بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت مرگ هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | گیشه در تسخیر «صددام»

  • کد خبر: ۳۳۶۹۲۶
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | گیشه در تسخیر «صددام»
در هفته گذشته فیلم سینمایی صددام به کارگردانی پدرام پورامیری در صدر جدول فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آمار پرفروش فروش فیلم‌ها در سینماهای خراسان رضوی در هفته گذشته به شرح زیر است:

فیلم سینمایی صددام به کارگردانی پدرام پورامیری با اختلافی چشمگیر در صدر جدول گیشه قرار گرفت، به طوریکه در هفته گذشته توانسته بیش از ۱۷ هزار ۳۸۱ مخاطب را به سالن‌های سینما بکشاند. این فیلم که از ۱۷ اردیبهشت‌ماه روی پرده رفته است، هفته گذشته توانست رقمی بیش از ۱۱ میلیارد و ۴۷۷ میلیون و ۱۸۰ هزار  ریال بلیت بفروشد و در صدر جدول فروش گیشه سینما قرار گیرد، البته این رقم نسبت به هفته گذشته روند نزولی داشته است.

سینمایی سلام علیکم حاج آقا کاری از حسین تبریزی است که ۲۷ اردیبهشت ماه اکران خود را در سراسر کشور آغاز کرد، توانست در هفته گذشته ۶ هزار و ۶۱۰ بلیت به ارزش ۴ میلیارد و ۴۱۸ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال بفروشد و در رتبه دوم جدول فروش سینما‌ها قرار گیرد.

زیبا صدایم کن ساخته رسول صدرعاملی هفته گذشته با میزبانی بیش از ۴ هزار ۱۰۳ نفر توانست فروش ۳ میلیارد و ۲۶۴ میلیون و ۸۵۵ هزار ریال را تجربه کند و در رتبه سوم گیشه سینما قرار گیرد.

در ادامه فیلم سینمایی کمدی دایناسور کاری از مسعود اطیابی با فروش ۴ هزار و ۲۰۲ بلیت به ارزش ۲ میلیارد و ۷۶۷ میلیون و ۷۱۰ هزار ریال در جایگاه چهارم گیشه قرار گرفت.

فیلم سینمایی خانه ارواح به کارگردانی کیارش اسدی‌زاده از تاریخ ۱۷ اردیبهشت اکران خود را آغاز کرده و هفته گذشته با فروش ۲ هزار و ۹۱۵ بلیت به ارزش ۲ میلیارد و ۰۴۸ میلیون و ۳۶۵ هزار ریال در رتبه پنجم گیشه سینما قرار گرفت.

همچنین انیمیشن رویا شهر به کارگردانی محسن عنایتی با فروش ۲ و ۲۶۸ هزار بلیت در هفته گذتشته، به ارزش ۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون و ۷۹۰ هزار  ریال در میان آثار پرفروش قرار دارند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->