۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس

  • کد خبر: ۳۳۶۲۴۷
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس
فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: ۵ میلیون لیتر فرآورده سوختی قاچاق در پی توقیف یک فروند کشتی در مرزهای آبی بندرعباس کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد علی گودرزی اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی بندرعباس طی عملیاتی در حوزه استحفاظی با همکاری پلیس امنیت اقتصادی فراجا جهت مبارزه با پدیده شوم قاچاق که در اقدامی اطلاعاتی مرزبانان متوجه یک شرکت سوخت رسان دریایی شدند که در پوشش دور زدن تحریم‌های نفتی اقدام به بارگیری محموله‌های سوخت کلان به صورت قاچاق می‌نمایند و سوخت‌های بارگیری شده را به کشتی‌های خارجی به فروش می‌رساند که این موضوع در دستور کار ویژه مرزبانان پایگاه دریابانی بندرعباس قرار گرفت.

وی افزود: مرزبانان در این عملیات موفق به شناسایی یک فروند کشتی حامل سوخت قاچاق که قصد جابه‌جایی محموله سوختی به صورت کلان را داشت شدند و بلافاصله آن را متوقف کردند.

سردار گودرزی در ادامه تصریح کرد: مرزبانان پس از ورود به کشتی و پس از بازرسی دقیق از شناور توقیف شده موفق به کشف ۵۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل و ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر نفت خام شدند.

این مقام ارشد مرزبانی با اعلام اینکه کارشناسان ارزش ریالی محموله سوخت کشف شده را بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال برآورد کردند، خاطر نشان کرد در این عملیات ۲۱ نفر متهم نیز دستگیر که با تشکیل پرونده قضائی تحویل مراجعه ذیصلاح شدند.

فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در پایان خاطرنشان کرد: مرزبانان با عزم جدی خود برای مبارزه با پدیده سازمان یافته قاچاق، اجازه هیچ گونه فعالیت سودجویانه را در مناطق خشکی و ساحلی را نخواهند داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->