جوان ۲۴ساله روسی در حرم امام‌رضا(ع) مسلمان شد اهدای پرچم متبرک حرم حضرت علی (ع) به آستان قدس رضوی ثبت بالاترین آمار اعزام زائران حج ۱۴۰۴ در فرودگاه مشهد معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ: نیازمند تحول در حوزه فعالیت‌های قرآنی هستیم | مؤسسات قرآنی موازی‌کاری نکنند بازگشت کاروان حجاج ایثارگر در ۲۳ خرداد۱۴۰۴ | تدابیر لازم برای رفاه حال جانبازان از ابتدا تا پایان سفر نقش محوری هوش مصنوعی و پهپاد‌ها در مدیریت و ایجاد امنیت حج ۱۴۰۴ شرکت آبفای خراسان جنوبی آماده تأمین آب برای زائران اربعین ۱۴۰۴ باشد از خطابه غدیر تا جهاد تبیین | نقش الگویی غدیر برای ساخت جامعه‌ای متعهد و اخلاق‌محور سازمان حج ایران جایزه لبیتم عربستان را دریافت کرد ۳ هزار موکب ایرانی برای اربعین ۱۴۰۴ تدارک دیده شده است | نظارت ویژه بر تغذیه و اسکان زائران اطعام بیش از ۲۵۰۰ نفر از نیازمندان حاشیه شهر مشهد در عید غدیر ۱۴۰۴ تغییر در محل سخنرانی شب اول محرم در حرم مطهر امام حسین(ع) برای سهولت زیارت زائران بررسی ریشه‌ها و راه‌های درمان حسادت براساس احادیث و روایات مساجد، پای کار حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی دهه ولایت با طنین غدیر در صد‌ها مسجد مشهد و خراسان | از حرکت کاروان غدیر تا آزادسازی بیش از ۵۵۰ زندانی جرائم غیرعمد پای سفره امام | میزبانی حرم امام‌رضا (ع) از ۱۳ هزار نفر از اقشار آسیب‌پذیر در دهه ولایت ۱۴۰۴ جزئیات برگزاری «مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر ۱۴۰۴» در تهران + محل برگزاری هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی‌اسلامی برگزار می‌شود
سرخط خبرها

اطعام بیش از ۲۵۰۰ نفر از نیازمندان حاشیه شهر مشهد در عید غدیر ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۷۴۳۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
اطعام بیش از ۲۵۰۰ نفر از نیازمندان حاشیه شهر مشهد در عید غدیر ۱۴۰۴
مدیر هیئت فرهنگی‌مذهبی محبان‌المهدی(عج) مشهد از برگزاری جشن غدیرخم ویژه کودکان و نوجوانان به همراه اطعام بیش از ۲۵۰۰ نیازمند در حاشیه شهر در این عید بزرگ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل شایسته در این زمینه اظهار کرد: هیئت فرهنگی‌مذهبی محبان‌المهدی(عج) کوی مصطفی خمینی مشهد بیش از ۲۰ سال است که علاوه بر برنامه‌های هفتگی و مناسبتی، در اعیاد و مناسبت‌های ویژه همچون غدیر برنامه‌های متنوعی را اجرا می‌کند.

وی افزود: عید سعید غدیر نیز یکی از اعیاد خاص ما شیعیان و مسلمانان بوده و برهمه ما شیفتگان اهل بیت (ع) فرض است که هرچه باشکوه‌تر به این روز عزیز توجه کنیم و علاوه بر برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های شاد، به تبیین ولایت و غدیر نیز بپردازیم.

مدیر هیئت فرهنگی‌مذهبی محبان‌المهدی(عج) ادامه داد: به همین منظور امسال با رویکردی متفاوت تصمیم گرفتیم در جشن عید غدیر، که معمولا با حضور هزاران نفر از اهالی محله و مردم مشهد در مقابل مسجد حضرت ابوالفضل (ع) محله مصطفی خمینی برگزار می‌شود، به صورت ویژه به کودکان و نوجوانان بپردازیم و با برنامه‌های خاص از جمله برگزاری مسابقه نقاشی و همچنین دعوت از سخنران‌ها و مجریان توانمند این حوزه، ماجرای غدیر را برای نسل جدید تبیین و تشریح کنیم.

وی تصریح کرد: مساله دوم بحث اطعام در روز غدیر است که بسیار توصیه شده و ما نیز همچون سال‌های گذشته علاوه بر پذیرایی و اطعام در برنامه، بحث اطعام نیازمندان در حاشیه شهر مشهد در روز عید را نیز در دستور کار داریم.

شایسته در ادامه عنوان کرد: به لطف اهل بیت (ع) و همراهی خیرین و بچه‌های هیات، پیش بینی طبخ و توزیع ۱۵۰۰ پرس غدا برای شب عید و طبخ وتوزیع بیش از ۱۰۰۰ وعده غذایی را در روز عید سعید غدیر داریم و امیدواریم همچون سنوات گذشته که این مساله را انجام دادیم، امسال نیز به برکت آغاز ولایت امیرالمومنین (ع) بحث اطعام نیازمندان را حتی به دو هزار پرس نیز برسانیم.

وی در پایان تأکید کرد: تلاش و خواسته قلبی ما این است که هیات تنها مختص به بحث عزاداری و جشن‌ها و اعیاد نباشد و برنامه‌ها فرهنگی و تربیتی نیز برای بچه‌ها وخانواده‌ها داشته باشیم تا نسلی مهدوی را برای جامعه و ایجاد تمدن اسلامی که مد نظر رهبرانقلاب و صاحب الامر (عج) است را نیز تربیت کنیم.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->