یارانه تیر ماه برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) دولت باقی مانده سهام خود را در استقلال و پرسپولیس می‌فروشد +جزئیات ۳۲ فرودگاه بین‌المللی آماده انجام پروازهای اربعین حسینی وزیر جهادکشاورزی: منتظر کاهش نرخ برنج ایرانی باشید ماجرای درگیری شدید و پرتاب گاز اشک آور در جلسه پدیده شاندیز چه بود؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ادارات کدام استان‌ها روز چهارشنبه، یکم مردادماه ۱۴۰۴، تعطیل است؟ خودرو‌های خارجی و مونتاژی در مسیر ریزش قیمت (۳۱ تیر ۱۴۰۴) کاهش ادامه‌دار قیمت خودرو‌های داخلی (۳۱ تیر ۱۴۰۴) برپایی بیست‌وششمین نمایشگاه صنعت ساختمان و صنایع سرمایشی و گرمایشی در مشهد خسارت‌های جبران‌ناپذیر خاموشی‌های بدون هماهنگی به واحد‌های صنعتی | احداث شهرک صنعتی ۱۲۰۰ هکتاری برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در بازار طلای مشهد چیست؟ قیمت دینار عراق امروز چقدر است؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۴) رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مشهد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای لوازم خانگی، بازار را ورشکسته می‌کنند محدودیت‌های ترافیکی ۴ روز اول مرداد ۱۴۰۴ در برخی محور‌های مواصلاتی اعلام شد خانواده‌های مشهدی هرچه زودتر برای تهیه فرم مدارس مراجعه کنند | احتمال افزایش قیمت وجود دارد آیا  بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران فردا (چهارشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۴) باز است؟ ورق بورس به‌نفع سهام کوچک برگشت | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان واریز یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های ۴ تا ۹ مشخص شد فشار‌های چندجانبه بر بازار نفت، مانع تداوم روند افزایشی قیمت‌ها شده است نحوه فعالیت بانک‌های خراسان رضوی، فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) چگونه است؟ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) | طلای جهانی پرید قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۱ تیر ۱۴۰۴) | رشد دلار به کانال ۸۸ هزار تومان تعزیرات از دلیل افزایش قیمت برنج پرده برداشت افت قیمت نفت با افزایش نگرانی‌ها درباره جنگ تجاری (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان شارژ سهمیه بنزین مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد رشد ۷۶ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان شارژ مرحله سوم کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ مشخص شد وزیر رفاه: به‌دنبال تأمین منابع برای ادامه‌یافتن کالابرگ هستیم کمیسیون چرب بنگاه‌های املاک و اعتماد کم رنگ مردم
سرخط خبرها

ترخیص یک میلیون تن کالای اساسی تنها ظرف ۱۲ روز جنگ تحمیلی

  • کد خبر: ۳۴۲۱۳۵
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
ترخیص یک میلیون تن کالای اساسی تنها ظرف ۱۲ روز جنگ تحمیلی
وزیر اقتصاد اعلام کرد: تنها ظرف ۱۲ روز تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور یک میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور ترخیص و وارد بازار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید از گمرک استان تهران، ضمن اعلام ترخیص یک میلیون تن کالای اساسی تنها ظرف ۱۲ روز تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور، درباره آسیب‌های واردآمده به مردم در طول این حملات گفت: دولت برای جبران خسارت مردم، تمهیدات جدی در نظر گرفته که جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

سیدعلی مدنی‌زاده اظهار کرد: با زحمات شبانه‌روزی همکاران در گمرک جمهوری اسلامی طی ۱۲ روز گذشته، حدود یک میلیون تن کالا اساسی، ترخیص شد که رشد ۸۷ درصدی نسبت به ۱۲ روز مشابه در ایام قبل از جنگ داشته است.

وی آمار ترخیص مجموع کالا‌های اساسی و غیراساسی در ۱۲ روز جنگ را یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه قبل از جنگ، ۴۴ درصد رشد داشته است.

مدنی‌زاد تعلیق موقت ضمانت‌نامه‌های بانکی را یکی دیگر از اقدامات مؤثر وزارت اقتصاد در سرعت‌بخشیدن به عملیات گمرکی عنوان کرد.

وزیر اقتصاد همچنین شبانه‌روزی کردن گمرکات را یکی از اقدامات بسیار مؤثر در این ارتباط دانست و گفت: این کار با هماهنگی بین گمرک و شبکه بانکی و سایر نهاد‌های مجوزدهنده، رقم خورده است.

به گفته مدنی‌زاده، "انتقال کالا به گمرکات اختصاصی و گمرکات واحد‌های تولیدی"، اتفاق مهم دیگری بود که در راستای تفویض اختیارِ صورت‌گرفته توسط دولت، رخ داد و باعث شد کالا‌ها با سرعت بیشتری از گمرکات تخلیه شوند.

وی گفت: ما برنامه‌های جدی را با همکاران خود در گمرک جمهوری اسلامی داریم که بتواند تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کرده و ان‌شاءالله حرکت بزرگی در مجموعه گمرک کشور، رقم بخورد و علاوه بر ترخیص سریع‌تر کالاها، رفاه خوبی را برای تجار و تولیدکنندگان کشور ایجاد کند.

مدنی‌زاده در ادامه، ابراز امیدواری کرد، با انجام اصلاحات لازم برای اتصال سامانه گمرک به سامانه جامع تجارت، بخش بزرگی از مشکلات تجار برطرف شود.

وی در پاسخ به سؤالی بیان کرد: در طول جلساتی که طی ۱۲ روز جنگ به طور مستمر برگزار می‌شد، من همیشه تأکید کردم، موارد و رویه‌هایی که در حال اصلاح است، در آینده نیز برقرار خواهد بود.

وزیر اقتصاد در پاسخ به سؤال دیگری اظهار کرد: اولویت اول وزارت اقتصاد، بحث هوشمندسازی نظام بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی و گمرکی و اتصال آنها به یکدیگر است.

مدنی‌زاده ادامه داد: در طول ۱۲ روز گذشته، همکاران ما در وزارت اقتصاد، به طور شبانه‌روزی تلاش کرده و اقدامات پدافندی را در دستور کار قرار دادند تا خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه پیدا کند، آن هم به‌رغم حملات جدی که در زمینه سایبری به شبکه بانکی صورت می‌گرفت.

وزیر اقتصاد با اشاره به آسیب‌های واردآمده به مردم در طول حملات رژیم صهیونیستی، گفت: دولت برای جبران خسارت مردم، تمهیدات جدی در نظر گرفته که جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

مدنی‌زاده با اعلام اینکه، این جبران خسارت، هم به طور مستقیم و هم در قالب بیمه صورت خواهد گرفت، گفت: صنعت بیمه کشور، از جمله بیمه ایران، در این زمینه فعال شده‌اند. کسبه، اصناف و برخی صنایع کوچک و بزرگی در جنگ آسیب‌دیده‌اند که شناسایی شده و جبران خسارت آنها در دستور کار قرار گرفته است و ان‌شاءالله شبکه بانکی و به‌ویژه بانک‌های زیر نظر وزارت اقتصاد، در این زمینه فعال خواهند شد.

وزیر اقتصاد اعلام کرد: جزئیات و اعداد و ارقام این حمایت و برنامه جبرانی بعد از تصویب هیأت وزیران و تصویب هیأت عالی بانک مرکزی به‌عنوان یک بسته حمایتی توسط دولت اعلام خواهد شد.

وی افزود: بحث‌هایی همچون تمدید اقساط معوق بانک‌ها، تمدید اقساط مالیاتی و تعویق مقرره‌های مالیاتی، جزو دیگر موارد حمایتی ما است که جزئیات آن از سوی روابط‌عمومی وزارت اقتصاد اعلام خواهد شد.

وزیر اقتصاد همچنین از تهیه بسته‌ای حمایتی با کمک وزارت صمت، بانک مرکزی و سازمان برنامه‌وبودجه خبر داد که جزئیات آن نیز به‌زودی اعلام خواهد شد تأکید کرد: دولت در کنار مردم است و تلاش می‌کند روند خدمات، قطع نشود و ان‌شاءالله این دوره گذار به‌سلامت و با کمترین هزینه‌ها سپری شود.

بنا بر اعلام گمرک مدنی‌زاده در خصوص وضعیت بازار‌های مالی نیز گفت: از همان ابتدا، در کارگروه‌های اقتصادی دولت و بخصوص در داخل وزارت اقتصاد جلساتی به‌منظور تهیه بسته‌های حمایتی و برنامه‌ریزی برای شرایط نااطمینانی موجود، تشکیل شد و بسته‌های اقتصاد کلان، شامل بسته‌های "بودجه‌ای" و "خط اعتباری" بانک مرکزی و نظام بانکی تدوین شدند.

وزیر اقتصاد افزود: ما فضا را به طور کامل رصد می‌کنیم و به‌محض آنکه نیاز به ورود این بسته‌ها احساس شود، اجرایی خواهند شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->