی هلند مورد بازنگری قرار می گیرد آیت‌الله علم‌الهدی: هرکسی سفره مردم را تنگ کند، خائن به خداست| سه مؤلفه کلیدی حفظ انسجام در کشور توقیف آخرین کشتی ناوگان الصمود در مسیر غزه (۱۱ مهر ۱۴۰۴) آمریکا به اقدام ناوگان الصمود واکنش نشان داد انفجار و آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه شورون کالیفرنیا (۱۱ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز

  • کد خبر: ۳۳۴۵۳۹
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز
رئیس جمهور در پیامی درگذشت زنده یاد ناصر قفلی،خیر خوش‌نام و پیشکسوت و رئیس فقید جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور را به خانواده مکرم آن مرحوم، جامعه خیرین مدرسه‌ساز و عموم دوستدارانش تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در پیامی با تسلیت درگذشت دکتر ناصر قفلی، رئیس فقید جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تصریح کرد: این انسان وارسته و نیک‌اندیش، با انجام کارهای خیرخواهانه و اجتماعی، به ویژه در عرصه مدرسه‌سازی و در کنار آن نگاه عمیق به مهارت‌آموزی در دانش‌آموزان، منشأ آثار ارزشمندی در گسترش عدالت آموزشی شد که به یقین خدمات ایشان برای همیشه ماندگار و برای خیرین کشور الهام‌بخش خواهد بود.

متن پیام رئیس‌جمهور به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت زنده یاد دکتر ناصر قفلی خیر خوش‌نام و پیشکسوت و رئیس فقید جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور موجب تأثر خاطر شد.

این انسان وارسته و نیک‌اندیش، با انجام کارهای خیرخواهانه و اجتماعی، به ویژه در عرصه مدرسه‌سازی و در کنار آن نگاه عمیق به مهارت‌آموزی در دانش‌آموزان، منشأ آثار ارزشمندی در گسترش عدالت آموزشی شد که به یقین خدمات ایشان برای همیشه ماندگار و برای خیرین کشور الهام‌بخش خواهد بود.

اینجانب این ضایعه را به خانواده مکرم آن مرحوم، جامعه خیرین مدرسه‌ساز و عموم دوستدارانش تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت بیکران الهی و همجواری با صالحان و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران»

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->