سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرز تهیه بستنی خانگی | دسر پرطرفدار

  • کد خبر: ۳۳۸۵۱
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹
طرز تهیه بستنی خانگی | دسر پرطرفدار
بستنی جزو دسر‌های پرطرف‌دار این فصل از سال است که سالم بودن آن یکی از بحث‌های مهم حوزه سلامت مواد غذایی هم محسوب می‌شود. حتما می‌دانید در صورت آلوده بودن شیر، بستنی می‌تواند ناقل بیماری‌هایی نظیر تب مالت باشد؛ بنابراین جدا از قیمت اقتصادی تهیه این خوراکی پرطرف‌دار، مسئله اطمینان از سلامتش هم هست که در نوع خانگی آن تضمین‌شده است.
امیر مقدم/ شهرآرانیوز؛ بستنی جزو دسر‌های پرطرف‌دار این فصل از سال است که سالم بودن آن یکی از بحث‌های مهم حوزه سلامت مواد غذایی هم محسوب می‌شود. حتما می‌دانید در صورت آلوده بودن شیر، بستنی می‌تواند ناقل بیماری‌هایی نظیر تب مالت باشد؛ بنابراین جدا از قیمت اقتصادی تهیه این خوراکی پرطرف‌دار، مسئله اطمینان از سلامتش هم هست که در نوع خانگی آن تضمین‌شده است. برای همین، تصمیم گرفتیم در «مقرون‌به‌صرفه» این هفته، آن هم در این روز‌های گرم تابستان، به کمک هانیه رضوانی، مدرس آشپزی و شیرینی‌پزی، به طرز تهیه این دسر خوشمزه و تفاوت قیمت‌های محصول تولیدی خودمان با نوع بازاری‌اش بپردازیم.
 


مواد لازم برای تهیه یک کیلو بستنی سنتی ساده:

بستنی را فقط خانگی بخورید

 

قیمت مواد اولیه:

بستنی را فقط خانگی بخورید

نکته: استفاده از نشاسته ذرت به جای آرد سفید کیفیت بستنی را بهتر خواهد کرد.
نکته: برای تهیه بیشتر این مواد، می‌توانید به فروشگاه‌های لوازم قنادی یا عطاری‌های معتبر مراجعه کنید.



تفاوت قیمت محصول خانگی و بازاری (تومان)

بستنی را فقط خانگی بخورید

*نکته: اگر برای سه‌رنگ شدن بستنی، قدری زعفران یا کاکائو و شکلات به آن اضافه کنید، قیمت نهایت تا ٢٠٠٠ تومان دیگر افزایش می‌یابد. همچنین اگر ۵٠ گرم پسته و گردو برای مغزدار شدن به بستنی اضافه کنید، قیمت حدود ٧٠٠٠ تومان بیش از نوع ساده آن خواهد شد.



طرز تهیه بستنی بدون نیاز به امکانات ویژه:

شکر، آرد، وانیل و ثعلب را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد حل شود.
گلاب را اضافه کنید و همین‌طور به هم‌زدن ادامه بدهید تا ترکیب مانند فرنی سفت شود. حالا وانیل را بیفزایید و زیر حرارت را خاموش کنید تا بستنی قدری سرد شود.

بستنی را داخل فریزر بگذارید و هر ٢ ساعت یک‌بار آن را از فریزر خارج کنید و هم بزنید و دوباره به داخل فریزر برگردانید. این کار را ۴ بار تکرار کنید. با این کار، بستنی سفت می‌شود، ولی یخ نمی‌زند.

نکته: برای تهیه بستنی زعفرانی، باید داخل آن قدری زعفران آب‌کرده، برای بستنی کاکائویی کمی شکلات آب‌شده و کاکائو، برای بستنی میوه‌ای مانند شاتوتی یا آلبالویی هم باید میوه پوره‌شده را همراه با خامه به آن اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم بستنی سفید هم می‌توانید قدری هل سفید به آن بیفزایید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->