تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها در تهران شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود وزیر اقتصاد به کمیسیون صنایع و معادن دعوت شد
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم

  • کد خبر: ۳۳۸۱۹۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، با بیان اینکه همیشه گفته‌ایم کاملاً برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم، گفت: ما جنگیده‌ایم، کارآزموده شده‌ایم، قدرت ساخته‌ایم، اعماق سپاه دشمن را می‌بینیم، طرح‌هایمان را کامل کرده و تمرین کرده‌ایم و به دشمنان هشدار می‌دهیم اشتباه نکنند و به پیامد کارهایشان دقیق فکر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرلشکر حسین سلامی در مجمع فرماندهان بسیج سپاه محمد رسول‌الله (ص)، با بیان اینکه با حضور بسیج، موازنه قدرت به نفع ایران تغییر می‌کند، گفت: با شما حوادث ناممکن، ممکن می‌شود. بسیج استثنایی‌ترین پدیده عالم است که خداوند به واسطه آن، قدرتی استثنایی به این ملت عطا کرده است که به احدی از جهانیان نداده است.

وی با اشاره به اینکه یک خصوصیت قدرتمند بسیج، تمام‌نشدنی بودن آن است، مطرح کرد: تمام نیرو‌های مسلح جهان پایان‌پذیرند و دارای عرض و طول معینی هستند، اما بسیج هرچقدر نبرد‌ها عمق می‌یابد، به جای آنکه کمتر شود، بیشتر می‌شود. هرچه خطر بزرگ‌تر باشد، بسیجیان مطمئن‌تر، شاداب‌تر و قوی‌ترند.

فرمانده کل سپاه، جهان‌بینی بسیج را نشئت‌گرفته از منطق قرآن دانست و افزود: نگرش بسیج به قدرت‌ها، همانی است که قرآن در انتهای سوره حج به آن اشاره فرموده است. خداوند می‌فرماید تمام قدرت‌های غیرالهی اگر مجتمع شوند، قدرت آفرینش یک پشه را ندارند و اگر پشه‌ای چیزی از آنان برباید، نمی‌توانند آن را پس بگیرند. نگاه بسیج به قدرت، این است. کبریایی از آن خداوند است و بسیج، مظهر عزت الهی است.

وی ادامه داد: عزیز کسی است که نه تحقیر، نه ذلت و نه شکست را می‌پذیرد. شما سخت‌ترین مقاطع تاریخ اسلام و ایران را با پیروزی همراه ساخته‌اید. بسیج بود که در نبرد هشت‌ساله، جهان قدرتمند و مستکبر را تسلیم اراده خود کرد. شما فتنه‌هایی را که در سرمنشأ استکبار جهانی ریشه داشت و مأمور ایجاد آشفتگی سیاسی و امنیتی در کشور بود، خاموش کردید.

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه ایران در متن یک جنگ همه‌جانبه جهانی قرار دارد، یادآور شد: اینکه شما با وجود جنگ، در سطح جهانی احساس جنگ نمی‌کنید، مربوط به این است که یک قدرت فوق‌العاده قدرتمند وجود دارد که می‌تواند تمام فشار‌های سنگین را مستهلک کند. تحریم یک سیاست کاملاً عمدی و جهانی برای محاصره اقتصادی ملت ایران بوده و هست. اما آیا توانسته است ملت ایران را از حرکت، پیشرفت و سازندگی باز بدارد؟

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به شکست دشمن در عرصه‌های مختلف، تصریح کرد: در عرصه سیاسی، دشمن می‌خواست ایران را منزوی کند، اما این پروژه نیز شکست خورده است، زیرا ایران آن‌قدر در جهان مؤثر و در منطقه نافذ است که هیچ‌کس نمی‌تواند این ایران بزرگ را از عرصه معادلات دور بدارد.

وی افزود: در جنگ اطلاعاتی نیز دیدید که در حماسه اخیر وزارت اطلاعات، چگونه اقتدار و دست برتر اطلاعاتی ایران، پوسیدگی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی را نشان داد.

سرلشکر سلامی در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ فرهنگی و رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: این هجوم از طریق رسانه‌ها، فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای یک جنگ واقعی برای جدا کردن جوانان ما از دین، اسلام، نظام و رهبری است. اما در این عرصه هم بسیج است که می‌درخشد و بیرق ارزش‌های اسلام و فضیلت‌ها را در دست دارد و اجازه نمی‌دهد طراحی دشمن برای توسعه ابتذال به ثمر بنشیند.

وی در هشداری خطاب به دشمنان اظهار کرد: ما همیشه گفته‌ایم و امروز هم می‌گوییم که کاملاً برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم. ما جنگیده‌ایم، کارآزموده شده‌ایم، قدرت ساخته‌ایم، اعماق سپاه دشمن را می‌بینیم، طرح‌هایمان را کامل کرده و تمرین کرده‌ایم. به دشمنان هشدار می‌دهیم که اشتباه نکنند و به پیامد کارهایشان دقیق فکر کنند. اگر دست‌هایمان باز شود، پیروزی‌های خارج از تصوری خلق خواهد شد تا دشمن را از تمام کرده‌ها و گفته‌های خود برای همیشه پشیمان کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->