ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ خطاب به رئیس مجلس: مطالبات پرداخت شود جزئیات جدید برای پذیرفته‌شدگان آزمون دانشجومعلمی چرا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با تأخیر پرداخت می‌شود؟ رتبه اولیه کنکور چطور محاسبه می‌شود؟
سرخط خبرها

جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۵۷۶۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
  • ۳
جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴
معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان از برنامه‌ریزی برای جذب حدود سه‌هزار نخبه در حوزه‌های علمی، قرآنی، ورزشی و المپیادها در سال جاری خبر داد و گفت: فرایند اجرایی این طرح برای نخستین بار در حال اجراست و تمامی دستورالعمل‌ها تهیه و سامانه‌های لازم فراهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرهاد علی‌پور اظهار کرد: در چند حوزه خاص از جمله برگزیدگان المپیاد‌های علمی، نخبه‌های قرآنی و ورزشی، حدود سه هزار نفر ظرفیت جذب پیش‌بینی شده که دستورالعمل آن تهیه و از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مصوب شده است.

وی ادامه داد: متقاضیان واجد شرایط، از جمله دارندگان رتبه‌های برتر کنکور در ۲ سال گذشته و مدال‌آوران کشوری، می‌توانند از طریق سامانه‌ای که برای این منظور تدارک دیده شده، ثبت‌نام و مدارک خود را بارگذاری کنند.

معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: پس از ثبت‌نام، مدارک داوطلبان راستی‌آزمایی شده و با هماهنگی معاونت‌های مرتبط از جمله معاونت نخبگان و معاونت‌های آموزش‌وپرورش استان‌ها، مصاحبه‌هایی برای بررسی صلاحیت علمی و عمومی آنان انجام خواهد شد. نهایتاً با جمع‌بندی امتیاز‌های مصاحبه و سوابق افتخارآمیز، پذیرفته‌شدگان نهایی اعلام می‌شوند.

جذب هزار عضو هیات علمی در سال ۱۴۰۴

علی‌پور با اشاره به وضعیت اعضای هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان گفت: در حال حاضر حدود هزار و ۶۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان فعال هستند و امسال برنامه جذب یک‌هزار نفر دیگر در دستور کار قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: فراخوان مربوط به جذب اعضای هیات علمی به‌زودی اعلام و رسانه‌ای خواهد شد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه، مدارک خود را بارگذاری کنند و پس از بررسی نیاز استان‌ها، فرایند ارزیابی و گزینش انجام خواهد شد.

به گفته علی‌پور، نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه فرهنگیان در حال حاضر حدود یک به ۶۰ است و هدف‌گذاری این دانشگاه رسیدن به نسبت استاندارد یک به ۲۰ است.

وی افزود: با اجرای این طرح و تداوم جذب اعضای هیات علمی در سال‌های آینده، امیدواریم به این استاندارد نزدیک شویم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
احمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۰
0
0
سللم یعنی ما بچههای سال ۱۴۰۲ هم دیگه عضویم ؟چون از اول هم بودیم
جولی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
سلام یعنی از چه سالهایی میتونن توی این طرح شرکت کنن
جولی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
سلام یعنی از چه سالهایی میتونن توی این طرح شرکت کنن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->