شیخ نعیم قاسم: رژیم صهیونیستی جنایات جنگی بزرگی در نوار غزه مرتکب می‌شود تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل موزه دفاع مقدس با کارکرد ملی آغاز فوران آتشفشان «کلوچفسکایا» پس از زلزله امروز در «کامچاتکا» مقامات سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو دیدار کردند واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور به اعلام جرم دادستانی علیه طراح کاریکاتور توهین آمیز عصبانیت رئیس کنست از اقدام قالیباف در اجلاس ژنو آمار تازه شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه (۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: روابط ایران و ونزوئلا عمیق‌تر و گسترده‌تر خواهد شد تاکید وزارت خارجه روسیه بر امکان توافق در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران دبیر شورای نگهبان: باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت ۴۶۰۰ فروند کشتی از ۸ شرکت در دام عملیات‌های انصارالله یمن نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۶ دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند پزشکیان در هیئت دولت: چاره مشکل کم آبی، تعطیل کردن نیست واکنش سفارت ایران به ادعای دریا صفایی، عضو ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مهاجرانی: تاکنون هیچ شکایتی از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای از سوی رئیس جمهور انجام نشده است پیام حامیان فلسطین به اجلاس سازمان ملل: اسرائیل را تحریم کنید سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است قالیباف در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد رسوایی اخلاقی کار دست سفیر اسرائیل در امارات داد تبعیت رئیس جمهور از منویات رهبری، راهبرد دولت چهاردهم انتقاد از وضعیت پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری در صحن علنی مجلس روایت خبرنگار انگلیسی از جنگ ۱۲ روزه: پاسخ ایران بسیار فراتر از انتظار صهیونیست‌ها بود + فیلم طحان نظیف: ایرادات لایحه ساماندهی پهپادهای غیرنظامی بررسی شد بیانیه نمایندگان مجلس درخصوص ضرورت شکست محاصره غذایی در غزه قالیباف: ایرانیان خارج از کشور باید در مجلس نماینده داشته باشند
سرخط خبرها

مأموران اطلاعاتی آمریکا با دستمزد روزانه هزار دلار عازم غزه می‌شوند

  • کد خبر: ۳۳۴۶۹۷
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸
مأموران اطلاعاتی آمریکا با دستمزد روزانه هزار دلار عازم غزه می‌شوند
شرکت آمریکایی که قرار است در غزه فعالیت خود را آغاز کند، در حال حاضر سرگرم جذب نیرو از میان ماموران سابق سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، شرکت SRS آگهی استخدام سریع افسران اطلاعاتی سابق که قادر به باز کردن کود‌های اطلاعاتی ارسال شده از ماهواره ها، هواپیما‌های بدون سرنشین و دوربین‌ها دارند، را منتشر کرده است.

یکی از کارمندان این شرکت در گفتگویی اختصاصی با آحارانوت گفت: اکثر کارمندان ما از ماموران سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سیا و آژانس امنیتی ملی و نیز از کارمندان سرویس‌های اطلاعاتی و افسران سابق ارتش هستند.

در ادامه این گزارش آمده است، براساس گفت‌و‌گو‌های داخلی انجام گرفته بین نیرو‌های شرکت سیو ریچ سولیوشنس (SRS) به دست آحارانوت رسیده، با این شرکت آمریکایی برای تامین توزیع کمک‌های بشر دوستانه در نوار غزه قرارداد امضا شده است و در کنار آن قرار است سلسله ماموریت‌هایی با ویژگی‌های نظامی و اطلاعاتی ویژه را هم در این منطقه انجام بدهد.

این شرکت قرار است اقدام به ایجاد پست‌های ایست و بازرسی و بررسی و تحلیل و تجزیه اطلاعات بیومتریک و استفاده از آنها برای تشخیص هویت نیرو‌های حماس و افراد مسلح استفاده کند.

قرار است این ماموریت براساس تصاویر به دست آمده از دوربین‌های مدار بسته و هواپیما‌های بدون سرنشین و نیز تصاویر ماهواره‌ای انجام خواهد شد، چون شرکت زیر ساخت‌های مربوطه را در اختیار ندارد.

طی ۲۴ ساعت گذشته تحقیقاتی که روزنامه‌های نیویورک تایمز و واشنگتن انجام داده‌اند مشخص کرده است برنامه توزع غذا در نوار غزه که قرار است با نقش آفرینی سازمان SRS انجام شود در واقع یک اقدام اسرائیلی است که تل‌آویو متعمدانه برای مخفی کردن آن تلاش کرده است.

در همین راستا در روز‌های اخیر شرکت SRS آگهی استخدام فوری را در ایالات متحده منتشر کرده است و در قالب آن از نیرو‌های اطلاعاتی متخصص در تجزیه و تحلیل اطلاعات امنیتی بصری درخواست همکاری کرده است.

این شرکت اواخر سال گذشته تاسیس شد و فقط به طور انحصاری در نوار غزه فعالیت می‌کند.

در یک گفتگوی داخلی یکی از کارمندان این شرکت فاش این اطلاعات را فاش کرده و افزود، شرکت به سرعت در حال توسعه است، جو فعلی حاکم بر این شرکت، شبیه شرکت‌های استارت آپ است توصیفی که ظاهرا برای شرکتی که قرار است عملیات حساس و خطرناکی را انجام بدهد، کمی عجیب به نظر می‌رسد.

او افزود، تمرکز ما بر روی تقدیم کمک‌های بشر دوستانه و پشتیبانی‌های لوجستیکی است در حالی که چند ماموریت امنیتی هم به ما واگذار شده است.

از میان این ماموریت‌ها می‌توان به تضمین عدم ورود هر نوع سلاحی توسط حماس به مناطقی خاص از نوار غزه است، همه چیز حساس است و مشخص است که کار آسانی هم محسوب نمی‌شود، اما مردم نیازمند این کمک هستند.

در حال حاضر SRS شماری از نیرو‌های خود را به اسرائیل اعزام کرده است و تلاش می‌کند تا با جذب ده‌ها نفر دیرگ به سرعت آنها را هم گسیل دارد.

براساس شرایط استخدام اعلام شده در آگهی، افراد داوطلب باید شهروندان آمریکایی باشند و تعهد کاری سه ماهه با گزینه تمدید شش ماهه بدهند، تجربه کافی در بخش اطلاعات با مشخصات و ویژگی‌های ذکر شده داشته باشند، یا اینکه به عنوان نظامی تجربه حضور در میدان‌های درگیری را داشته باشند.

محل ماموریت آنها اکثرا نوار غزه خواهد بود، همچنین برخی دیگر از پایگاه‌های این شرکت در بئر السبع، عسقلان، کرم ابو سالم و اشدود هم جزو محل‌های ماموریت محسوب می‌شود.

نماینده شرکت حاضر به اعلام حقوق نیرو‌های خود نشده است، اما براساس آگهی منتشر شده در سطح جهان، حقوق این نیرو‌ها روزی یک هزار دلار خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->