روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت

  • کد خبر: ۳۳۶۰۶۴
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت
رسانه رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسوول پرونده لبنان در دولت آمریکا به زودی از سمتش کنار گذاشته می‌شود، گزارش کرد: برکناری این مسوول آمریکایی که از حامیان بزرگ اسرائیل است، خبر خوشحال‌کننده‌ای برای ما نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «تامر موراگ» خبرنگار اسرائیلی شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی افشا کرد که «مورگان اورتگاس» معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسوول پرونده لبنان در دولت آمریکا به زودی سمت خود را ترک خواهد کرد.

موراگ اظهار کرد: این خبر خوشحال‌کننده‌ای برای اسرائیل نیست چراکه اورتگاس حامی شدید اسرائیل بود و با جدیت روی مساله خلع سلاح حزب‌الله کار کرد.

این خبرنگار صهیونیست افزود: به تازگی «میراو سرن» شهروند اسرائیلی-آمریکایی که مسوول پرونده ایران بود و «اریک تراگر» مسوول امور خاورمیانه و شمال آفریقا از شورای امنیت ملی آمریکا کنار گذاشته شدند و هر ۲ از حامیان سرسخت اسرائیل محسوب می‌شدند.

او در ادامه گفت: سرن و تراگر توسط «مایک والتز» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا منصوب شده و پس از انتصاب والتز به عنوان نماینده آمریکا در سازمان ملل، به دست جانشین او یعنی «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا و مسوول فعلی این منصب برکنار شدند.

موراگ ادامه داد: برکناری سرن و تراگر به دلیل دیدگاه‌های آنها نبود بلکه بخشی از اقدام بزرگتر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای تضعیف شورای امنیت ملی این کشور و متمرکزسازی تصمیم‌گیری در سیاست خارجه آمریکا در دستان گروه کوچکی از نزدیکان خودش بود.

این خبرنگار تاکید کرد: نتیجه نهایی این موج از تغییرات و خروج مقامات از کاخ سفید به نفع اسرائیل نیست.

«لورا لومر» چهره راستگرای افراطی وفادار به ترامپ نیز گفت: اورتگاس سمت خود به عنوان معاون فرستاده دولت ترامپ را ترک خواهد کرد و به او اطلاع داده شده که به سمت دیگری در این دولت منصوب خواهد شد.

لومر افزود: اورتگاس پیش از این علاقه‌مند بود فرستاده ویژه دولت ترامپ به سوریه باشد، اما این سمت به جای او به «توماس باراک» داده شد.

به گفته برخی منابع در کاخ سفید، «استیو ویتکاف» این هفته جانشین اورتگاس را معرفی خواهد کرد.

اورتگاس همواره مواضعی ضد مقاومت لبنان (حزب‌الله) داشته و از حامیان مساله خلع سلاح حزب‌الله بوده است.

این فرستاده آمریکایی ضمن تاکید بر لزوم خلع سلاح حزب‌الله آن هم نه فقط در جنوب لیتانی بلکه در کل لبنان و قطع منابع مالی حامی آن، مدعی است که ارتش لبنان قادر به خلع سلاح حزب‌الله است و سران دولت لبنان باید در این زمینه تصمیمی بگیرند.

او درباره ایران نیز همان مواضع ترامپ و ادعا‌های او درباره اینکه «ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد» را تکرار می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->