ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پدافند اسرائیل چگونه فلج شد؟ | جزئیاتی از عملیات سایبری گسترده علیه رژیم صهیونیستی + جزئیات

  • کد خبر: ۳۳۹۸۴۵
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
پدافند اسرائیل چگونه فلج شد؟ | جزئیاتی از عملیات سایبری گسترده علیه رژیم صهیونیستی + جزئیات
جبهه پشتیبانی سایبری در بیانیه‌ای که روی کانال تلگرامی خود منتشر کرده، برخی جزئیات عملیات چند بعدی سایبری این جبهه را منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه آمده است: در عملیات چند بُعدی ستون فقرات شبکه ارتباطات وابسته به ارتش جنایتکار صهیونیستی شکسته شد.

در این حمله پس از تسلط و کنترل، همه زیرساخت‌های ارتباطات داخلی وابسته به [رژیم]اشغالگر نابود شد.

اینجا ببینید:

از جمله:

۱- ارتباطات ماهواره‌ای، گیلات، اسپیس کام؛ ایستگاه‌های کنترل و رصد وابسته به ماهواره‌هایی همچون آموس، درور ۱ و اوفک

۲- شبکه‌های ارتباطی سامانه‌های آفندی و پدافندی وابسته به ارتش

۳- شبکه‌های ارتباطی جاسوسی و شنود

۴- شبکه‌های ارتباطی وابسته به شرکت‌هایی مانند البیت، رافائل و آی‌ای آی

۵- شبکه‌های ارتباطی و ایستگاه‌های کنترل و رصد وابسته به زیرساخت‌های حیاتی مانند آب، گاز، برق

۶- زیرساخت‌های شبکه سراسری و ارتباطات حکومتی

بیش از ۵۰ ترابایت داده‌های حیاتی وابسته به [رژیم]اشغالگر استخراج شد و دستگاه‌های ذخیره‌سازی و شبکه ماهواره‌ای آنها در این عملیات بزرگ تخریب و نابود شد.

ای شهرک‌نشینان،‌ای سرگردان‌های ناآگاه! غرور «دولت» [رژیم]سست و متزلزل شما در معرض ضربه‌ای سخت و سنگین قرار گرفت و اکنون امکان دسترسی به هیچ شبکه ارتباطی را ندارید.

امروز شما متوجه می‌شوید که چرا سامانه «فلاخن داوود» و «آرو» از کار افتادند و نتوانستند، مانع رسیدن موشک‌ها و پهپاد‌ها به شما شوند. از این پس دیگر نمی‌تواند، به سامانه‌های‌تان تکیه و اعتماد داشته باشید که ارزش آنها میلیون‌ها دلار برآورد می‌شود و دنیا دید که اسرائیل از «خانه عنکبوت» سست‌تر است!

در این زمینه کمال تشکر را از برادران عرب‌مان در مناطق اشغالی داریم، کسانی که با همه فشار‌ها و محدودیت‌ها، هویت عربی و اسلامی خود را حفظ کردند. خدا شما را حفظ و حمایت کند!

حسبنا الله ونعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر

فلسطین آزاد و عزیز باد

پیروزی از آن همه فرزندان امت باد

از قلب و مرکز دنیا

صادره از جبهه پشتیبانی سایبری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->