پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت

  • کد خبر: ۳۳۶۷۴۵
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
  • ۲
ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: انگیزه اصلی قاتل مرحوم الهه حسین‌نژاد، سرقت گوشی تلفن همراه مقتول بوده و همچنین قصد آزار و اذیت نیز داشته است که با مقاومت مقتول مواجه شده و در نهایت با بی‌رحمی کامل مرتکب قتل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، جزئیات رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد را تشریح کرد.

وی گفت: خانم الهه حسین‌نژاد از تاریخ چهارم خردادماه ناپدید شده بودند و با اعلام فقدان این فرد از سوی خانواده‌اش، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار تیم‌های تخصصی پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده، این خانم حدود ساعت ۱۹:۳۵ از میدان آزادی سوار یک دستگاه خودروی عبوری شده بود تا به سمت اسلامشهر حرکت کند، اما متأسفانه پس از طی مسافتی، راننده خودرو که فردی سابقه‌دار و شیطان‌صفت بود، پس از مشاهده تلفن همراه گران‌قیمت وی، نیت سرقت پیدا می‌کند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: زمانی که متهم با مقاومت مقتول مواجه می‌شود، با وارد کردن سه یا چهار ضربه چاقو به ناحیه سینه، او را به قتل می‌رساند. سپس جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل و در آن‌جا رها می‌کند.

سردار ولیپور گودرزی اظهار کرد: همکاران بنده در پلیس آگاهی با بهره‌گیری از اقدامات پیچیده اطلاعاتی و پلیسی، موفق شدند در کوتاه‌ترین زمان ممکن هویت قاتل را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی، شب گذشته او را دستگیر کنند.

به گفته وی، متهم در بازجویی‌های اولیه به صراحت به ارتکاب قتل اعتراف کرده و با راهنمایی او، محل اختفای جسد شناسایی و پیکر مقتول جهت بررسی‌های تخصصی تحویل پزشکی قانونی شده است.

سردار ولیپور گودرزی خاطرنشان کرد: انگیزه اصلی قاتل، سرقت گوشی تلفن همراه مقتول بوده و همچنین قصد آزار و اذیت نیز داشته است که با مقاومت مقتول مواجه شده و در نهایت با بی‌رحمی کامل مرتکب قتل شده است.

وی افزود: در این پرونده، علاوه بر متهم اصلی، فرد دیگری نیز که خودرو را بدون مستندات در اختیار قاتل قرار داده بود، دستگیر و برای او نیز پرونده قضایی تشکیل شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان تأکید کرد: رسیدگی به این پرونده با جدیت از سوی دستگاه قضایی ادامه دارد و قاتل در کمترین زمان ممکن به سزای اعمال خود خواهد رسید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
0
1
بی شرف
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
0
1
این قاتل کثیف بی خدا وبی دین و مادی پرست را باید هر چه سریعتر در ملاعام اعدام کرد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->