قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند 
سرخط خبرها

راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور

  • کد خبر: ۳۳۵۳۰۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور از راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور خبر داد و گفت: این شورا در حال بررسی، تدوین و استانداردسازی مراکز نوین از جمله هتل‌های ویژه سالمندان موسوم به هتل‌های نسل نقره‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مژگان رضازاده با اعلام این خبر اظهار کرد: هتل‌های نسل نقره‌ای، نوعی تدارک برای اقامت گردشگران سالمند است که شرایط به گونه‌ای مطلوب برای آنها فراهم شود تا دسترس‌پذیری به همه نوع خدمات را داشته باشند و در عین حال بتوانند در موضوع گردشگری سالمند تمام آنچه که نیاز یک سالمند است را دریافت کنند. این هتل‌ها اکنون در استان‌های مختلف از جمله استان خراسان رضوی در حال راه‌اندازی است.

وی با اشاره به تغییرات جمعیتی و ضرورت توسعه اماکن سالمندان، عنوان کرد: انتظار داریم دستگاه‌های عضو و همکار این شورا با توجه به تغییرات جمعیتی متناسب با نیاز‌های جامعه سیاست‌گذاری‌های لازم را انجام دهند که یکی از مهمترین آنها تدوین و استانداردسازی و راه اندازی مراکز نوین است.

رضازاده افزود: مراکز نوین شامل اقامتگاه‌ها، پاتوق‌های سالمندی، رستوران‌ها و کافه‌های سالمندی و کلینیک‌های تخصصی سالمندی است که اکنون چند کلینیک وجود دارد، اما باید توسعه پیدا کند.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور ادامه داد: مراکز مشاوره، باشگاه‌های ورزشی و سایر اماکن و مراکزی که نیاز سالمندان است و باید مطابق استاندارد‌های لازم راه‌اندازی شود و انتظار داریم مبتنی بر ضرورت و نیاز به توسعه این نوع خدمات، دستگاه‌های مختلف در این حوزه ورود پیدا کنند.

جزئیات خدمات در هتل‌های نسل نقره‌ای

وی بیان کرد: هتل‌های نسل نقره‌ای یک فضای مناسب تفریحی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی برای سالمندان است و سالمندان می‌توانند علاوه براینکه از فضا‌های گردشگری لذت ببرند؛ از آزمایش‌های مختلف پزشکی و مراقبت‌های پرستاری نیز بهره‌مند شوند. سالمندان در هتل‌های نسل نقره‌ای از تمام مراودات اجتماعی به شیوه راحت بهره می‌برند و با استفاده از متخصصانی که علاقه‌مند به این حوزه هستند و می‌خواهند سرمایه‌گذاری کنند، خدمات مختلف را دریافت می‌کنند.

رضازاده اضافه کرد: مشابه این طرح در کشور‌هایی که قبل از ایران وارد مرحله سالمندی شده‌اند، اجرا شده است و این کشور‌ها در سیاستگذاری‌های خود برنامه‌ریزی‌های مختلفی اعمال کردند و هتل‌های نسل نقره‌ای در کشور‌های مختلف متناسب با هدف هر کشور به صورت بومی‌سازی شده وجود دارد و سرمایه‌گذارانی که می‌خواهند در این حوزه فعالیت کنند، می‌توانند مطالعات تطبیقی آن را در سایر کشور‌ها انجام دهند.

بخش خصوصی مجری راه‌اندازی هتل‌های نسل نقره‌ای است

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان عنوان کرد: فعالیت‌های حوزه سالمندی از جمله راه‌اندازی هتل‌های نسل نقره‌ای در حوزه ارائه خدمات در بخش خصوصی برنامه‌ریزی می‌شود. بخش دولتی در قالب تسهیلگر و تنظیم‌گری است که در رابطه با تدوین دستورالعمل‌ها، استانداردسازی‌ها و ورود دانش به کشور و بومی‌سازی آن اقدام می‌کند و در بخش دولتی نیز بیشتر سیاست‌گذاری صوت می‌گیرد، اما فعالیت‌های اجرایی را بخش خصوصی انجام خواهد داد.

وی در خصوص مزایای اقتصادی راه‌اندازی هتل‌های نسل نقره‌ای گفت: با راه‌اندازی این هتل‌ها، برای علاقه‌مندان و متخصصان این حوزه، فرصت اشتغال فراهم می‌شود که بتوانند در این حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کنند و با توجه به اینکه جمعیت رو به سالمندی می‌رود، انتظار داریم فعالیت در این حوزه‌ها جزو مشاغل سودآور محسوب شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->