افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیریت فشارخون بالا با تزریق داروی جدید

  • کد خبر: ۳۳۹۴۶۵
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
مدیریت فشارخون بالا با تزریق داروی جدید
دانشمندان داروی جدیدی ساختند که با دو بار تزریق در سال، فشارخون بالا را مدیریت و از رویداد‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه کوئین‌مِری لندن که در جاما (مجله انجمن پزشکی آمریکا) منتشر شده، نشان می‌دهد می‌توان با یک تزریق ساده، هر ۶ ماه یک‌بار، فشار خون افرادی را که برای کنترل این بیماری تلاش می‌کنند، به طور چشمگیری کاهش داد.

۶۶۳ نفر در این مطالعه بین‌المللی، که کاردیا-KARDIA-۲) ۲) نامیده شده است، شرکت کردند. این افراد به فشارخون بالا مبتلا بودند به نحوی که بیماری‌شان با درمان‌های معمول به‌خوبی مدیریت نمی‌شد.

در این آزمایش، به بیماران علاوه بر دارو‌های معمول، داروی جدیدی به نام زیلِبِسیران (zilebesiran) نیز تزریق می‌شد. بیمارانی که به آنها زیلِبِسیران تزریق می‌شد، در مقایسه با کسانی که فقط به درمان معمول ادامه می‌دادند، کاهش بیشتری در فشار خون خود مشاهده کردند.

این دستاورد می‌تواند زندگی میلیون‌ها نفر مبتلا به پرفشاری خون را تغییر دهد. در صورتی که پرفشاری خون درمان نشود می‌تواند به صورت جدی برای سلامتی مشکل‌آفرین باشد و خطر بروز حمله قلبی، سکته مغزی و حتی مرگ را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

مانیش ساکسنا (Dr Manish Saxena)، متخصص فشارخون بالا و سرپرست پژوهش، درباره نتایج آزمایش این دارو اظهار کرد: فشارخون بالا یک نگرانی جهانی در حوزه سلامت است؛ زیرا میزان کنترل فشارخون همچنان ضعیف است و این بیماری یکی از علل اصلی حملات قلبی و سکته مغزی به‌شمار می‌رود.

وی افزود: مطالعه حاضر اثربخشی و ایمنی زیلِبِسیران را به هنگام افزوده‌شدن به دارو‌های رایج خط اول کاهش فشار خون، نشان می‌دهد. نوآوری این درمان، اثر طولانی‌مدت آن است به نحوی که فقط یک تزریق، هر ۶ ماه یک‌بار می‌تواند به میلیون‌ها بیمار کمک کند تا بیماری خود را بهتر مدیریت کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->