شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۳۶۷۳۳
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان جوانی که قرص ضدبارداری مصرف می‌کنند، ممکن است در معرض خطر بیشتر حملات آسم باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که مصرف قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون می‌تواند حملات آسم را در بین زنان زیر ۳۵ سال افزایش دهد.

محققان دریافتند هیچ خطر مشابهی در بین زنانی که قرص ترکیبی استروژن/پروژسترون مصرف می‌کنند، وجود ندارد.

دکتر «کلوئی بلوم»، مدرس ارشد بالینی اپیدمیولوژی تنفسی در کالج امپریال لندن در بریتانیا، گفت: «آسم در زنان شایع است و متأسفانه، احتمال مرگ زنان بر اثر آسم دو برابر مردان است. برای کمک به جلوگیری از این مرگ‌ها، به درک بهتری از اینکه چرا زنان در معرض خطر بیشتری هستند، نیاز داریم.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به تقریباً ۲۶۲۰۰۰ زن بریتانیایی ۱۸ تا ۵۰ ساله مبتلا به آسم را بررسی کردند. این تیم زنانی را که هرگز از قرص ضدبارداری استفاده نکرده بودند با زنانی که شروع به مصرف هر یک از نسخه‌های این قرص کرده بودند، مقایسه کرد و دید که کدام یک از آنها بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۰ حملات آسم را تجربه کرده‌اند.

نتایج نشان می‌دهد که زنان زیر ۳۵ سال که قرص پروژسترون مصرف می‌کردند، ۳۹ درصد بیشتر در معرض خطر حملات آسم بودند.

بلوم گفت: «ما دریافتیم که قرص ترکیبی تاثیری بر حملات آسم زنان نداشت، اما برخی از زنانی که قرص پروژسترون مصرف می‌کردند، حملات آسم بیشتری داشتند.»

او گفت: «این افراد شامل زنان زیر ۳۵ سال، کسانی که دارو‌های آسم کمتری مانند استروئید‌های استنشاقی یا خوراکی مصرف می‌کردند و کسانی که سطح التهاب مرتبط با آسم در خونشان بالاتر بود، می‌شدند.»

کسانی که به دارو‌های آسم کمتری متکی بودند، با مصرف قرص پروژسترون، ۲۰٪ بیشتر در معرض خطر حملات آسم قرار داشتند.

محققان همچنین دریافتند که ۲۴٪ ریسک بیشتر در زنان مبتلا به آسم ائوزینوفیلیک بود، که در آن افراد مبتلا به آسم، سطح بالایی از سلول‌های خونی به نام ائوزینوفیل دارند که باعث التهاب می‌شوند.

بلوم گفت: «آسم در زنان در سن باروری شایع است و بسیاری از آنها قرص ضدبارداری مصرف می‌کنند. این مطالعه به زنان و متخصصان مراقبت‌های بهداشتی کمک می‌کند تا تصمیمات آگاهانه‌تری در مورد اینکه کدام قرص ضدبارداری ممکن است برای آنها بهترین باشد، بگیرند. این یافته‌ها همچنین قطعه دیگری از پازل این سوال را که چرا زنان ممکن است بیشتر از مردان به آسم شدید مبتلا شوند، اضافه می‌کند.»

محققان گفتند که پروژسترون بیش از حد می‌تواند در افزایش التهاب در مجاری هوایی زنان نقش داشته باشد. زنانی که از قرص‌های پروژسترونی استفاده می‌کنند، ممکن است آنها را در برابر آسم آسیب‌پذیرتر کند.

محققان همچنان به مطالعه اثرات هورمون‌های جنسی بر آسم ادامه می‌دهند و توجه خود را به اثرات احتمالی بارداری یا هورمون درمانی معطوف می‌کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->