آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

اجرایی شدن دهمین سال طرح «مهر درخشان» ویژه اقشار خاص جامعه

  • کد خبر: ۳۳۱۲۲۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
اجرایی شدن دهمین سال طرح «مهر درخشان» ویژه اقشار خاص جامعه
مدیر امور زائرین بنیاد کرامت رضوی، گفت: طرح «مهر درخشان» ویژه تشرف احسان پذیران، احسان جویان و گروه‌های آسیب‌پذیر اجتماعی است برای دهمین سال اجرایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در راستای تکریم زائران و مجاوران حضرت ثامن‌الحجج (ع) و تأکید تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ارتباط مستقیم مدیران این آستان مقدس با مخاطبان، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، امروز ۱۷ اردیبهشت ماه، محمد معالی تفتی، مدیر امور زائرین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی آستان قدس رضوی، ضمن حضور در سامانه ملی پاسخگویی ۱۳۸ به تماس‌های مردمی پاسخ داد تا ضمن استماع مشکلات مردم، نسبت به حل آنها، اقدام کند.

وی در حاشیه این برنامه، گفت: امسال طلیعه دهمین سال اجرای طرح مهر درخشان، ویژه زیارت اولی‌هاست.

در این طرح زائرانی که تاکنون به زیارت مشرف نشده‌اند، پس از شناسایی، از سراسر کشور به مشهدالرضا (ع) و زیارت حرم علی بن موسی‌الرضا (ع)، مشرف می‌شوند.

معالی، ادامه داد: در این طرح، افرادی که شرایط خاص دارند به‌صورت رایگان، سه روز مهمان امام رضا (ع) هستند.

این افراد در مدت اقامت خود در شهر مشهد، از خدماتی همچون اسکان، تغذیه و رفت آمد رایگان به حرم، برنامه‌های فرهنگی، زیارت گروهی و غذای مهمان‌سرای حضرت، بهره‌مند می‌شوند و در واقع یک زیارت مبدأ تا مبدأ رایگان برای آنها، رقم می‌خورد.

وی، تصریح کرد: در این طرح، شرایطی فراهم آمده تا افرادی که تا کنون توفیق تشرف به بارگاه منور رضوی را کسب نکرده‌اند و یا از بیماری صعب‌العلاج رنج می‎برند و جزو دهک‌های یک تا ۴ هستند، در قالب کاروان‌های زیارتی از استان‌های مختلف کشور، به زیارت حرم علی بن موسی الرضا (ع)، مشرف می‌شوند.

مدیر امور زائرین بنیاد کرامت رضوی، ادامه داد: امروز پاسخگوی تعداد زیادی از مخاطبان بودیم، درخواست‌ها بسیار فراوان بود و تلاش کردیم همه عزیزان، مهمان احسان حضرت رضا (ع)، شوند.

وی، خاطرنشان کرد: مخاطبی که ساعت‌ها پشت خط تلفن منتظر می‌شود تا به سامانه ۱۳۸ متصل شود و درخواست خود را مطرح کند، قابل احترام است و سعی ما این است، به همه درخواست‌ها، پاسخ دهیم.

منبع: آستان نیوز

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->