آتش سوزی در یکی از ساختمان‌های یک ارگان دولتی در مشهد+ عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت
سرخط خبرها

دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی

  • کد خبر: ۳۳۶۵۵۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سه ماه آینده نباید هیچ مدرسه سنگی باقی مانده باشد گفت: اجرای پروژه‌های مدارس سنگی که در لیست معاونت فنی و نظارت قرار دارند را فرماندهی سپاه پاسداران برعهده گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا خان‌محمدی در جلسه ستاد عملیاتی - اجرایی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم، که صبح روز سه شنبه ۱۳ خرداد برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام محمدباقر (ع) و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با تأکید بر اهمیت پیگیری منظم نهضت توسعه عدالت آموزشی، از راه‌اندازی «اتاق وضعیت» در سازمان خبر داد و افزود: با توجه به پیگیری‌های مستمر ریاست جمهوری، اتاق وضعیت در سازمان فعال شده و تا پایان هفته در دفتر وزیر آموزش‌ و پرورش نیز راه‌اندازی خواهد شد.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به نظام‌ مسائل و حل آنها، اظهارکرد: مردمی‌سازی وظیفه اصلی قرارگاه جهادی  است، گروه‌های مردمی باید به‌عنوان حلقه میانی نقش آفرینی کنند. اما نقش و توجه مدیران استانی در این زمینه بسیار تعیین‌کننده است و ادارات کل نیز باید در این فرآیند نقش فعال‌تری ایفا کنند. برای موفقیت باید همه ارکان اداره را درگیر کنید.

خان‌محمدی ضمن قدردانی از مسئولیت پذیری  بنیاد مستضعفان در خصوص مدارس سنگی، گفت: همکاری بین بخشی مورد تاکید است، جلسه‌ای نیز با حضور فرمانده سپاه پاسداران برگزار شد و اجرای پروژه‌های مدارس سنگی که در لیست معاونت فنی و نظارت قرار دارند، را  فرماندهی سپاه پاسداران برعهده گرفتند. در سه ماه آینده نباید هیچ مدرسه سنگی باقی مانده باشد.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور همچنین با اشاره به موضوع تأمین زمین و تراکم دانش‌آموزی گفت: بهانه نبود زمین قابل‌قبول نیست؛ این وظیفه استانداران است. همچنین تراکم دانش‌آموزی موضوعی است که تنها در ۲۰ درصد شهرستان‌ها وجود دارد و باید در سطح استان‌ها مرتفع شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن تأکید بر تلاش حداکثری برای آمادگی افتتاح پروژه‌ها در هفته دولت، خواستار ارائه آمار دقیق تا هفته آینده شد و گفت: اطلس پروژه‌ها توسط سازمان بررسی شده و استان‌ها به‌ صورت موردی پایش شده‌اند.

وی سامانه‌ها را مهم‌ترین ابزار پایش و گزارش‌دهی دانست و تصریح کرد: نباید به بهانه‌ها متوسل شویم. نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی مهم‌ترین مأموریت ماست و به‌جز پروژه‌های تخریب و بازسازی و بزرگ‌مقیاس، باید تمامی پروژه‌ها تا اول مهر تحویل داده شوند.

خان‌محمدی با اشاره به استقبال ریاست جمهور از طرح شهید عجمیان، افزود: ناظران پروژه‌ها در ثبت اطلاعات دقت لازم را داشته باشند. مسئولان پروژه‌ها و ساختار شکست آنها باید تا پایان هفته جاری در سامانه ثبت شوند. همچنین در خصوص پروژه‌های جدید، مدیران کل می‌توانند با هماهنگی معاونت فنی، در محدوده اختیارات اقدام کنند و در موارد فراتر، مکاتبه با استانداران ضرورت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->