تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی
سرخط خبرها

خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۴۱۴۸۸
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی
ستاد بحران وزارت‌ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه شماره ۵ با ارائه آماری ازشهدا و خسارت‌های ناشی از تجاوزات صهیونیست‌ها، بر رایگان بودن خدمات‌ درمانی برای مجروحان این‌ حملات تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در اطلاعیه ستاد بحران وزارت بهداشت آمده است: ستاد اطلاع‌رسانی بحران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با استناد به آخرین گزارش‌های میدانی و ارزیابی‌های کارشناسی، موارد زیر را به استحضار مردم شریف ایران می‌رساند.

آمار شهدا، مجروحان و خسارت‌های ناشی از تجاوزات رژیم صهیونیستی

طبق گزارش‌های بیمارستان‌های تابعه وزارت بهداشت، متأسفانه یورش ناجوانمردانه و وحشیانه ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی تاکنون منجر به شهادت ۶۲۷ نفر و مجروحیت ۴۹۳۵ نفر شده است.

از میان مجروحان، ۲۵۵ نفر در محل درمان شده‌اند، ۴۱۹۶ نفر پس از اعزام به بیمارستان و دریافت خدمات درمانی مرخص شده‌اند، ۳۹۷ نفر همچنان تحت درمان و بستری هستند، ۹۶۶ عمل جراحی بر روی مصدومان انجام شده است، از کادر سلامت نیز ۶ شهید و ۲۰ مصدوم گزارش شده است، خسارت‌های زیرساختی شامل هفت بیمارستان، چهار واحد بهداشتی - درمانی و ۱۱ دستگاه آمبولانس است که در جریان حملات آسیب دیده‌اند.

رایگان بودن خدمات درمانی برای مجروحان جنگ

تمامی خدمات درمانی اعم از اورژانس، بستری، جراحی و ادامه درمان برای مجروحان این حملات رایگان است و این روند بدون تغییر ادامه خواهد داشت.

آمادگی کامل سیستم سلامت در برابر هرگونه اقدام متجاوزانه

با توجه به عدم اعتماد به رژیم صهیونیستی و احتمال تشدید درگیری‌ها، کلیه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و تیم‌های اورژانس درحالت آماده‌باش کامل قرار دارند و تجهیزات پایش آلودگی پرتویی، تیم‌های تخصصی و سیستم‌های نظارتی به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند تا در صورت هرگونه تغییر وضعیت، اقدامات لازم صورت گیرد.

بازسازی و تجهیز مراکز درمانی در فرصت آتش‌بس

در فرصت پیش‌آمده ناشی از آتش‌بس، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و وسایل نقلیه آسیب‌دیده با حداکثر سرعت تعمیر و تجهیز خواهند شد تا تداوم خدمات درمانی با کمترین اختلال ممکن انجام شود.

ارائه خدمات روان‌درمانی و حمایت‌های روانی

با توجه به آسیب‌های روحی و روانی ناشی از این تهاجم‌ها، در روزهای آینده بسته‌های حمایتی، آموزشی و درمانی ویژه اعصاب و روان توسط متخصصان این حوزه ارائه خواهد شد، هموطنان عزیز می‌توانند از مشاوره‌های تلفنی رایگان از طریق سامانه ۴۰۳۰ استفاده کنند، پویش همدلی «#توبمان» نیز با هدف تقویت روحیه عمومی و سلامت روان جامعه راه‌اندازی شده است.

تقدیر از کادر سلامت و پیگیری مطالبات معوق

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر خود فرض می‌داند که به کمک دولت عزیز و متصدیان امور، جبران زحمات ایثارگرانه تیم ملی سلامت را در دستور کار قرار دهد. در همین راستا پیگیری و تسریع در پرداخت معوقات پرسنلی و کارفرمایی طی روزهای آینده با حداکثر توان انجام خواهد شد تا از این رهگذر، قدردانی شایسته‌ای از تلاش‌های بی‌وقفه کادر درمان صورت پذیرد.

درخواست از کادر سلامت برای جبران تعویق‌های درمانی

از تمامی اعضای کادر سلامت درخواست می‌شود با همت و ایثار همیشگی خود، برنامه‌ریزی لازم را برای تسریع در ارائه خدمات تشخیصی و درمانی که به دلیل شرایط بحرانی اخیر به تعویق افتاده است، انجام دهند تا سلامت مردم عزیز کشورمان با اختلال مواجه نشود.

توصیه‌های پایانی

فقط به اخبار مراجع رسمی (وزارت بهداشت، سازمان انرژی اتمی و ستاد بحران) اعتماد کنید و از انتشار یا توجه به شایعات در فضای مجازی که موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود، خودداری کنید و در صورت هرگونه ابهام، با سامانه‌های پاسخگویی ۱۹۰ و ۴۰۳۰ تماس بگیرید.

در پایان این اطلاعیه تاکید شده است: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از صبر و مقاومت مردم غیور ایران، هرگونه تغییر در وضعیت را از طریق کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->