حجة‌الوداع، آخرین سفر و کامل‌ترین پیام برای بشریت رئیس دستگاه قضا، در حرم امام‌رضا(ع) پای حرف یک ارباب‌رجوع نشست بارگاه امام رضا (ع) نماد عینیِ قدرت و نفوذ مکتب اهل‌بیت (ع) در جهان است تجدید میثاق پیروان ادیان الهی با آرمان‌های امام خمینی (ره) | رونمایی از سرود «امام و وحدت ادیان الهی» ثبت‌نام دوره آموزشی تربیت مربی قرآن در مشهد آغاز شد ورود جدی بسیج جامعه زنان خراسان رضوی به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری شهادت، میراث حوزه‌های علمیه است | طلبه باید نوکر امام‌ زمان(عج) باشد سردار سعید محمدی، دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور شد تشرف زوج‌های ناشنوای اصفهانی به حرم امام‌رضا(ع) هم‌زمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه‌الزهرا(س) کتاب «اطلس نبرد‌های سرنوشت‌ساز» رونمایی شد | روایتی از درس‌های راهبردی دفاع مقدس تکنیک‌های تربیت اسلامی برای تقویت مسئولیت پذیری کودکان «آیه‌ها»، محفل تکریم آیه‌ها | اجلاسیه بزرگداشت ۴۰۰ شهید روحانی و طلبه خراسان رضوی برگزار شد غلامرضا قاسمیان، روحانی بازداشت‌شده در مراسم حج تمتع، آزاد شد + عکس پیکر مطهر شهید ابوتراب نوری پس از ۴۳ سال شناسایی شد آغاز به کار فعالیت مدرسه «کودک طیب‌گزین» با محوریت مساجد شرط ازدواج: خادمی اهل‌بیت(ع) هشدار دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور درباره تبعات فرهنگی هوش مصنوعی درخواست برای آرامش و عدم انتشار اخبار غیررسمی درباره حجت الاسلام قاسمیان، روحانی بازداشت شده در عربستان مراسم اختتامیه جشنواره شعر «ایرانِ امام‌رضا(ع)» برگزار می‌شود گنجینه نفایس رضوی در تهران به نمایش درآمد | «فرنود هشت» در موزه ملی ملک + ویدئو
سرخط خبرها

۲۰ خانواده نیازمند مشهدی توسط بنیاد کرامت رضوی صاحب خانه شدند + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۵۳۳۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
۲۰ خانواده نیازمند مشهدی توسط بنیاد کرامت رضوی صاحب خانه شدند + فیلم
در مراسمی با حضور مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، کلید تعدادی واحد مسکونی ساخته‌شده توسط این بنیاد، به خانواده‌های نیازمند مشهدی تحویل داده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ و هم‌زمان با دهه کرامت بود که با حضور تولیت آستان قدس رضوی، عملیات اجرایی ۲۰ پروژه عمرانی و خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی آغاز شد. در آن مراسم، محمدحسین استادآقا، مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، به برخی از اقدامات این بنیاد در حوزه حمایت از محرومان اشاره کرد و گفت: در حوزه مسکن محرومان و با همکاری اداره نذورات، ۲۰ واحد خریداری شده است و این خانواده‌ها کلید خانه‌های خود را تحویل می‌گیرند و در همان مراسم نیز کلید واحد‌های مسکونی به ۲ خانواده نیازمند تحویل داده شد.

اما امروز (۷ خرداد ۱۴۰۴) و هم‌زمان با نخستین روز ماه ذی‌الحجه، در مراسمی که در مدرسه تاریخی دودرب حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد، ۱۸ خانواده محروم دیگر نیز کلید واحد‌های مسکونی خود را تحویل گرفتند تا از این پس، بیش از گذشته خود را در پناه امام مهربانی‌ها احساس کنند.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی در این مراسم گفت: از سال گذشته که برنامه‌های متعدد دهه کرامت در آستان قدس رضوی آغاز شد، تولیت آستان قدس رضوی دستور دادند که کار ماندگار دیگری در حوزه محرومان نیز آغاز شود و به همین منظور، اقداماتی برای تأمین مسکن برای محرومان صورت گرفت. این اقدام با خرید ۲۰ واحد مسکونی در دهه کرامت امسال به نتیجه رسید و ۲ واحد آن به افراد واجد شرایط تحویل داده شد و مابقی این عزیزان نیز امروز کلید واحد‌های مسکونی خود را تحویل گرفتند.

استادآقا افزود: امیدواریم با تأمین زمین از طریق آستان قدس رضوی، بتوانیم حداقل سالانه ۵۰ واحد مسکونی جدید را با مشارکت خیران احداث کنیم و در اختیار نیازمندان قرار دهیم و در دهه کرامت سال آینده نیز شاهد تداوم این کار باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->