پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم پاپ به ۲ کشور اسلامی سفر می‌کند نظامیان و خودرو‌های صهیونیست هدف گردان‌های القدس قرار گرفته شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است حمله با چاقو به شهردار آلمانی دفاع دوباره وزیر خارجه آمریکا از جنایت‌های رژیم صهیونیستی شرط کاخ سفید برای حضور ترامپ در نشست آسه‌آن
سرخط خبرها

اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت

  • کد خبر: ۳۳۶۰۶۴
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت
رسانه رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسوول پرونده لبنان در دولت آمریکا به زودی از سمتش کنار گذاشته می‌شود، گزارش کرد: برکناری این مسوول آمریکایی که از حامیان بزرگ اسرائیل است، خبر خوشحال‌کننده‌ای برای ما نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «تامر موراگ» خبرنگار اسرائیلی شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی افشا کرد که «مورگان اورتگاس» معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسوول پرونده لبنان در دولت آمریکا به زودی سمت خود را ترک خواهد کرد.

موراگ اظهار کرد: این خبر خوشحال‌کننده‌ای برای اسرائیل نیست چراکه اورتگاس حامی شدید اسرائیل بود و با جدیت روی مساله خلع سلاح حزب‌الله کار کرد.

این خبرنگار صهیونیست افزود: به تازگی «میراو سرن» شهروند اسرائیلی-آمریکایی که مسوول پرونده ایران بود و «اریک تراگر» مسوول امور خاورمیانه و شمال آفریقا از شورای امنیت ملی آمریکا کنار گذاشته شدند و هر ۲ از حامیان سرسخت اسرائیل محسوب می‌شدند.

او در ادامه گفت: سرن و تراگر توسط «مایک والتز» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا منصوب شده و پس از انتصاب والتز به عنوان نماینده آمریکا در سازمان ملل، به دست جانشین او یعنی «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا و مسوول فعلی این منصب برکنار شدند.

موراگ ادامه داد: برکناری سرن و تراگر به دلیل دیدگاه‌های آنها نبود بلکه بخشی از اقدام بزرگتر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای تضعیف شورای امنیت ملی این کشور و متمرکزسازی تصمیم‌گیری در سیاست خارجه آمریکا در دستان گروه کوچکی از نزدیکان خودش بود.

این خبرنگار تاکید کرد: نتیجه نهایی این موج از تغییرات و خروج مقامات از کاخ سفید به نفع اسرائیل نیست.

«لورا لومر» چهره راستگرای افراطی وفادار به ترامپ نیز گفت: اورتگاس سمت خود به عنوان معاون فرستاده دولت ترامپ را ترک خواهد کرد و به او اطلاع داده شده که به سمت دیگری در این دولت منصوب خواهد شد.

لومر افزود: اورتگاس پیش از این علاقه‌مند بود فرستاده ویژه دولت ترامپ به سوریه باشد، اما این سمت به جای او به «توماس باراک» داده شد.

به گفته برخی منابع در کاخ سفید، «استیو ویتکاف» این هفته جانشین اورتگاس را معرفی خواهد کرد.

اورتگاس همواره مواضعی ضد مقاومت لبنان (حزب‌الله) داشته و از حامیان مساله خلع سلاح حزب‌الله بوده است.

این فرستاده آمریکایی ضمن تاکید بر لزوم خلع سلاح حزب‌الله آن هم نه فقط در جنوب لیتانی بلکه در کل لبنان و قطع منابع مالی حامی آن، مدعی است که ارتش لبنان قادر به خلع سلاح حزب‌الله است و سران دولت لبنان باید در این زمینه تصمیمی بگیرند.

او درباره ایران نیز همان مواضع ترامپ و ادعا‌های او درباره اینکه «ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد» را تکرار می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->