فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد زلزله نسبتا شدید در عسلویه بوشهر + جزئیات (۴ مرداد ۱۴۰۴) مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند ترکیدگی لوله گاز در جاده مشهد_چناران | تردد پس از نیم ساعت از سر گرفته شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲ کیلوگرم حشیش از قاچاقچی حرفه‌ای در تهران بازداشت ۳ شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع تزریق ۸.۳ میلیون مترمکعب پساب به بخش صنعت خراسان رضوی تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط برقراری پرواز‌های فرودگاه سبزوار پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) پوشش بیش از ۱۲۴ هزار کلاس‌اولی در طرح سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۳ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟

  • کد خبر: ۳۳۸۱۴۷
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟
خیار حاوی کوکوربیتاسین است که در مقادیر زیاد می‌تواند سمی باشند و ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش، از جمله حالت تهوع و اسهال شوند. این موضوع ممکن است به ویژه برای افرادی که دستگاه گوارشی حساس یا بیماری‌های دستگاه گوارش دارند، اهمیت داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، می‌توانید خیار را در همه چیز از ساندویچ، سوپ، دست‌پیچ و پیش‌غذا تا غذا‌های آسیایی و طیف گسترده‌ای از سالاد‌ها پیدا کنید.

خیار از نظر گیاه‌شناسی میوه محسوب می‌شود، زیرا از گل گیاه خیار رشد می‌کند و حاوی دانه است. اما در آشپزی خیار را معمولا از جزء سبزی‌ها به شمار می‌آورند که به علت طعم خوب آن، طبقه‌بندی معمول آن در فروشگاه‌های مواد غذایی و نحوه استفاده رایج آنها در میان وعده‌ها و وعده‌های غذایی است.

خیار‌ها متعلق به خانواده کدوییان هستند که به خانواده کدو نیز معروفند و شامل بیش از ۷۵۰ گونه در سراسر جهان از جمله کدو تنبل، خربزه، کدو حلوایی و کدو سبز است.

انواع متفاوتی از خیار وجود دارد از جمله خیار‌های ورقه‌ای، خیار‌های ترشی یا خیار‌های بدون دانه. خیار‌های ورقه‌ای بزرگتر با پوست ضخیم‌تر هستند و معمولاً تازه خورده می‌شوند، اغلب روی سالاد یا برای افزودن به پیش‌غذا‌ها یا میان‌وعده‌ها. خیار‌های ترشی کوچکتر با پوست ناهموار و بافت سفت‌تر هستند که برای نگهداری در سرکه یا آب نمک ایده‌آل هستند. خیار‌های بی‌دانه پوست نازک‌تر و دانه‌های کمتری دارند و اثر ملایمتری بر دستگاه گوارش دارند.

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

صرف نظر از اینکه از کدام نوع خیار لذت می‌برید، خیار فواید زیادی برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، یک خیار متوسط حاوی مواد مغذی زیادی مانند کلسیم، منیزیم، روی، منگنز، فسفر، ویتامین C، ویتامین K، حدود ۱.۳ گرم پروتئین و بیش از یک گرم فیبر غذایی است.

ویتامین K موجود در خیار برای لخته شدن خون و سلامت استخوان‌ها مهم است، در حالی که ویتامین C موجود در آن عملکرد سیستم ایمنی را تقویت و از سلامت پوست پشتیبانی می‌کند.

یک خیار متوسط همچنین تقریباً ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد که به بهبود فشار خون و پشتیبانی از عملکرد عضلات و اعصاب کمک می‌کند.

خیار همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که ممکن است خواص ضد التهابی و ضد سرطان داشته باشند. محتوای بالای آب آن همچنین از آبرسانی به بدن پشتیبانی می‌کند. خیار همچنین ممکن است با کمک به تنظیم قند خون و کاهش میزان چربی خواص ضد دیابت داشته باشد.

خیار به لطف محتوای فیبر، غلظت بالای آب و کالری کم (حدود ۳۰ کالری در هر خیار) می‌تواند به کاهش وزن نیز یاری رساند و به نظم کار دستگاه گوارش هم کمک کند و به این ترتیب به یک درمان طبیعی اثبات شده برای یبوست تبدیل می‌شود.

خیار فقط به سلامت درونی کمک نمی‌کند. عصاره خیار به دلیل اثرات تسکین‌دهنده‌اش بر پوست به کاهش تورم، سوزش و آفتاب سوختگی یاری می‌رساند.

آیا می‌توانید هر روز خیار بخورید؟

در حالی که خیار‌ها به طور کلی بی‌خطر و سالم هستند، اما برخی از معایب بالقوه را نیز دارند. خیار حاوی کوکوربیتاسین است که در مقادیر زیاد می‌تواند سمی باشند و ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش، از جمله حالت تهوع و اسهال شوند. این موضوع ممکن است به ویژه برای افرادی که دستگاه گوارشی حساس یا بیماری‌های دستگاه گوارش دارند، اهمیت داشته باشد.

گروه‌های دیگری از افراد که باید احتیاط کنند عبارتند از افرادی که به سایر اعضای خانواده کدوییان حساسیت دارند، افراد مبتلا به اختلالات لخته شدن خون یا هر کسی که مشکلات کلیوی دارد. خیار دارای خواص ضد پلاکتی است که ممکن است با دارو‌های ضد انعقاد یا ضد پلاکت تداخل داشته باشند و به طور بالقوه خطر خونریزی را افزایش دهند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->