راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله رژیم صهیونیستی به ایران (۳ تیرماه ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۱۰۱۸
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۵
آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله رژیم صهیونیستی به ایران (۳ تیرماه ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ششمین جلسه ستاد بحران وزارت بهداشت که صبح امروز ۳ تیر ۱۴۰۴ با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، برگزار شد، آخرین آمار شهدا و مجروحان جنگ با رژیم غاصب صهیونیستی را در ۲۴ ساعت گذشته و در طی مدت ۱۳ روز جنگ، اعلام کرد.

دکتر محمدرضا ظفرقندی، با بیان اینکه از ابتدای این جنگ تحمیلی تاکنون، ۵۳۳۲ مجروح در مراکز وابسته به وزارت بهداشت مورد درمان قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: ۲۴ ساعت گذشته سهمگین‌ترین حملات و تجاوزات از ابتدای این جنگ توسط رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی به کشور انجام شد که تا صبح امروز، ۱۳۴۲ مجروح و ۱۰۷ شهید برجای گذاشت.

آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله رژیم صهیونیستی به ایران (۳ تیرماه ۱۴۰۴)

وی با اشاره به اینکه این جنگ ناجوانمردانه و تحمیلی تاکنون ۶۰۶ شهید داشته است، تصریح کرد: ۹۵ درصد از شهدا زیر آوار جان باختند و تنها ۵ درصد از مجروحانی که به بیمارستان‌ها منتقل شدند به شهادت رسیدند.

وزیر بهداشت با اشاره به جانفشانی‌های کادر سلامت در خط مقدم این جنگ، بیان کرد: روز گذشته به دلیل حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به مناطق اطراف بیمارستان خاتم الانبیاء تهران، ناچار شدیم بیمارستان سوختگی شهید مطهری را که نزدیک این بیمارستان قرار دارد، تخلیه کرده و تمام بیماران با به بیمارستان دیگری منتقل کنیم.

ظفرقندی افزود: در حدود این دو هفته جنگ ناچار شدیم برای حفظ جان بیماران سه بیمارستان در معرض خطر را تخلیه کنیم. مطابق تجارب جنگ ۸ ساله و همه‌گیری کرونا سه حلقه اولویت تریاژ برای رسیدگی به وضعیت مجروحان جنگ پیش‌بینی شده بود که خوشبختانه با مدیریت خوب روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی کشور و همه همکاران کادر سلامت به نحو مطلوب انجام شد.

وی حادثه انفجار در میدان قدس تهران و همزمان ترکیدن لوله آب در این ناحیه را مثال زد و گفت: کادر سلامت بیمارستان شهدای تجریش با حضور در میدان قدس در مدت یک ساعت ۵۰ مجروح حادثه را به بیمارستان منتقل کردند. همچنین، در بیمارستان شهید مدنی البرز شاهد بودیم که طی دو ساعت تمام مجروحانی که به این مرکز منتقل شده بودند، مورد پذیرش و رسیدگی قرار گرفتند.

وزیر بهداشت گفت: نظام سلامت برای ارائه خدمات به مجروحان جنگ در آمادگی کامل قرار داشت. کادر سلامت با وجود مطالبات پیشین خود، با تمام وجود در میدان حاضر شدند و به خدمت‌رسانی به مجروحان و آسیب دیدگان جنایات صهیونیست‌ها در این دو هفته پرداخته و با انجام کار‌های بزرگ، برگ افتخار دیگری بر تقویم افتخارات گذشته خود، افزودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->