معادن خراسان رضوی در هزارتوی تاریک مشکلات | روایت شهرآرانیوز از مهم‌ترین دغدغه‌های صاحبان صنایع معدنی در استان وزارت نفت مجوز واردات بنزین سوپر از سوی بخش خصوصی را صادر کرد مشهد، قلب تپنده صنایع معدنی کشور| بیستمین نمایشگاه صنعت، معدن و متالورژی آغاز به‌کار کرد +فیلم ماجرای شکایت ایرانخودرو از دولت و ۷ نهاد رسمی کشور چیست؟ + عکس (۸ مرداد ۱۴۰۴) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۸ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مرداد ۱۴۰۴) | اطلس ۶۲۸ میلیون تومان اعلام ممنوعیت افزایش قیمت کالا‌های اساسی (۸ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد محدودیت دریافت ارز اربعین برداشته شد | همه ثبت‌نام‌کنندگان مشمول دریافت ارز اربعین هستند خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت | سهام عدالت قابل معامله می‌شود ریزش شدید بورس در آخرین روز معاملاتی هفته | بورس، کانال ۲.۷ میلیونی را از دست داد (۸ مرداد ۱۴۰۴) برداشت خربزه از مزارع شهرستان مشهد آغاز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دینار در مشهد گران شد | نرخ رسمی کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۹ هزار تومان قیمت هر بشکه نفت در آستانه ۷۰ دلار با تهدید ترامپ بر تحریم روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد هر گرم طلا در مشهد حدود ۵۰ هزار تومان گران‌تر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) سه خودرو به طرح فروش ایران‌خودرو اضافه شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دلار در سقف دو هفته اخیر | استراتژی جدید بازار ارز تهران چیست؟ (۸ مرداد ۱۴۰۴) تشدید برخورد با تغییرکاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان رضوی  ماجرای آزادسازی واردات سگ و گربه چیست؟ | واکنش فعالان اقتصادی به مصوبه جنجالی وزارت صمت لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد+ عکس فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ آغاز شد + قیمت بلیت قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی و خیار در تره‌بار‌های مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت برنج شمال تا ۲۰ درصد کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) پیگیری دغدغه های یارانه بگیران و فروشگاه داران برای اجرای طرح کالابرگ | حواشی دنباله دار طرح کالابرگ نبود زیرساخت ها، اصلی‌ترین مانع توسعه کارآفرینی نسخه گره‌گشای مالیاتی برای پروژه‌های عمرانی خراسان رضوی وزیر کار: اعضای هیئت‌مدیرۀ شرکت‌ها از میان کارکنان آنها انتخاب خواهد شد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیلگری صورت گیرد

  • کد خبر: ۳۳۸۷۳۶
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
استاندار خراسان رضوی: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیلگری صورت گیرد
استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیلگری صورت گیرد. رویکرد توسعه‌ای و تعاملی درباره این فضا‌ها ضروری است؛ نباید صرفاً نگاه درآمدی به عوارض و مجوز‌ها داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در مراسم رونمایی از پوستر بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که همزمان با مراسم افتتاح نمایشگاه دائمی کارخانه کاشی فیروزه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: باعث خوشحالی و شادمانی است که واحد‌های صنعتی با این کیفیت و در این ابعاد، آن هم با وجود شرایط سخت اقتصادی، همچنان در حال توسعه هستند. جا دارد به سهم خود از اراده و تلاش عزیزان این مجموعه قدردانی کنم. دانش، تکنولوژی، تجربه و تخصص به کار رفته در این مجموعه موجب شده که تولید بیش از ۵ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در سال محقق شود؛ دستاوردی که حاصل تلاش گسترده و هماهنگی بالای مجموعه است.

وی با اشاره به اینکه واحد‌های صنعتی بزرگی در استان وجود دارند که علاوه بر تولید، ظرفیت تبدیل شدن به پایگاه‌های نوآوری، گردشگری صنعتی و معرفی توانمندی‌های خراسان رضوی را دارند، گفت: نمایشگاه دائمی که در کنار این مجموعه بزرگ ایجاد شده، یک ارزش افزوده مهم است. این فضا باید به‌گونه‌ای طراحی شود که عموم مردم، دانشجویان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها بتوانند از آن بازدید کنند و در جریان روند تولید و فناوری قرار بگیرند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ما نباید صرفاً با نگاه تجاری به این نمایشگاه‌ها بنگریم، بلکه باید تعریف جدیدی از نمایشگاه‌های دائمی ارائه دهیم؛ تعریفی که بر پایه خلاقیت، نوآوری و تعامل مستقیم با جامعه استوار باشد.

مظفری افزود: امیدواریم این مسیر توسعه روز به روز گسترده‌تر شود. یکی از موضوعات مهم و قدیمی که باید تعیین‌تکلیف شود، مسئله محور غرب مشهد است؛ موضوعی که سال‌هاست تعیین‌تکلیف نشده و اجرای آن به تعویق افتاده است. لازم است با همکاری جدی مجموعه‌ها، به‌ویژه صنعت، معدن و شهرداری، این مشکل قدیمی را حل کنیم.

وی با اشاره به موضوع پسماند صنعتی نیز اظهار کرد: برخی کارخانه‌ها در دفع ضایعات و مواد انتهای خط تولید با مشکل مواجه‌اند، اما معتقدم شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از همین پسماند‌ها محصولاتی تولید کنند.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: می‌توان با دانش و نوآوری هر زباله‌ای را تبدیل به محصول کرد. این مجموعه بزرگ که حدود ۵ هکتار وسعت دارد، فضا‌های مناسبی برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و کار اشتراکی در کنار واحد تولید فراهم کرده و می‌توان آن را بستری برای هم‌افزایی واقعی بین صنعت و نوآوری دانست.

مظفری پیشنهاد داد: می‌توان در کنار چنین کارخانه‌هایی، یک «تور صنعت» تعریف کرد؛ دیدار عمومی از نمایشگاه دائمی و فرایند تولید، هم نوعی گردشگری صنعتی است و هم باعث آشنایی مردم با دانش فنی، مراحل تولید و حتی امکان خرید مستقیم محصول نهایی می‌شود. این تجربه به‌ویژه برای نسل جوان، دانش‌آموزان و دانشجویان بسیار ارزشمند است و می‌تواند نگاه آنها را به آینده شغلی، علمی و صنعتی تغییر دهد.

وی با اشاره به تجربه موفق برگزاری نمایشگاه‌های ارائه توانمندی‌ها در حاشیه نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو اکو در مشهد افزود: در فاصله کمتر از سه روز، یک نمایشگاه از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی برپا شد که بازدیدکنندگان، بازدید از آن را یکی از جذاب‌ترین بخش‌های اجلاس عنوان کردند.

استاندار خراسان رضوی گفت: اگر در آن فضای محدود چنین تأثیری حاصل شد، قطعاً یک نمایشگاه دائمی با برنامه‌ریزی دقیق می‌تواند بازاریابی و معرفی ظرفیت‌های استان را در سطح ملی و منطقه‌ای تسهیل کند.

مظفری از شهرداری مشهد و شورای شهر خواست با نگاهی فراتر از رویکرد صرفاً تجاری به این‌گونه فضا‌ها نگاه کنند.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیل‌گری صورت گیرد. رویکرد توسعه‌ای و تعاملی نسبت به این فضا‌ها ضروری است، نباید صرفاً نگاه درآمدی به عوارض و مجوز‌ها داشت.

استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: می‌توان برای چنین فضاهایی، ساختار‌هایی نظیر پارک علم و فناوری، دفاتر نوآوری، نمایشگاه‌های بین‌المللی، ارتباط سیستمی میان شرکت‌های بزرگ و استارتاپ‌ها، و حتی مراکز آموزش و جذب دانشجویان و جوانان طراحی کرد. مجموعه‌هایی مانند اداره ثبت، اداره کار و شهرداری نیز باید در این راستا همکاری کنند تا چرخه تعامل میان نوآوری، تولید، سرمایه‌گذاری و عرضه شکل گیرد.

مظفری خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب، تعداد واحد‌های تولید کاشی و سرامیک در کشور از ۹ به حدود ۱۷۰ واحد رسیده است. این رشد کمی در کنار رشد کیفی و فنی، زمینه‌ساز رقابت مثبت و هم‌افزایی بیشتر میان تولیدکنندگان شده است. ما برای عبور از چالش‌های پیش‌رو، به همکاری‌های مشترک بسیار نزدیک نیاز داریم.

وی افزود: اگر در کنار هم نباشیم، در رقابت‌های منطقه‌ای و جهانی دچار مشکل خواهیم شد. نمایشگاه دائمی محصول، اگر با تعریف نوین و خلاقانه همراه شود، می‌تواند نقطه شروعی برای تغییر نگرش به ظرفیت‌های صنعتی استان باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->