ادعای رژیم صهیونیستی: «اشتباهی» کودکان تشنه غزه را کشتیم غریب‌آبادی: ادعای فریب نیرو‌های ایرانی در میز مذاکره نادرست است| باورش سخت بود کشوری بتواند اسرائیل را مجبور به آتش‌بس کند دستگیری آدم ربا‌ها در هنگ مرزی تایباد و رهایی ۲ گروگان تبعه افغانستانی شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۲۳۱ نفر رسید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل دفتر نتانیاهو تظاهرات کردند نیکزاد: چطور برنجی که از کشاورز ۹۰ هزار تومان خریده می‌شود ۳۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؟ وزیر خارجه هند پس از ۵ سال به چین سفر می‌کند سقوط هواپیما در انگلیس (۲۲ تیر ۱۴۰۴) قوه قضائیه: کواکبیان تاکنون هیچ سند معتبری ارائه نکرده است عراقچی عازم چین می‌شود بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان سقوط کرد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان وارد ایران شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) تکذیب ورود عناصر مسلح به لبنان تحریم‌های جدید پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه (اسنپ بک) علیه ایران چیست؟ وزیر کشور: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند جفری اپستین کیست؟ | دوست ترامپ و جاسوس موساد؟ پزشکیان: نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم کره‌شمالی نسبت به اقدام نظامی علیه آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی هشدار داد سفیر چین در تهران از تمایل پکن برای ایجاد یک اقتصاد جهانی انعطاف‌پذیرتر با ایران خبرداد کدخدایی در نامه به گوترش: قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت را شجاعانه اجرا کنید آیت‌الله علم‌الهدی: ایران به‌عنوان «قبة‌الاسلام» باید محور نگاه رسانه‌ها و مردم باشد | استفاده از حس ملی‌گرایی برای تقویت هویت اسلامی بیکدلی از استاندار سیستان و بلوچستان برای تسهیل بازگشت مهاجران افغانستانی از طریق مرز میلک قدردانی کرد تصویب کلیات طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس سازمان ملل: روزانه ۱۱۲ کودک در غزه به سوء تغذیه مبتلا می‌شوند لیبرمن: کابینه نتانیاهو در تمام زمینه‌ها شکست خورده است بررسی جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس | علیزاده رئیس ماند
سرخط خبرها

اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم

  • کد خبر: ۳۳۷۸۲۶
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۹
اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: بر اساس سند جامع راهبردی ۱۴۲۰، تولید ۳ هزار مگاوات برق، توسعه پرتو‌ها و رادیوداروها، و دستیابی به رآکتور قدرت بومی از اهداف اصلی سازمان انرژی اتمی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی در حاشیه همایش «تبیین و اهمیت صنعت هسته‌ای» درباره نقش رسانه در پیشبرد اهداف صنعت هسته‌ای گفت: از اقدامات آقای جبلی ریاست سازمان صدا و سیما و نیز شورای معاونان این سازمان تشکر می‌کنم که با اهتمام ویژه، تعامل بسیار خوبی را با سازمان انرژی اتمی ایران دارند و در راستای تبیین و روایت حقیقت‌های صنعت هسته‌ای گام برداشته‌اند.

وی افزود: این تلاش‌ها سبب شده تا نشان دهیم که صنعت هسته‌ای آن چیزی نیست که در سال‌های گذشته دشمنان القا کرده‌اند، دست به بهانه‌جویی زده‌اند و با تحریم‌های ظالمانه کشور را تحت فشار قرار داده‌اند؛ بلکه صنعت و فناوری هسته‌ای در حقیقت یک صنعت زندگی‌ساز است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: نیاز داریم تا با هم‌فهمی صحیح از نظر راهبردی و نیز اجرایی، حقیقت را روایت کنیم.

اسلامی توضیح داد: سازمان انرژی اتمی ایران با عملکرد خود و تولید محتوا با زبان‌ها و شیوه‌های گوناگون سعی کرده تا صنعت هسته‌ای را به عنوان ثروت ملی که با خون شهدا و تلاش بی‌وقفه دانشمندان و همکاران ما در این سازمان به‌دست آمده، به جامعه معرفی کند. به معنای واقعی کلمه صنعت هسته‌ای به عنوان نماد موفقیت و پیشرفت کشور را باید به‌شکل مناسبی به مردم عزیز کشورمان معرفی کنیم و اجازه ندهیم سیاه‌نمایی‌های دشمنان، گزافه‌گویی‌ها و زورگویی‌ها ذهن مردم را مغشوش کند.

وی تاکید کرد: دشمنان هدفی جز ایجاد مانع در راه پیشرفت ایران و فناوری هسته‌ای ندارند و در این راه با ایجاد دوگانه معیشتی و هسته‌ای همواره سعی می‌کنند که اذهان عمومی را تخریب کنند.

اسلامی گفت: باید به شکل بسیار خوب بتوانیم حقیقت فناوری و صنعت هسته‌ای را بیان کنیم و نشان دهیم که فناوری هسته‌ای جزو جدانشدنی زندگی مردم است و جلوه مهم پیشرفت و اقتدار ملی محسوب می‌شود و همه باید، هم برای این صنعت ارزش قائل شویم و به آن افتخار کرده و به پیشرفت و توسعه آن کمک کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در پاسخ به این پرسش که تا چه میزان اهداف سند جامع راهبردی صنعت هسته‌ای محقق شده است؛ توضیح داد: سند جامع راهبردی سازمان در افق ۱۴۲۰ را هدف‌گذاری کرده‌ایم و سرفصل‌های گوناگون در حوزه انرژی و نیز غیرانرژی بر اساس آن تدوین شده است؛ همچنین اهداف کمّی برنامه هفتم را مد نظر قرار داده‌ایم.

وی اضافه کرد: اطمینان داریم که به یاری پروردگار متعال این اهداف را محقق خواهیم کرد. در این مسیر و به عنوان اهداف میان مدت باید حداقل تولید ۳ هزار مگاوات برق هسته‌ای، توسعه کاربرد پرتوها، توسعه ظرفیت رادیوداروها، تکمیل چرخه سوخت با هدف ساخت و در اختیار داشتن راکتور تحقیقاتی و راکتور قدرت بومی با سوخت ایرانی در اختیار داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: اکنون برنامه‌های سازمان انرژی اتمی ایران روی ریل این سند جامع در حال حرکت و پیشرفت است.

اسلامی درباره کاهش هزینه‌های نظام سلامت با تولید محصولات سلامت محور و رادیودارو‌های ایرانی توضیح داد: این مساله نکته مهمی است، زیرا سالانه یک میلیون نفر از رادیودارو‌های ایرانی استفاده می‌کنند. توجه کنید اگر از چنین امکانی برخوردار نبودیم به دلیل تحریم‌ها، این نوع دارو‌ها را به ما نمی‌دادند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: این مساله تأثیر به‌سزایی بر روی سلامت افراد جامعه دارد، زیرا با استفاده از رادیودارو‌ها می‌توان با بیماری‌ها خداحافظی کرد. برای نمونه کیت غربالگری برای نوزادان تولید کرده‌ایم که سلامت نوزادان ۳ تا ۵ روزه با یک قطره خون ارزیابی می‌شود و می‌توانیم ۵۶ بیماری متابولیک آنها را پیش‌بینی کنیم. با درمان‌های ساده و تغذیه مناسب می‌توان بیمار‌های کودکان را پیشگیری کرد.

اسلامی در پایان گفت: این موارد را باید جزو افتخاراتی دانست که صنعت هسته‌ای آفریده و اکنون خداوند متعال را شاکریم که یکی از کشور‌های اصلی و محوری در این عرصه محسوب می‌شویم که با وجود همه فشار‌ها و انواع تحریم‌ها توانسته‌ایم در تراز جهانی و مرز دانش حرکت کنیم و محصولات متنوع مبتنی بر فناوری هسته‌ای را به کشور ارائه دهیم.

گفتنی است همایش «تبیین و اهمیت صنعت هسته‌ای» با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور، مدیران گروه‌های برنامه‌ساز تهران، مراکز استان‌ها و … امروز (سه‌شنبه،۲۰ خردادماه) در مرکز همایش‌های سازمان صدا و سیما برگزار شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->