پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم پاپ به ۲ کشور اسلامی سفر می‌کند نظامیان و خودرو‌های صهیونیست هدف گردان‌های القدس قرار گرفته شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است حمله با چاقو به شهردار آلمانی دفاع دوباره وزیر خارجه آمریکا از جنایت‌های رژیم صهیونیستی شرط کاخ سفید برای حضور ترامپ در نشست آسه‌آن قطر دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ را دقیق خواند پایان فعالیت دیپلماتیک سفرای عمان و امارات در ایران | سفرای جدید به‌زودی وارد تهران می‌شوند دریادار ایرانی: در دریای خزر جایی برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای وجود ندارد کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تأسیس ۱۱ شعبه استانی احزاب ملی موافقت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: کلید حل مشکلات اقتصادی شهرستان صالح‌آباد ساخت جاده است | مناطق تلفیقی، نماد انسجام ملی هستند ظهوریان: قوه‌قضائیه به موضوع تعیین تکلیف پرونده‌های کرسنت و بدهکاران بانکی ورود کند پزشکیان: فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد سپاه پاسداران شهادت ۲ نفر از نیروهای سپاه سروآباد کردستان در درگیری با ضدانقلاب را تأیید کرد
سرخط خبرها

پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با امیر قطر: مردم ایران تا آخر ایستاده‌اند و از حقوق مشروع خود دفاع می‌کنند

  • کد خبر: ۳۴۱۰۰۴
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با امیر قطر: مردم ایران تا آخر ایستاده‌اند و از حقوق مشروع خود دفاع می‌کنند
رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با امیر قطر گفت: دولت و ملت ایران کاملاً از نیات و مواضع دوستانه و برادرانه قطر نسبت به خود آگاه بوده و قلباً قدردان همه پشتیبانی‌ها، همدلی‌ها و همراهی‌های دولت و ملت قطر به‌ویژه در روز‌های سخت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در تماس تلفنی با «تمیم بن حمد آل ثانی»، امیر قطر، اظهار کرد: این گفت‌و‌گو به قصد دلجویی از جنابعالی و ملت عزیز قطر انجام می‌شود؛ در اولین فرصت با جنابعالی ارتباط گرفتم تا بگویم که رخداد دیروز صرفاً واکنشی به مشارکت مستقیم و آشکار آمریکا در تجاوز رژیم صهیونیستی به سرزمین ایران بود و به‌هیچ‌وجه به معنای رویارویی جمهوری اسلامی ایران با کشور دوست، برادر و همسایه خود قطر محسوب نمی‌شود.

وی افزود: دولت و ملت ایران کاملاً از نیات و مواضع دوستانه و برادرانه قطر نسبت به خود آگاه بوده و قلباً قدردان همه پشتیبانی‌ها، همدلی‌ها و همراهی‌های دولت و ملت قطر به‌ویژه در روز‌های سخت هستند.

رئیس جمهور ایران گفت: شما اطلاع دارید که ما در حال مذاکره برای حل‌وفصل مشکلات بودیم، اما در میانه این مذاکرات مورد حمله قرار گرفتیم. اگرچه پیشنهاد‌هایی برای نشستن بر سر میز مذاکره مطرح شد، اما به طور طبیعی مذاکره تحت زور و تجاوز نظامی برای این صورت می‌گیرد که خواسته‌های متجاوز تحمیل شود، لذا از سوی ما مورد قبول قرار نگرفت تا ابتدا پاسخ شایسته‌ای به تجاوز صورت‌گرفته از سوی رژیم صهیونیستی داده شود.

پزشکیان گفت: امروز رژیم صهیونیستی و حامیان او متوجه شدند که ایران، غزه، لبنان یا سوریه نیست که بتوانند با چند حمله وضعیت آن را به هم بریزند و اهداف خود را محقق کنند؛ مردم ایران تا آخر ایستاده‌اند و از حقوق مشروع خود دفاع می‌کنند.

وی افزود: با جنابعالی تماس گرفتم تا ضمن قدردانی از همه تلاش‌های شما برای توقف جنگ و حمایت‌ها، همدلی‌ها و همراهی‌ها با برادران خود در ایران قبلاً و صمیمانه قدردانی کنم. امیدوارم شما و همه مردم کشور دوست و برادر قطر این موضوع را از ما بپذیرید که حمله موشکی روز گذشته، صرفاً واکنشی به مشارکت آمریکا در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی بود و این تصور را نداشته باشید که ایران قصد رویارویی با شما را داشته است.

پزشکیان گفت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال گسترش روابط سازنده، دوستانه و برادرانه خود با قطر است و امیدوارم در اولین فرصت در دوحه با جنابعالی دیدار کرده و درباره راهکار‌های ارتقای سطح روابط با یکدیگر گفت‌و‌گو کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->