پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ عکس‌های سه‌بعدی اینستاگرام به هدست‌های Meta Quest می‌آیند استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم وزیر ارتباطات: باید معیشت مردم در افزایش تعرفه اینترنت مدنظر قرار بگیرد هوش مصنوعی در آینده وردپرس نقش محوری خواهد داشت مالکیت رمزارز‌ها در سال ۲۰۲۵ افزایش چشمگیری یافته است اپ گوگل در زبانه‌ای جدید تصاویر موضوعی نمایش می‌دهد همه چیز درباره فصل سوم سریال The Last of Us: زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان ترامپ به دلیل سفرنکردن تیم کوک به عربستان برای اپل تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷ اگر هوش مصنوعی را تهدید کنید پاسخ‌های بهتری می‌گیرید سازنده چت‌جی‌پی‌تی به دنبال انقلاب در استفاده از کامپیوتر و گوشی هوشمند اختلال در سایت‌های موبایلی در پی قطعی برق | اپراتورها توانمندی نوسازی ندارند! قطعی پیام‌رسان‌های ایتا و بله برطرف شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های جدید از زمان عرضه عینک هوشمند اپل (۲ خرداد ۱۴۰۴) اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (۲ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ به دلیل سفرنکردن تیم کوک به عربستان برای اپل تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد

  • کد خبر: ۳۳۴۹۲۸
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹
ترامپ به دلیل سفرنکردن تیم کوک به عربستان برای اپل تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد
نیویورک‌تایمز در گزارشی جنجالی نوشته که تعرفه‌ی ۲۵ درصدی ترامپ علیه اپل، نتیجه نرفتن تیم کوک به عربستان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به‌طور علنی تهدید کرده بود که بر تمام آیفون‌هایی که در آمریکا تولید نمی‌شوند، تعرفه‌ی ۲۵ درصدی وضع خواهد کرد؛ اقدامی که به گزارش نیویورک‌تایمز، نه‌تنها اپل بلکه حتی اعضای دولتش را غافل‌گیر کرد. نیویورک‌تایمز می‌گوید انگیزه‌ی اصلی ترامپ برای این تهدید، غیبت تیم کوک، مدیرعامل اپل، در سفر اخیر رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه بوده است.

در جریان سفر ترامپ که شامل امارات، قطر و عربستان می‌شد، چهره‌های سرشناسی از سیلیکون‌ولی مانند جن‌سون هوانگ و سم آلتمن، ترامپ را همراهی کردند؛ اما جای مدیرعامل اپل خالی بود. او دعوت شده بود اما نرفت. گفته می‌شود این تصمیم در تمام طول سفر ذهن ترامپ را درگیر کرده بود.

ترامپ در سخنرانی‌اش در ریاض، هوانگ را به‌خاطر حضورش ستود و طعنه زد: «تیم کوک اینجا نیست، اما تو هستی.» او در قطر هم صراحتاً گفت «با تیم کوک کمی مشکل دارد» و از افزایش تولید اپل در هند انتقاد کرد. ساعاتی بعد، خبر تهدید تعرفه‌ای ترامپ منتشر شد.

در حالی‌ که ترامپ و متحدانش مدت‌ها است از اپل خواسته‌اند تولید آیفون را به خاک آمریکا برگرداند، تهدید اخیر بیشتر شبیه یک مجازات شخصی بود تا یک تصمیم استراتژیک. اپل ماه گذشته به‌سختی از تعرفه‌ی ۱۴۵ درصدی مرتبط با چین گریخت، اما حالا با تهدیدی تازه روبه‌رو شده است.

نیویورک‌تایمز می‌نویسد، «چرخش لحن»، اپل را در موقعیتی بی‌سابقه در رابطه با دولت ترامپ قرار داده است. تیم کوک در دوره‌ی اول ریاست‌جمهوری ترامپ، با دیپلماسی و حضور به‌موقع توانست شرکت را از فشارهای کاخ سفید دور نگه دارد؛ اما اکنون به‌نظر می‌رسد ترامپ انتظار دارد کوک –که زمانی یک میلیون دلار به مراسم تحلیفش کمک کرده بود– بیش از گذشته به خواسته‌هایش تمکین کند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->