پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در مناطق شمالی استان تغییر زمان برگزاری امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲۷۲ تن برنج قاچاق و احتکار شده در تهران خروج نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین آمادگی کامل داروخانه‌های مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر تمامی بیمارستان‌های خصوصی مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی هستند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) نقش مایعات و لبنیات در افزایش میزان شیر مادر تکنیک صحیح مسواک زدن برای کودکان افشای شوک‌آور ۱۳۰۰ پرونده طلاق صوری؛ توافق‌های پنهان برای فرار از قانون مصدومیت ۱۲ زائر اربعین در پی واژگونی خودرو عراق (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) جان باختن بیش از ۳۰۰ نفر بر اثر بارندگی و سیل در پاکستان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) غفلت از ظرفیت‌های گردشگری شرق ایران؛ فرصت‌های نهفته بدون شبکه حمل‌ونقل اشتباه‌های رایج مردان در زندگی مشترک | این مریخی‌های حرص درآور شوک خیانت مالی: وقتی ورشکستگی، روان را می‌بلعد! + راه‌های درمان آخرین مهلت تعیین گروه آزمایشی برای انتخاب رشته نوبت دوم کنکور، فردا (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) از فرزندخواندگی بدون ثبت قانون تا کودک‌آزاری ۱۲ ساله! | سرنوشت پسرک در دستان مادرخوانده روان‌پریش نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۴ اواخر شهریور اعلام می‌شود + آمار داوطلبان سهم ۳ استان خراسان از دارو‌های کشور؛ فقط ۹ درصد برنامه‌های جبرانی مدارس برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل در سال ۱۴۰۴ تغذیه و مراقبت کودکان مبتلا به آلرژی تابستانی ارزآوری ۲۴۰ میلیون دلاری با ورود ۳۰۰ هزار گردشگر مصری به ایران دستگیری سارق یکی از بیمارستان‌های مشهد | وضعیت دزد  بیمارستان، اورژانسی شد امتناع از ثبت نام دانش آموزان در مدارس دولتی، تخلف است چگونه با وجود استعداد چاقی، وزن کم کنیم؟ اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز منتشر شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) «پچ‌های ضدخماری» فاقد پشتوانه علمی و تهدیدی برای سلامت است ناکامی بیمه‌ها در تأمین درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی تزریق واکسن آنفلوانزا برای چه افرادی ضروری است؟
سرخط خبرها

معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور

  • کد خبر: ۳۳۷۲۶۴
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: ما امروز به ۶۰ کشور دنیا محصول تجهیزات پزشکی صادر می‌کنیم اما نکته حائز اهمیت این است که صنعت بدون فناوری و نوآوری حتما به اتمام می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین افشین در مراسم افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دارویی و آزمایشگاهی با اشاره به برنامه‌های حمایتی این نهاد برای تقویت نوآوری در تجهیزات پزشکی، گفت: امسال دو طرح ویژه برای حمایت از ارتباط بخش تحقیق و توسعه با حوزه تجهیزات پزشکی داریم. شرکت‌هایی که مایل به ارتقاء فناوری هستند، از طریق فراخوان حمایت خواهیم کرد تا محصولاتشان را به‌روز کنند.

حسین افشین ادامه داد: کسانی که در زمینه پزشکی فعالیت دارن، دو حسن دارد هم در حوزه تولید و هم در حوزه سلامت فعال هستند.

افشین افزود: امروزه در ایران پزشکانی هستند که می‌توانند سخت‌ترین بیماری‌ها را تشخیص دهند و درمان کنند.

وی گفت: امروز تجهیزات پزشکی که تولید می‌شود جای تشکر از حوزه تولید‌های صنعت پزشکی دارد.

افشین افزود: ما امروز به ۶۰ کشور دنیا محصول تجهیزات پزشکی صادر می‌کنیم و اینکه صنعت بدون فناوری و نوآوری حتما به اتمام می‌رسد.

معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: باید صنعت به روز نگه داشته شود و با طرح‌های معاونت علمی سبب ارتقای محصولات تجهیزات پزشکی شود.

افشین افزود: باید افزایش کیفیت محصولات تجهیزات پزشکی مدنظر، و سپس حمایت از محصولات تجهیزات پزشکی شکل بگیرد.

درادامه این مراسم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیست و ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دارویی و آزمایشگاهی عرضه رقابت و فناوری به روز است.

محمدرضا ظفرقندی گفت: ما در زمینه تولید و کیفیت باید به موازات هم حرکت کنیم و این نمایشگاه عرضه رقابت و فناوری به روز است.

وی افزود: دو نعمت مغفول مانده است، سلامت و امنیت که هیچ راهی بدون امنیت و سلامت امکان‌پذیر نیست.

ظفرقندی گفت: این نمایشگاه با حدود ۶۰۰ شرکت کننده حکایت از پیشرفت در تجهیزات پزشکی کشور دارد که این پیشرفت ملموس است.

وزیر بهداشت افزود: بسیاری از محصولات و تجهیزات در سال‌های گذشته وارداتی بوده و هم اکنون در داخل کشور تولید می‌شود.

ظفرقندی با بیان اینکه تولید برای سلامت ارزشمند است، گفت: هدف اول تولید، سلامت و هدف دومش سودآوری است.

وزیر بهداشت افزود: ما در زمینه تولید و کیفیت باید به موازات هم حرکت کنیم و نمایشگاه عرضه رقابت و فناوری به روز است.

ظفرقندی گفت:در آینده نزدیک برای تجهیزات، بودجه ریالی در نظر گرفته شده است و ما از تولید با کیفیت کشور هم برای تامین نیاز کشور و هم برای صادارات استفاده می‌کنیم.

بیست و ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دارویی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی ایران (ایران هلث ۱۴۰۴) از امروز ۱۸ خرداد در نمایشگاه بین المللی آغاز به کار کرد. نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴، به عنوان بزرگترین رویداد سلامت کشور محسوب می‌شود و حدود ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در نمایشگاه امسال محصولات خود را عرضه کردند.

در نمایشگاه سال گذشته بیش از ۵۰ شرکت از ۱۷ کشور حضور داشتند و این نمایشگاه فرصت برای شناسایی، معرفی و سرمایه گذاری محصولات دانش بنیان در حوزه سلامت محسوب می‌شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->