کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان صهیونیست‌ها ۴۰ هزار ثبت خسارت در جنگ ۱۲ روزه ثبت کردند طرح بازسازی مناطق خسارت دیده از حمله اسرائیل به ایران نهایی شد
سرخط خبرها

پزشکیان: پاسخ‌هایی سخت به تجاوزات خواهیم داد

  • کد خبر: ۳۴۰۵۱۵
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
پزشکیان: پاسخ‌هایی سخت به تجاوزات خواهیم داد
رییس‌جمهور در گفت‌و‌گو با نخست‌وزیر هند گفت: اقدام نظامی علیه ایران در بحبوحه مذاکرات، نماد تمام‌عیار تهی بودن ادعا‌های آمریکا و شدیدا محکوم است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان، در گفت‌وگویی تلفنی با نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، ضمن محکومیت شدید اقدام تجاوزکارانه دولت آمریکا در حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد: آنچه امروز جهان در حال مشاهده آن است، روندی نگران‌کننده و غیر قابل قبول است که در آن کشوری که در چارچوب مقررات و الزامات بین‌المللی، به‌ویژه تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود را دنبال می‌کند، هدف حمله مستقیم و آشکار از سوی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد. این اقدام نشان می‌دهد که تمامی ادعا‌های آنها در خصوص صلح، دموکراسی، حقوق بشر و پایبندی به قواعد بین‌المللی چیزی جز شعار و فریب افکار عمومی نیست.

رئیس‌جمهور کشوربا اشاره به سابقه اقدامات جنایت‌بار رژیم صهیونیستی اظهار داشت: آنچه در غزه، لبنان، سوریه و اینک در ایران از سوی این رژیم مشاهده شده، چیزی جز کشتار بی‌رحمانه انسان‌ها، زنان، کودکان و غیرنظامیان نیست؛ در حالی‌که در رسانه‌های غربی، با نهایت بی‌شرمی، این اقدامات را «دفاع از خود» معرفی می‌کنند و مدعی‌اند به دنبال صلح هستند. آیا چنین ادعایی واقعاً باورپذیر است؟

پزشکیان با تأکید بر اینکه تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران با مجوز، حمایت و پشتیبانی آشکار آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی صورت گرفته است، تصریح کرد: آنها بر این تصور بودند که با این اقدام جنایت‌کارانه می‌توانند ایران را از پیگیری حقوق مشروع و قانونی خود بازدارند، اما این اقدام چیزی جز منطق قانون جنگل نیست؛ منطقی که جمهوری اسلامی ایران هرگز آن را نخواهد پذیرفت و برای خود نیز حق دفاع از ملت و تمامیت ارضی کشور را محفوظ می‌دانیم.

رئیس‌جمهور کشورمان در ادامه، ادعای دیرینه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی مبنی بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را «دروغی بزرگ و تاریخی» خواند و اظهار داشت: بر اساس فتوای صریح مقام معظم رهبری، ساخت و به‌کارگیری سلاح‌های هسته‌ای شرعاً و اخلاقاً ممنوع بوده و در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران هیچ جایگاهی ندارد و فضاسازی‌هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهانی انجام شده، کذب محض است.

پزشکیان با اشاره به همکاری و تعامل بسیار خوب جمهوری اسلامی ایران در پرونده هسته‌ای با سازمان‌های بین المللی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه خارج از چارچوب مقررات بین‌المللی اقدامی نکرده است. از سوی دیگر، از نخستین روز آغاز به کار دولت جدید در ایران، تمامی تلاش ما بر صلح، ثبات و تقویت همکاری‌ها با کشور‌های منطقه متمرکز بوده است، اما در همین بازه، رژیم صهیونیستی بار‌ها با اقدامات تروریستی و ایجاد ناامنی، مسیر تعاملات منطقه‌ای را مورد تهدید قرار داده است.

رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر این‌که ناامنی در منطقه نتیجه مستقیم توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی است، افزود: اقدام جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی، دفاعی مشروع در برابر تجاوز یک رژیم غاصب و غیرقانونی به سرزمین ماست. ما آغازگر هیچ جنگی نبوده‌ایم و خواهان صلح و آرامش در منطقه هستیم، اما اقدامات تجاوزکارانه و بی‌پروای طرف مقابل، آشکار ساخت که قواعد بین‌المللی هیچ‌گونه ضمانت اجرایی مؤثری برای حمایت از حقوق ملت‌ها ندارد. از این‌رو، ایران قطعاً پاسخ‌هایی قاطع، سخت و پشیمان‌کننده به این تجاوزات خواهد داد.

 پزشکیان تأکید کرد: تمامی اقدامات جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل و تعهدات بین‌المللی بوده و ما صرفاً خواهان استیفای حقوق مسلم خود هستیم. ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند خارج از این چارچوب، خواسته‌های خود را به دیگر ملت‌ها تحمیل نمایند. آنان باید از سیاست فشار، تهدید، جنگ‌افروزی و بی‌ثبات‌سازی در جهان دست بردارند.

رئیس‌جمهور ایران در ادامه تصریح کرد: حمله به تأسیسات هسته‌ای یک کشور، حتی در زمان جنگ نیز از منظر حقوق بین‌الملل عملی غیرقانونی و محکوم است. این در حالی است که حمله به تأسیسات ما در شرایطی صورت گرفت که نه تنها در جنگ نبودیم، بلکه در حال مذاکره با ایالات متحده آمریکا بودیم. این رفتار به‌روشنی نشان می‌دهد که چقدر ادعا‌های آنها در زمینه گفت‌و‌گو و صلح‌طلبی، تهی و بی‌پایه است.

پزشکیان در بخش دیگری از این گفت‌وگوی تلفنی، با ابراز تمایل جمهوری اسلامی ایران به تقویت روابط اقتصادی، سیاسی و راهبردی با کشور دوست هند، اظهار داشت: ما بر گسترش همکاری‌های دوجانبه، به‌ویژه در چارچوب نهاد‌های بین‌المللی از جمله گروه بریکس، تأکید داریم و خواهان ارتقاء سطح روابط و هماهنگی‌های مشترک هستیم.

رئیس جمهور همچنین بر گسترش همکاری‌ها با کشور‌های منطقه، به‌ویژه از مسیر تبادل تجربیات، تعاملات اقتصادی، علمی، صنعتی و فناورانه تاکید و آن را عاملی مهم در تقویت ثبات منطقه‌ای دانست.

در این گفت‌وگوی تلفنی، آقای نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند نیز با ابراز نگرانی عمیق از تحولات جاری، بر لزوم توقف فوری درگیری‌ها تأکید و خاطرنشان کرد: ما معتقدیم هرگونه اختلاف و درگیری باید صرفاً از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های دیپلماتیک حل‌وفصل گردد.

نخست‌وزیر هند با تأکید بر نقش صلح، ثبات و امنیت در تأمین منافع جمعی، تصریح کرد: ما از همه ابزار‌های در اختیار خود برای توقف درگیری‌ها استفاده خواهیم کرد و بر تقویت مناسبات دوجانبه و منطقه‌ای با جمهوری اسلامی ایران پایبندیم. هند همواره دوست ملت ایران بوده و خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->