همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد

  • کد خبر: ۳۳۸۰۷۴
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۳
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه طی اظهاراتی با اعلام آمادگی مسکو برای «مشارکت سازنده» و ارائه «کمک‌های محسوس» به روند دستیابی به توافقی میان ایران و آمریکا، گفت که کشورش از تمامی بازیگران ذی‌نفع خواسته است با توجه به ادامه لفاظی‌های جنگ‌طلبانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، از اقدامات تنش‌زا خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت که مسکو انتظار دارد مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران «ثمربخش» باشد و آماده است کمک‌های ملموسی به روند مذاکرات ارائه دهد.

ایران و آمریکا تاکنون پنج دور مذاکرات غیرمستقیم را با میانجی‌گری عمان در مسقط و رم برگزار کرده‌اند. واشنگتن که اظهارات متناقضی را درباره شیوه محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده، به تازگی پیشنهاد مکتوبی را درباره توافقی احتمالی بر سر برنامه هسته‌ای آن مطرح کرده است. مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند در حال تهیه پاسخ مناسب به این نامه هستند.

ایران گفته احتمالا دور بعدی مذاکرات یکشنبه بعدی در عمان برگزار شود.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگویی بیان کرد که مسکو آماده ارائه کمک‌های عملی به تهران و واشنگتن برای رسیدن به توافقی درباره برنامه هسته‌ای ایران، از جمله به طور مثال، در زمینه خارج کردن مواد هسته‌ای اضافی از ایران به منظور تطبیق آن برای تولید سوخت رآکتورهاست. اظهارات مشابهی نیز از سوی «دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین مطرح شده است.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اما روز چهارشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور ترامپ هنگام ورود به کاخ سفید اعلام کرد که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. این موضع در واقع با دکترین خود ما هم‌راستا است و می‌تواند به عنوان پایه اصلی یک توافق مورد استفاده قرار گیرد.

وزیر خارجه ایران تصریح کرد: با ازسرگیری مذاکرات در روز یکشنبه، روشن است توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است و حتی می‌توان به‌سرعت به آن دست یافت. چنین توافقی که برای هر دو طرف نتیجه‌بخش باشد، موکول به ادامه برنامه غنی‌سازی ایران تحت نظارت کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و رفع مؤثر تحریم‌هاست.

با وجود این که مقام‌های ایرانی تاکید کرده‌اند کسی اجازه محروم کردن ایران از حق خود در برخورداری از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و غنی‌سازی طبق پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی را نخواهد داشت، رئیس‌جمهور آمریکا مصرانه تاکید دارد که ایران نباید اجازه غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد.

زاخارووا امروز چهارشنبه در نشستی خبری گفت: ما انتظار داریم که مذاکرات میان آمریکا و ایران ثمربخش باشد. تا جایی که مطلعیم، دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا ممکن است در آینده نزدیک برگزار شود.

او افزود: ما بر این اصل پایبندیم که تنها دیپلماسی می‌تواند راه حلی عملی و مورد پذیرش طرفین بر اساس حقوق بین‌الملل و توازن تاییدشده منافع ارائه دهد و روسیه آمادگی خود را برای مشارکت سازنده در فرایند مذاکرات اعلام می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این نشست با اشاره به گزارش‌ها درباره افزایش تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی با توجه به لفاظی‌های این رژیم درباره اقدام نظامی علیه ایران گفت: ما گزارش‌های رسانه‌ای مکرر درباره افزایش تنش‌ها میان دو طرف، از جمله گمانه‌زنی‌ها درباره حملات احتمالی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران را مورد توجه قرار داده‌ایم. برای درک آسیب‌زا بودن این گونه ماجراجویی‌ها که پیامد‌های گسترده انسانی و تشعشعاتی خواهد داشت، نیازی نیست که یک کارشناس نظامی باشید.

زاخارووا گفت: ما در این زمینه در تماس‌هایی که با تمامی کشور‌های ذی‌نفع داشته‌ایم، خواستار خودداری از اقداماتی شده‌ایم که ممکن است به گسترش بیشتر خشونت و احتمالا از کنترل خارج شدن وضعیت بیانجامد. ما روی موثر بودن مذاکرات میان ایران و آمریکا حساب می‌کنیم.

او با اشاره به تبادل آتش میان ایران و رژیم صهیونیستی در پی جنایات جنگی این رژیم در غزه و ارتکاب آن به «تروریسم برون‌مرزی» در به شهادت رساندن رهبران مقاومت، از جمله در ایران، گفت: ایران و اسرائیل چند حمله موشکی متقابل انجام دادند. منطقه از سقوط به پرتگاه یک جنگ بزرگ بازداشته شد، اما لفاظی‌های جنگ‌طلبانه کاهش نیافته است. ما به این باور رسیده‌ایم که روش‌های نظامی به حل‌وفصل اختلافات موجود کمک نخواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->