iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور کودکان نابغه‌ ایران چرتکه انداختند رشته «هوش مصنوعی» برای دوره دوم متوسطه ایجاد می‌شود والدین چطور می‌توانند بر استفاده فرزندانشان از کنسول پلی‌استیشن نظارت کنند؟
سرخط خبرها

تأمین برق سیدنی با انرژی تجدیدپذیر

  • کد خبر: ۳۴۱۲۸
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
تأمین برق سیدنی با انرژی تجدیدپذیر
از اول ماه ژوئن، برق موردنیاز برای مصارف عمومی در شهر سیدنی، به‌طور کامل از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌شود. شهر‌های بزرگ دنیا اقدامات مختلفی برای کاهش آلاینده‌ها و گاز‌های گلخانه‌ای انجام داده‌اند تا با افزایش سریع گرمایش جهانی مقابله کنند.
ترجمه عماد پورشهریاری | شهرآرانیوز؛ شهر سیدنی، بزرگ‌ترین شهر استرالیا، اکنون یکی از الهام‌بخش‌ترین پروژه‌های شهری در این حوزه را اجرایی کرده است. از حدود یک ماه پیش، تمام مصرف برق عمومی این شهر، از جمله تأمین روشنایی شهر و چراغ‌های خیابان‌ها، استخرها، ساختمان شهرداری و سایر اماکن عمومی به‌طور ۱۰۰ درصدی از برق تجدیدپذیر تغذیه می‌شوند.

برای تأمین نیاز شهر سیدنی به برق از ۲ مزرعه بزرگ انرژی خورشیدی و یک مزرعه انرژی بادی در منطقه نیو ساوس ولز این کشور استفاده می‌شود. نیروگاه بادی از ۷۵ توربین ۲۰۰ متری (از مدرن‌ترین توربین‌های جهان) تشکیل شده است که ظرفیت ۲۷۰ مگاوات تولید برق را دارد. ۲ نیروگاه خورشیدی نیز با ظرفیت‌های ۳ و ۱۲۰ مگاوات وارد مدار شده‌اند. نیروگاه ۳ مگاواتی با ۱۰ هزار صفحه خورشیدی و نیروگاه دوم با ۳۱۰ هزار صفحه خورشیدی دوطرفه، در مساحتی به وسعت ۲۵۰ هکتار، برق تولید می‌کنند.

انرژی تولیدشده در این مزارع برق ۱۱ ساختمان، ۷۵ پارک و ۲۳ هزار چراغ در سطح شهر را تأمین خواهد کرد. با اجرای این طرح انتظار می‌رود سالانه ۲۰ هزار تُن کربن‌دی‌اکسید کمتری وارد جو شود. علاوه بر این پیش‌بینی می‌شود این طرح در طول یک دهه آینده سالانه حدود ۳۰۰ هزار یورو هزینه‌های شهر را کاهش دهد. علاوه بر این اشتغال‌زایی در نیروگاه‌ها به‌طور مستقیم و غیرمستقیم از اهداف این پروژه ۶۰ میلیون دلاری است.

به گفته کلور مور، شهردار سیدنی، شهر‌ها مسئول ۷۰ درصد گاز گلخانه‌ای تولیدشده در جهان هستند، به همین دلیل باید اقدامات مهم و تأثیرگذاری در این حوزه انجام شود. خانم مور که از سال ۲۰۰۴ شهرداری سیدنی را مدیریت می‌کند از همان سال‌های آغاز به کار حذف آلاینده‌های شهری را در دستور کار قرار داد. سیدنی از سال ۲۰۰۷ شهر کربن خنثی بوده، یعنی مدیریت شهر بر پایه انتشار کربن به میزان صفر انجام می‌شود. براساس طرح کلان کاهش آلودگی هوا در این شهر، سیدنی موظف است تا سال ۲۰۳۰، ۷۰ درصد تولید آلاینده‌ها را کاهش دهد که با اجرایی شدن پروژه انرژی‌های تجدیدپذیر در ماه گذشته، پیش‌بینی می‌شود ۶ سال زودتر و در سال ۲۰۲۴ به این هدف برسد.

بسیاری از مزارع انرژی‌های تجدیدپذیرِ ساخته‌شده در سیدنی با سرمایه‌گذاری مستقیم شهر، اما توسط بخش خصوصی انجام شده است. این مراکز علاوه بر تأمین برق شهر، موظف‌اند برق بسیار ارزان‌قیمت به ساکنان اطراف پروژه خود ارائه کنند. آن‌طور که مقامات شهر می‌گویند آغاز به کار این پروژه بخشی از پاسخ به درخواست ۸۶ درصد از شهروندان سیدنی است که معتقدند باید اقدامات جدی‌تری در رابطه با تغییرات اقلیمی وضع شود.

براساس گزارش سازمان CDB تا پایان سال ۲۰۱۹، ۱۰۵ شهر در دنیا کاهش آلاینده‌های تا سال ۲۰۵۰ را به‌صورت جدی پیگیری می‌کنند. سیدنی، آدلاید، ملبورن و کانبرا در استرالیا از پیشگامان این طرح هستند. شهر‌های دیگری نیز در اروپا، امریکای شمالی به این طرح پیوسته‌اند، اما سهم آسیا در این بین تنها چند شهر در کره جنوبی، ژاپن، مالزی و اندونزی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->