۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی

  • کد خبر: ۳۳۶۵۵۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سه ماه آینده نباید هیچ مدرسه سنگی باقی مانده باشد گفت: اجرای پروژه‌های مدارس سنگی که در لیست معاونت فنی و نظارت قرار دارند را فرماندهی سپاه پاسداران برعهده گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا خان‌محمدی در جلسه ستاد عملیاتی - اجرایی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم، که صبح روز سه شنبه ۱۳ خرداد برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام محمدباقر (ع) و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با تأکید بر اهمیت پیگیری منظم نهضت توسعه عدالت آموزشی، از راه‌اندازی «اتاق وضعیت» در سازمان خبر داد و افزود: با توجه به پیگیری‌های مستمر ریاست جمهوری، اتاق وضعیت در سازمان فعال شده و تا پایان هفته در دفتر وزیر آموزش‌ و پرورش نیز راه‌اندازی خواهد شد.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به نظام‌ مسائل و حل آنها، اظهارکرد: مردمی‌سازی وظیفه اصلی قرارگاه جهادی  است، گروه‌های مردمی باید به‌عنوان حلقه میانی نقش آفرینی کنند. اما نقش و توجه مدیران استانی در این زمینه بسیار تعیین‌کننده است و ادارات کل نیز باید در این فرآیند نقش فعال‌تری ایفا کنند. برای موفقیت باید همه ارکان اداره را درگیر کنید.

خان‌محمدی ضمن قدردانی از مسئولیت پذیری  بنیاد مستضعفان در خصوص مدارس سنگی، گفت: همکاری بین بخشی مورد تاکید است، جلسه‌ای نیز با حضور فرمانده سپاه پاسداران برگزار شد و اجرای پروژه‌های مدارس سنگی که در لیست معاونت فنی و نظارت قرار دارند، را  فرماندهی سپاه پاسداران برعهده گرفتند. در سه ماه آینده نباید هیچ مدرسه سنگی باقی مانده باشد.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور همچنین با اشاره به موضوع تأمین زمین و تراکم دانش‌آموزی گفت: بهانه نبود زمین قابل‌قبول نیست؛ این وظیفه استانداران است. همچنین تراکم دانش‌آموزی موضوعی است که تنها در ۲۰ درصد شهرستان‌ها وجود دارد و باید در سطح استان‌ها مرتفع شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن تأکید بر تلاش حداکثری برای آمادگی افتتاح پروژه‌ها در هفته دولت، خواستار ارائه آمار دقیق تا هفته آینده شد و گفت: اطلس پروژه‌ها توسط سازمان بررسی شده و استان‌ها به‌ صورت موردی پایش شده‌اند.

وی سامانه‌ها را مهم‌ترین ابزار پایش و گزارش‌دهی دانست و تصریح کرد: نباید به بهانه‌ها متوسل شویم. نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی مهم‌ترین مأموریت ماست و به‌جز پروژه‌های تخریب و بازسازی و بزرگ‌مقیاس، باید تمامی پروژه‌ها تا اول مهر تحویل داده شوند.

خان‌محمدی با اشاره به استقبال ریاست جمهور از طرح شهید عجمیان، افزود: ناظران پروژه‌ها در ثبت اطلاعات دقت لازم را داشته باشند. مسئولان پروژه‌ها و ساختار شکست آنها باید تا پایان هفته جاری در سامانه ثبت شوند. همچنین در خصوص پروژه‌های جدید، مدیران کل می‌توانند با هماهنگی معاونت فنی، در محدوده اختیارات اقدام کنند و در موارد فراتر، مکاتبه با استانداران ضرورت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->